Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Μουσική
Η EON έχει και ραδιόφωνα, η cosmote όχι.

Όντως στη Μουσική η ΟΤΤ πλατφόρμα της EON TV έχει γύρω στα 40 Stingray Music θεματικά ραδιόφωνα (80s, 90s,...), αλλά στα γραμμικά μουσικά κανάλια δεν έχει "Stingray iConcerts HD, Mezzo Live HD" (που υπάρχουν στην COSMOTE TV). Όπως δεν υπάρχουν και στις 2 πλατφόρμες τα δημοφιλή κανάλια δεκαετίας "MTV 80s, MTV 90s, Club MTV", τα οποία υπάρχουν σε όλες τις άλλες βαλκανικές πλατφόρμες της EON (Vivacom, Total TV σε Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο), αλλά και στις βαλκανικές πλατφόρμες της “Telekom” (MAXtv Κροατίας, MagentaTV Μαυροβούνιο)...

Λέτε ότι την εφαρμογή της Cosmote μπορούμε να τη βάλουμε σε μέχρι 9 συσκευές.
Θυμάμαι ότι είπαν μέχρι 5 και στο τηλεφωνικό μου είπαν ότι έγιναν 30 που δεν το πιστεύω.
Η ανανέωση τους λογικά μπορεί να γίνει μετά από 30 ημέρες σωστά;

Νομίζω δεν ισχύουν οι 30 μέρες.
Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με την αλλαγή συσκευής.

• Like
Reactions: Joker19
Λέτε ότι την εφαρμογή της Cosmote μπορούμε να τη βάλουμε σε μέχρι 9 συσκευές.
Θυμάμαι ότι είπαν μέχρι 5 και στο τηλεφωνικό μου είπαν ότι έγιναν 30 που δεν το πιστεύω.
Η ανανέωση τους λογικά μπορεί να γίνει μετά από 30 ημέρες σωστά;
Είναι 10 συσκευές μαζί με το android box. Και 3 ταυτόχρονες θεάσεις 2 αθλητικά. Η αλλαγή 30 ημέρες από την τελευταία φορά που έκανες κάποια αλλαγή ή προσθήκη. Γίνεται μέσω του cosmote chat να στο κάνουν reset βοηθάνε πολύ τα παιδιά εκεί.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Είμαι σε σκέψη να κάνω σύνδεση σε cosmote tv ή eon tv μετά την συμφωνία για τα αθλητικά κανάλια. Το συμβόλαιο τηλεφωνίας του σπιτιού είναι αρκετά πρόσφατο στην cosmote οπότε θέμα φορητοτητας δεν τίθεται. Θα μπορούσε κάποιος που είναι συνδρομητής και στις 2 πλατφόρμες να μου πει συγκριτικά ως προς τα κινηνατογραφικα και των σειρών κανάλια καθώς και τις on demand πλατφόρμες αν υπερτερεί κάποια από τις 2; κατά τη γνώμη του βέβαια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν σου αρεσουν οι ελληνικες ταινιες cosmote με κλειστα ματια. Συν το cosmote history!

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αν σου αρεσουν οι ελληνικες ταινιες cosmote με κλειστα ματια. Συν το cosmote history!
Γενικά πολύ καλύτερη υπηρεσία και οι εφαρμογή πιο σοβαρή. Στην εον μου αρέσει η άμεση εναλλαγή καναλιού στην cosmote αργεί λιγάκι πάλι πιο γρήγορο από δορυφορικό αλλά καμία σχέση με εον.

• Like
Reactions: Paris2018
Γενικά πολύ καλύτερη υπηρεσία και οι εφαρμογή πιο σοβαρή. Στην εον μου αρέσει η άμεση εναλλαγή καναλιού στην cosmote αργεί λιγάκι πάλι πιο γρήγορο από δορυφορικό αλλά καμία σχέση με εον.

Την eon την χρησιμοποιησα τα Χριστουγεννα εναν μηνα μονο. Κολλαγε πολυ η εφαρμογη.

