Συμβουλές/Προτάσεις για νεοεισερχόμενο σε πικαπ

Last edited:
Για την βαθιά εκτίμηση που τρέφει στον-στους χώρους που τον φιλοξενούν κατά καιρούς..

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-AUDIO?p=1056411675&highlight=#post1056411675
επι του συγκεκριμενου θεματος ομως δεν απαντατε,εαν ειναι προσωπικο το ζητημα τοτε αλλαζει το πραγμα,αλλα αυτο δεν αφορα εμας.Εκτος και αν εχουμε χρεισθει υπερασπιστες των clearaudio και δεν το εχω καταλαβει.

επι του συγκεκριμενου θεματος ομως δεν απαντατε,εαν ειναι προσωπικο το ζητημα τοτε αλλαζει το πραγμα,αλλα αυτο δεν αφορα εμας.Εκτος και αν εχουμε χρεισθει υπερασπιστες των clearaudio και δεν το εχω καταλαβει.

Το ban έπεσε για τις υβριστικές εκφράσεις προς την ΔΟ..Το ίδιο θα συνέβαινε αν οι ίδιες εκφράσεις
είχαν αποδέκτη, οποιοδήποτε μέλος.

Αυτό, με τους χρισμένους υπερασπιστές της clearaudio δεν το κατάλαβα..

Φίλε quader καλό είναι να μην είμαστε απολυτοι αχρηστα μηχανήματα σήμερα δεν υπάρχουν ακόμα και τα κινέζικα αρχίζουν να μπενουν στα χωραφια του hi-end.
Μην ξεχνάμε κιολας οτι στην επιμονή εταιρείων οπως η clearaudio ειχαμε συνέχιση στην εξελιξη των αγαπημένων πλατό μας και δεν χάθηκαν στο χρονοντούλαπο μαζί με τα 8track,dcc,hddvd,laserdisc,minidisc και τοσα αλλα.

Το ban έπεσε για τις υβριστικές εκφράσεις προς την ΔΟ..Το ίδιο θα συνέβαινε αν οι ίδιες εκφράσεις
είχαν αποδέκτη, οποιοδήποτε μέλος.

Αυτό, με τους χρισμένους υπερασπιστές της clearaudio δεν το κατάλαβα..
εννοω οτι οι μονες απαξιωτικες φρασεις που διαβασα απο τον Θαναση ηταν για πικαπ και οχι για ανθρωπους, ενω ο κυριος guybrush τον ''στολισε'' κανονικα.Αν σας εβρισε ιδιωτικως εχετε απολυτο δικηο,ομως κατι δεν προκυπτει απο τα εμφανη μηνυματα.

Φίλε quader καλό είναι να μην είμαστε απολυτοι αχρηστα μηχανήματα σήμερα δεν υπάρχουν ακόμα και τα κινέζικα αρχίζουν να μπενουν στα χωραφια του hi-end.
Μην ξεχνάμε κιολας οτι στην επιμονή εταιρείων οπως η clearaudio ειχαμε συνέχιση στην εξελιξη των αγαπημένων πλατό μας και δεν χάθηκαν στο χρονοντούλαπο μαζί με τα 8track,dcc,hddvd,laserdisc,minidisc και τοσα αλλα.
θα συμφωνησω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι,αλλα δυστυχως ''αχρηστα''μηχανηματα με την υπερβολικη εννοια της λεξης,υπηρχαν και θα υπαρχουν.

εννοω οτι οι μονες απαξιωτικες φρασεις που διαβασα απο τον Θαναση ηταν για πικαπ και οχι για ανθρωπους...

αδερφέ, διάβασε το link που εβαλε ο καπετάνιος post #329

θα συμφωνησω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι,αλλα δυστυχως ''αχρηστα''μηχανηματα με την υπερβολικη εννοια της λεξης,υπηρχαν και θα υπαρχουν.
Ουτε άχρηστα μηχανήματα θα έλεγα οτι υπάρχουν γιατί αυτο που δεν ταιριάζει στο δίκό μου αφτί μπορεί σε σένα να ακουγετε ιδανικό και το αντίθετο.

κυριοι κατ' αρχας να ενημερωσω οτι το ban μου επιβληθηκε γιατι μιλησα υβριστικα σε καποιον συντονιστη του site, οποτε δικαιως με απεβαλε. τωρα αν τα καινουρια clearaudio εχουν διορθωθει τοσο πολυ ωστε να παιζουν το ιδιο καλα με τα dps, τι να πω, μπραβο στην εταιρια, αν και διατηρω τις επιφυλαξεις μου. τελος παντων δε θα ασχοληθω περισσοτερο γιατι το πως θελουμε να ακουμε τη μουσικη μας ειναι θεμα προσωπικου γουστου πανω και πριν απ'ολα. απλα να σημειωσω οτι ουδεποτε ειπα οτι τα clearaudio "ψηφιοποιουν" τον ηχο. ειπα οτι στα αυτια μου ακουγονται σαν να "διυλιζουν των κωνωπα" σε βαθμο που να χανεται αυτο που εγω αποκαλω μουσικοτητα. και τελος να πω οτι ειχα στη κατοχη μου για 4 χρονια ενα clearaudio champion 2, με τον unify(?) βραχιονα της εταιριας και ηταν πραγματικα φρικτο, και τωρα εχω ενα dps 2 και ειμαι πανευτυχης. αυτα.

Kατ αρχάς να σου πω οτι σε τιμά που παραδέχτηκες το ban και δέχτηκες στωικά και με ωριμότητα τις συνέπειες. Μήν νομίζεις, και εγώ έχω υποκύψει και ισως σε χειρότερο ατόπημα με τις ανάλογες συνέπειες άνθρωποι είμαστε,αν και το δίς εξ αμαρετείν...

Τεσπά "on topic" επειδή τυχαίνει το μέλος φίλος Karavan να έχει το Dps3 με την Ζyx R50 και εγώ το Clearaudio Performance με την προσθήκη βάσης απο γρανίτη και εξωτερικού τροφοδοτικού της Pro-Ject Speed Box SE καιμε κεφαλή την Ζyx R100, με το ίδιο phono καιτα δύο τα ξέρω αρκετά καλά.

Η διαφορές μεταξύ τους είναι καθαρά φιλοσοφικές κα αυτό το πιστοποιήσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Karavan, με το Dps να είναι λίγο πιό "αυστηρό" και "monitor" το clearaudio λίγο πιο "ατμοσφαιρικό"

Αυτά τα ολίγα.

Last edited:
Η διαφορές μεταξύ τους είναι καθαρά φιλοσοφικές

Η "ωριμοτητα" που αποκτουμε ολοι δια μεσου του ταξιδιου προς την ακουστικη νιρβανα,μας διδασκει οτι πολλα ειναι "φιλοσοφικου" χαρακτηρα...........

Η ουσια ειναι να αφομοιωνουμε αυτα που μας διδασκει η ωριμοτητα αυτη ωστε να ειμαστε σε θεση να κανουμε "σωστες" επιλογες,αν ειναι αναγκη.......

Μερικες φορες κατα την διαρκεια του ταξιδιου αυτου αντιλαμβανομαστε οτι ισως και να περασαμε απο την νιρβανα και δεν το καταλαβαμε; :ernaehrung004:

Εγώ έχω καταλάβει το εξής.

Αν και οι συνθήκες (βλέπε ποιότητα συστήματος) είναι καθοριστικός παράγοντας του μεγέθους της απόλαυσης υπάρχει μια βασική προυπόθεση για να ισχύει αυτό.

Η "νιρβάνα" πρέπει να υπάρχει πρωτίστως μέσα μας αλώβητη απο την μανια της κατανάλωσης, τότε με οποιονδήποτε τρόπο το "ταξίδι" της μουσικής είναι εγγυημένα απολαυστικό..

Η αλλιώς όλα στο μυαλό μας είναι και με αυτό παίζου πάρα πολοί αν όχι όλοι για να οικονομήσουν..

Εγώ έχω καταλάβει το εξής.

Αν και οι συνθήκες (βλέπε ποιότητα συστήματος) είναι καθοριστικός παράγοντας του μεγέθους της απόλαυσης υπάρχει μια βασική προυπόθεση για να ισχύει αυτό.

Η "νιρβάνα" πρέπει να υπάρχει πρωτίστως μέσα μας αλώβητη απο την μανια της κατανάλωσης, τότε με οποιονδήποτε τρόπο το "ταξίδι" της μουσικής είναι εγγυημένα απολαυστικό..

Η αλλιώς όλα στο μυαλό μας είναι και με αυτό παίζου πάρα πολοί αν όχι όλοι για να οικονομήσουν..

Πολυ σωστο.

Ωριμαζοντας , μπορουμε να εχουμε σωστοτερη αποψη , και η αποψη αυτη ειναι που μπορει να νικησει την μανια καταναλωσης , αλλα και να βελτιωσει την τελικη ποιοτητα με πολυ πιο οικονομικους τροπους.

Η νιρβανα δεν ειναι δηλαδη παντα μπροστα μας.Πολλες φορες ειναι πισω μας ...............

Ναί όταν εκτιμούσαμε και μπορούσαμε να απολαύσουμε αυτό που είχαμε (για όσους έχουν παρασυρθει στο παραμύθι του τέλειου ήχου...) για τους υπόλοιπους όταν διαπιστώνετε αδυναμία να ικανοποιηθείτε η μόνη θεραπεία είναι η αποχή απο το σπόρ για κάποιο καιρό..

Αρκετά όμως με την φιλοσοφία γιατι το σκίσαμε το νήμα που είναι για πικάπ...