Δεν είναι ψέμμα οτι οι jvc εχουν την καλύτερη εικονα με εκπληκτικη αντιθεση.
Με 400 ωρες ανα λάμπα ομως δεν θα αγοραζα ποτε οποιονδήποτε απο αυτους.
Οι dlp θα σου δώσουν εξαιρετικο sharpness , με καλύτερο ansi (για αλλους υποτιμημενο ,συνηθως δηλαδή για αυτους που δεν το έχουν) , ενω με την χρήση ίριδας θα σου δώσουν και καλο μάυρο (οχι βέβαια σαν των jvc).Το 3d ειδικά του benq w7000/+/7500 θεωρείται το καλύτερο της "πιάτσας"
H λάμπα τους κρατάει 1300+ ώρες και η αλλαγή τους ειναι με μικρό κόστος.
Ακουω και καλά λόγια για τους νεους sony, αλλα δεν εχω αποψη δυστυχώς.
epson δεν θα αγόραζα λογω κακού quality control τα τελευταία χρόνια...
Οτι εχουν θέμα με τις λάμπες ειναι πραγματικότητα.
Προσωπική εκτίμηση ή και κόλλημα αν θες, ειναι οτι με την χρήση που κάνω εγω στον δικό μου, θα ηθελα 2 λάμπες τον χρόνο, δηλαδή 600 /χρόνο ανεξαρτήτως κόστους αγοράς.
Το οτι οι νεοι "θα" εχουν καλύτερη λάμπα, μεχρι τώρα ειναι στα χαρτιά.Δεν καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να αλλάξω τα γραφόμενα μου.
Οταν και αν αποδειχθεί οτι ανεβηκε κατα πολύ ο χρόνος ζωής τους , θα το γράψουμε.
Για το πως παιζει η κάθε τεχνολογία , ειναι γνωστό.
Ανεφερα κιόλας οτι οι jvc ειναι κορυφαίοι.Τι αλλο θα έπρεπε να κάνω/γράψω δηλαδή?
Δεν θεωρώ οτι παραπλανώ κάποιον με τα γραφόμενα και τις απόψεις μου...
ΥΓ. Ο "δικός μας" Χ9 εφαγε update προς τα κάτω... Καλή ευκαιρία , με απόλυτη ποιότητα εικονας και το σημαντικότερο... Θα μπορείς να τον δεις/ελεγξεις πριν τον αγοράσεις.
JVC DLA X35
Εγώ, αν έψαχνα τώρα και σ´αυτά τα λεφτά, αυτόν θα έπαιρνα.
Οταν γραφεις παραπανω....
"Δεν είναι ψέμμα οτι οι jvc εχουν την καλύτερη εικονα με εκπληκτικη αντιθεση.
Με 400 ωρες ανα λάμπα ομως δεν θα αγοραζα ποτε οποιονδήποτε απο αυτους. "
....δεν ειναι σωστη πληροφορια.
Ειδικα οταν δεν αναφερεις οτι δεν ξερουμε τι κανουν τα καινουργια μοντελα στο θεμα αυτο που στα χαρτια τουλαχιστον επισημαινουν αλλαγες.
Τα υπολοιπα ειναι φιλοσοφιες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.