Μακράν καλύτερη η cosmote σε εφαρμογή, περιεχόμενο και εμπειρία χρήσης.
Είχα και τις 2 και έκανα αμάν να γλυτώσω από την ΕΟΝ όλο κωλαγε το app στο box της όλο σφάλματα. Και είχε και περιορισμό σε 2 μεγάλες οθόνες μόνο που η μία ήταν το box και σε κάποια φάση με πέταξε έξω από το app tv της και μετά ούτε το support δεν κατάφερε να κάνει reset.

Την eon την χρησιμοποιησα τα Χριστουγεννα εναν μηνα μονο. Κολλαγε πολυ η εφαρμογη.
Είναι πολύ ερασιτεχνικη ναι και στο μάτι τσαπατσουλικη. Μόνο η γρήγορη εναλλαγή καναλιών αξίζει τίποτα άλλο για μένα.

Μακράν καλύτερη η cosmote σε εφαρμογή, περιεχόμενο και εμπειρία χρήσης.
Είχα και τις 2 και έκανα αμάν να γλυτώσω από την ΕΟΝ όλο κωλαγε το app στο box της όλο σφάλματα. Και είχε και περιορισμό σε 2 μεγάλες οθόνες μόνο που η μία ήταν το box και σε κάποια φάση με πέταξε έξω από το app tv της και μετά ούτε το support δεν κατάφερε να κάνει reset.
Η cosmote το προσπαθεί με τις εφαρμογές να έχουν οσο γινεται καλύτερη εμπειρία οι πελάτες της. Το ίδιο έχει κάνει και με my cosmote what's up δεν επαναπαύεται και κάθε ευκολία είναι σημαντική για τον κόσμο που θέλει την ηρεμία του και να μην παλεύει με κολλήματα κτλ. Η νόβα ανέκαθεν έδειχνε ερασιτεχνισμο σε αυτό το κομμάτι και έχουμε 2024 και συνεχίζει τα ίδια.

Για όποιον είχε άγχος τελικά θα είναι το 4Κ στην ΕΟΝ
Πολύ χρήσιμη πληροφορία, ειδικά για αυτούς που θα κρατήσουν τη Nova. Ευχαριστούμε!

Από τη μία αναρωτιέμαι αν θα μπορέσουν να δώσουν σωστή εικόνα, από την άλλη όμως έχω δει ήδη βελτίωση στα Novasports στο Sony Bravia app, στα ματς της φετινής σεζόν. Ίσως η direct σύγκριση να τους ταρακούνησε λίγο.

Ενδιαφερον οτι θα βαλει το 4k της Cosmote χωρις να εχει ακομα η ιδια η Nova δικο της
Θα το τραβάει μέσω ίντερνετ οπότε είναι εύκολο όλο αυτό. Γενικά το streaming έδειξε το δρόμο στην τηλεόραση. Το δορυφορικό θέλουν να το διώξουν οι εταιρείες για αυτό έκοψαν on demand replay αλλα ακομα εχει κόσμο που το θέλει και το ζητάει όπως το κρατάνε όπως όπως.

Πες τα Χρυσόστομε... Τόσο καιρό δηλαδή έλεος πια. Λες και τα πρωταθλήματα που έχει δεν έχουν 4κ.....
Θυμάσαι πόσα χρόνια έδιναν τα HD με 5 ευρώ? Για τη νόβα μιλάμε μην το ψάχνεις.. Αν δεν έρχονταν ο ΟΤΕ ακόμα θα είχαμε 70αρια στη nova το μήνα όπως προ 2010.

Θα το τραβάει μέσω ίντερνετ οπότε είναι εύκολο όλο αυτό. Γενικά το streaming έδειξε το δρόμο στην τηλεόραση. Το δορυφορικό θέλουν να το διώξουν οι εταιρείες για αυτό έκοψαν on demand replay αλλα ακομα εχει κόσμο που το θέλει και το ζητάει όπως το κρατάνε όπως όπως.

καλα σχετικό είναι κι αυτό, όταν παλαιότερα ρώτησα για να κόψω το δορυφορικό της νόβα και να πάω στην iptv τους μου θέλανε 50€ "ποινή" οποτε έκατσα στ' αυγά μου

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έμαθε κανείς πότε ακριβώς θα τα βάλουν τα κανάλια;
Σήμερα μεσάνυχτα λογικά η πρωινες ώρες.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk