Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Θυμάσαι πόσα χρόνια έδιναν τα HD με 5 ευρώ? Για τη νόβα μιλάμε μην το ψάχνεις.. Αν δεν έρχονταν ο ΟΤΕ ακόμα θα είχαμε 70αρια στη nova το μήνα όπως προ 2010.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
62,70€+5€ τα HD=67,70€... Μεγάλες στιγμές..
 
Η cosmote το προσπαθεί με τις εφαρμογές να έχουν οσο γινεται καλύτερη εμπειρία οι πελάτες της. Το ίδιο έχει κάνει και με my cosmote what's up δεν επαναπαύεται και κάθε ευκολία είναι σημαντική για τον κόσμο που θέλει την ηρεμία του και να μην παλεύει με κολλήματα κτλ. Η νόβα ανέκαθεν έδειχνε ερασιτεχνισμο σε αυτό το κομμάτι και έχουμε 2024 και συνεχίζει τα ίδια.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ το προσπαθεί. Τρία χρόνια τους λέω σε Samsung κάνει πόσα δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι , γυρίζει κυκλακι και μου λένε εδώ και τρία χρόνια σε επόμενη αναβάθμιση θα το φτιάξουμε μετάνιωσα που πήρα τηλεόραση samsung και αναγκάζομαι και βαζω το box
 
Καλησπέρα. Είμαι σε σκέψη να κάνω σύνδεση σε cosmote tv ή eon tv μετά την συμφωνία για τα αθλητικά κανάλια. Το συμβόλαιο τηλεφωνίας του σπιτιού είναι αρκετά πρόσφατο στην cosmote οπότε θέμα φορητοτητας δεν τίθεται. Θα μπορούσε κάποιος που είναι συνδρομητής και στις 2 πλατφόρμες να μου πει συγκριτικά ως προς τα κινηνατογραφικα και των σειρών κανάλια καθώς και τις on demand πλατφόρμες αν υπερτερεί κάποια από τις 2; κατά τη γνώμη του βέβαια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισης σε θεμα ηχου ταινιων πολυ ανωτερη η cosmote. Αν εχεις σύστημα 5.1 ειναι τεραστια η διαφορά
 
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
62,70€+5€ τα HD=67,70€... Μεγάλες στιγμές..
Ετρωγαν τοτε. Μονοπωλιο βλεπεις εκαναν οτι ηθελαν. Σημερα για να προυν το 50αρι ταζουν τρελες ταχυτητες και full pack με ολα HD replay on demand κτλ κτλ. Τοτε θελαμε 68 για τηλεοραση συνδρομητικη βαλε και ενα 50αρικο σταθερη+ιντερνετ πηγαιναμε στα 120 ευρω συνολο.
 
Στο δορυφορικό της Cosmote τα Novasports λογικά θα μπουν ανάμεσα στο 313 (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SL PASS) και το 328 (Nautical Channel HD) για να μπορεί ο χρήστης να κάνει όσο το δυνατόν ταχύτερη εναλλαγή - και φαντάζομαι, αντίστοιχα, και στο app. Τι λέτε;
 
Αρκετα περιεργο, συνηθωϛ τα νεα καναλια εμφανιζονται, βδομαδα και, πριν την εναρξη του προγραμματοϛ τουϛ... Και στιϛ 2 πλατφορμεϛ.
 
Για τη nova θα είχε ένα νόημα να μπουν και τα cosmote sports από τώρα. Αφού σε λίγο έχει live αγώνες από Λατινική Αμερική (copa Libertadores κλπ). Αλλά φαντάζομαι θα έχουν συμφωνήσει σε κάποια κοινή ώρα έναρξης κάποια στιγμή αύριο προς το μεσημέρι
 
  • Haha
Reactions: panathas1985
Εγω αναρωτιεμαι με αυτα τα χαλια της εφαρμογης της eon δεν εχουν καν το ενστικτο της αυτοσυντηρησης να βελτιωσουν την εφαρμογη τους??Δηλαδη πως κλεισανε αυτη τη συμφωνια?Αν η κοσμοτε δωσει με καλυτερη εικονα τα novasports θα ειναι το καζο του αιωνα!!Δεν καταλαβαινω αυτο το χαλι που οφειλεται.Δεν εχουν τις υποδομες?Δεν τους νοιαζει??Εβλεπα σημερα το ματς στην κοσμοτε εβλεπες η εικονα να εχει ροη!Το προβλημα τους δεν ειναι τοσο η ποιοτητα εικονας αλλα το σπασιμο που κανει η εικονα οταν κυλαει η μπαλα!!!Ειναι πραγματικα ερασιτεχνικο!
 
Στης Cosmote παίζουν τα Novasports - 314 News, 315 Start, 316 Prime, 317 NS1, 318 NS2, 319 NS3, 320 NS4, 321 NS4, 322 NS5, 323 NS Premier League και 324 NS Extra1.
Μια μικρή διόρθωση (δικό μου λάθος): 321 NS5, 322 NS6 - και μπήκαν τελικά στην πορεία της βραδιάς (ξημερώματος...) και τα Extra2 (325), Extra3 (326) και Extra4 (327) !!!

Αν η Cosmote έκανε συμφωνία (a la Netflix) με την Max/Discovery
(έστω για τα Eurosport 1,2 και όλα τα streams - αν δηλ. δεν υπάρχει κάποια αποκλειστικότητα της Nova)
και μαζί και τον ΑΝΤ1+ θα έφτιαχνε το απόλυτο, αθλητικού ενδιαφέροντος, πακέτο.

Αν, αντίστοιχα, η Nova τα βρει με τον ΑΝΤ1+ φτιάχνει αυτή ένα πολύ δυνατό αθλητικό πακέτο.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