Re: Απάντηση: Συμβουλές για AV Receiver & Ηχεία από Νέο Χρήστη
Πολύ σωστά Κώστα, συμφωνώ σε όλα...
Να συμπληρώσω τιμές Ελλάδος:
- Pioneer SC LX-81 περίπου 1900
- Onkyo TX SR-876 περίπου 1700
george69, αν δεν κάνω λάθος το όριο σου ήταν 1000 και αγορά από Ελλάδα;
Για πες μας περισσότερα για την προσφορά που σου έγινε στον Pioneer …
Φίλε μου Dalanik,
τις προηγούμενες 2 μέρες βρέθηκα στη Σόφια της Βουλγαρίας για κάποια δουλειά.Λοιπόν αποφάσισα να ψάξω για τον Onkyo TX SR-876, με την ελπίδα η αντιπροσωπεία της Onkyo εκεί, να μην είναι θυγατρική της δικής μας εδώ ( όπως συμβαίνει π.χ. με τα αυτοκίνητα- η ΤΟΥΟΤΑ Βουλγαρίας ανήκει στην ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, κλπ.) και μήπως η τιμή Βουλγαρίας είναι ίδια με την τιμή Γερμανίας- και όχι Ελλάδος.
Ψάχνοντας λοιπόν την αντιπροσωπεία της Onkyo στη Σόφια, κατέληξα κατά λάθος στον αντιπρόσωπο της Pioneer, ένας ευγενέστατος κύριος, ο οποίος αφού είδε ότι ψάχνω το συγκεκριμένο μοντέλο Onkyo TX SR-876, επικοινώνησε τηλεφωνικώς μπροστά μου με τον αντίστοιχο αντιπρόσωπο της Onkyo (-και της Denon) Βουλγαρίας, κάποιον κ.Ιβάν τάδε (αυτοί γνωρίζονται μεταξύ τους μιάς και είναι του ίδιου συναφιού), ο οποίος αν και δεν τον έβλεπα δεν φάνηκε το ίδιο ευγενικός με τον κ. Εμίλ Νίκοβ της AVITEL Ltd, που εκπροσωπεί στη Βουλγαρία την Pioneer,DALI,HERTZ και audison- όπως σας είπα (Ο ανθρωπος ήταν ευγενέστατος- μου έδωσε την καρτούλα του, με γέμισε με προσπέκτους και προσπάθησε με κάθε τρόπο να με βοηθήσει.....).
Ο συγκεκριμένος λοιπόν κ. Ιβάν είπε στο τηλέφωνο στο συνάδελφό του, ότι είχε φέρει λέει 2 κομμάτια του Onkyo TX SR-876, τα οποία τα πούλησε, το ένα σε κάποιον γιατρό και το άλλο σε κάποιον άλλο....Όταν ο "δικός" μου, ο κ. Εμίλ τον ρώτησε εάν μπορεί να ξαναφέρει το ίδιο και σε τί τιμή, αυτός αγενέστατα του απάντησε ότι σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με έναν AV Receiver και ούτε του διευκρίνησε σε τί τιμή τους είχε πουλήσει αυτούς τους 2 ενισχυτές!!
Αφού τον ευχαρίστησα λοιπόν τον άνθρωπο που με εξυπηρέτησε με τις πληροφορίες του και φεύγοντας, δίνοντάς μου ένα προσπέκτους της Pioneer μου είπε να το μελετήσω-και συγκεκριμένα τα μοντέλα SC LX71 και SC LX81, μήπως και αλλάξω γνώμη!
Δεν μιλήσαμε για τιμές.
Αφού έφυγα από το κατάστημα, άνοιξα το PC μου και από το διαδίκτυο έμαθα τελικά το ποιά είναι η αντιπροσωπεία της Onkyo (-και της Denon) Βουλγαρίας, που βρίσκεται κλπ. Έχουν και έναν τεράστιο εκθεσιακό χώρο στο υπόγειο (κάτω από την εταιρία), με ηχεία, προβολείς, τηλεοράσεις, ενισχυτές κλπ., αλλά δεν μπόρεσα να τους επισκεφθώ γιατί δεν είχα τον χρόνο- έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα.
Από το site τους λοιπόν είδα, ότι στον κατάλογο προιόντων τους, λείπει ο Onkyo TX SR-876 και υπάρχει μόνο ο 875. Επίσης, μέχρι εξανλήσεως των αποθεμάτων κάνουν κάποιο promotion, πουλώντας τα προιόντα τους με 20% έκπτωση.ΔΕΣ
[FONT="]ΕΔΩ[/FONT]
Στην πρώτη στήλη είναι τα μοντέλα,στη δεύτερη η τιμή,στην τρίτη η έκπτωση του 20% και τέλος είναι η νέα τιμή με την έκπτωση!
Οι τιμές είναι σε λέβα και η ισοτιμία είναι 2 λέβα=1 ευρώ περίπου.
Τώρα την Πέμπτη θα ξαναπάω στη Σόφια, θα επισκεφτώ τον εκθεσιακό χώρο της Onkyo (-και Denon) και θα μάθω πολλά περισσότερα!!
Θα σας τα διηγηθώ αμέσως μόλις έχω νέα και πρόσβαση στο νετ.....