analog-jimaras
AVClub Addicted Member
- 16 February 2012
- 2,608
Μηπως μπορουμε εμεις οι κοινοι θνητοι να μαθουμε γιατι ειναι banned o κυριος Θανασης?
επι του συγκεκριμενου θεματος ομως δεν απαντατε,εαν ειναι προσωπικο το ζητημα τοτε αλλαζει το πραγμα,αλλα αυτο δεν αφορα εμας.Εκτος και αν εχουμε χρεισθει υπερασπιστες των clearaudio και δεν το εχω καταλαβει.Για την βαθιά εκτίμηση που τρέφει στον-στους χώρους που τον φιλοξενούν κατά καιρούς..
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-AUDIO?p=1056411675&highlight=#post1056411675
επι του συγκεκριμενου θεματος ομως δεν απαντατε,εαν ειναι προσωπικο το ζητημα τοτε αλλαζει το πραγμα,αλλα αυτο δεν αφορα εμας.Εκτος και αν εχουμε χρεισθει υπερασπιστες των clearaudio και δεν το εχω καταλαβει.
εννοω οτι οι μονες απαξιωτικες φρασεις που διαβασα απο τον Θαναση ηταν για πικαπ και οχι για ανθρωπους, ενω ο κυριος guybrush τον ''στολισε'' κανονικα.Αν σας εβρισε ιδιωτικως εχετε απολυτο δικηο,ομως κατι δεν προκυπτει απο τα εμφανη μηνυματα.Το ban έπεσε για τις υβριστικές εκφράσεις προς την ΔΟ..Το ίδιο θα συνέβαινε αν οι ίδιες εκφράσεις
είχαν αποδέκτη, οποιοδήποτε μέλος.
Αυτό, με τους χρισμένους υπερασπιστές της clearaudio δεν το κατάλαβα..
θα συμφωνησω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι,αλλα δυστυχως ''αχρηστα''μηχανηματα με την υπερβολικη εννοια της λεξης,υπηρχαν και θα υπαρχουν.Φίλε quader καλό είναι να μην είμαστε απολυτοι αχρηστα μηχανήματα σήμερα δεν υπάρχουν ακόμα και τα κινέζικα αρχίζουν να μπενουν στα χωραφια του hi-end.
Μην ξεχνάμε κιολας οτι στην επιμονή εταιρείων οπως η clearaudio ειχαμε συνέχιση στην εξελιξη των αγαπημένων πλατό μας και δεν χάθηκαν στο χρονοντούλαπο μαζί με τα 8track,dcc,hddvd,laserdisc,minidisc και τοσα αλλα.
εννοω οτι οι μονες απαξιωτικες φρασεις που διαβασα απο τον Θαναση ηταν για πικαπ και οχι για ανθρωπους...
Hμαρτον,εχω χασει επεισοδεια.αδερφέ, διάβασε το link που εβαλε ο καπετάνιος post #329
Ουτε άχρηστα μηχανήματα θα έλεγα οτι υπάρχουν γιατί αυτο που δεν ταιριάζει στο δίκό μου αφτί μπορεί σε σένα να ακουγετε ιδανικό και το αντίθετο.θα συμφωνησω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι,αλλα δυστυχως ''αχρηστα''μηχανηματα με την υπερβολικη εννοια της λεξης,υπηρχαν και θα υπαρχουν.
Η διαφορές μεταξύ τους είναι καθαρά φιλοσοφικές
Εγώ έχω καταλάβει το εξής.
Αν και οι συνθήκες (βλέπε ποιότητα συστήματος) είναι καθοριστικός παράγοντας του μεγέθους της απόλαυσης υπάρχει μια βασική προυπόθεση για να ισχύει αυτό.
Η "νιρβάνα" πρέπει να υπάρχει πρωτίστως μέσα μας αλώβητη απο την μανια της κατανάλωσης, τότε με οποιονδήποτε τρόπο το "ταξίδι" της μουσικής είναι εγγυημένα απολαυστικό..
Η αλλιώς όλα στο μυαλό μας είναι και με αυτό παίζου πάρα πολοί αν όχι όλοι για να οικονομήσουν..
Αρκετά όμως με την φιλοσοφία γιατι το σκίσαμε το νήμα που είναι για πικάπ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.