Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Εγώ έχω μια περιέργεια. Θα μπει το 4κ κανάλι της Cosmote στην eon? Και αν ναι θα ξυπνήσει η nova και θα φτιάξει δικό της κανάλι 4κ?

Κανονικά εφόσον λέει ότι θα έχεις πρόσβαση σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο δεν θα έπρεπε να είναι όλα τα κανάλια μέσα? Ή μήπως έτσι κάνουν "πονηρά" τον διαχωρισμό ανάμεσα σε περιεχόμενο και σε κανάλια? Σε κάθε περίπτωση όμως είναι πλέον καλή ευκαιρία και για τη Νόβα να εισάγει κανάλι 4Κ γιατί έχει μείνει πολύ πίσω.

Επιβεβαιώνω μετά από τηλεφωνική επικοινωνία +3 ευρώ επιπλέον στο Sports ή Full pack οποία τιμή έχει στο συμβόλαιο του ο συνδρομητής είτε 22 είτε 25 είτε 28.
Πολυ καλό αυτό.
Οντως πολυ καλο αυτο!!!

• Like
Reactions: Paris2018
Ειχανε φτασει σε ενα σημειο και οι δυο εταιριες που ειχανε μεινει στασιμοι σε προσθηκη νεων συνδρομητων, οπότε με αυτο τρόπο θα προσθεσουν στη φαρετρα τους καποιους νεους (αυτους που βλέπανε μη νόμιμα ή και καποιους αλλους που δεν ειχανε tv και που τους δελεαζει το να τα εχουν όλα πλεον) , θα παιρνουν και απο τους υπαρχοντες +3€ οπότε όλα καλα για όλους κια για μας τους συνδρομητες!

Άραγε εμένα που ολοκληρώεται στις 12 Αυγούστου το συβόλαιό μου με την nova θα πρέπει να κάνω ανανέωση εκ νέου ή θα μπορώ +3 ευρώ στον τιμοκατάλογο και να συνεχίσω αορίστου?

Αυτο με την εικόνα να μη σε ανησυχει αν εισαι συνδρομητης Cosmote. Μια χαρα θα δειχνει η εικόνα, εφαμιλλη δλδ με την εικονα των Cosmote Sports.
δυστυχως εχω νοβα και πληρωνα το πακετο της κοσμοτε το ευελικτο.....

Δηλαδή εμείς που έχουμε Inalan πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξουμε νόβα ? αφού δεν θα σου δίνει χωρίς Ιντερνετ η Cosmote ?

Δηλαδή εμείς που έχουμε Inalan πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξουμε νόβα ? αφού δεν θα σου δίνει χωρίς Ιντερνετ η Cosmote ?
Δίνει και η Cosmote τηλεόραση αυτόνομα. Εγώ τόσα χρόνια με ίντερνετ nova έχω αυτόνομα Cosmote tv

Υπολογίζουν ότι με αυτή την κίνηση καποιοι από τους 600.000 που βλέπουν "πειρατικά" θα κάνουν συνδρομές .Βέβαια καποιοι που βλέπαν αθλητικά και στους δύο θα επιλέξουν μόνο τον έναν πληρώνοντας επιπλέον 3 ευρώ .Κάποια έσοδα θα χαθούν από τους διπλούς συνδρομητές .
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν περιμένουν και πολλά απ αυτό τον τομέα .
Μια αλλη παράμετρος είναι οι συμφωνίες με τις ΠΑΕ ,όπου μέχρι τωρα υπήρχε ανταγωνισμός .Πολύ πιθανόν οι ΠΑΕ αν δεν αποκτήσουν κεντρική διαχείριση θα βρούν μπροστά τους τοίχο ,όπου και οι δύο λόγω μη ανταγωνισμού πολύ πιθανόν να περιορίσουν τις οικονομικές παροχές προς τις ΠΑΕ και κάποιες απ αυτές θα ζοριστούν .
Θα μπούν στο παιχνίδι τα αλλα κανάλια ;

Υπολογίζουν ότι με αυτή την κίνηση καποιοι από τους 600.000 που βλέπουν "πειρατικά" θα κάνουν συνδρομές .Βέβαια καποιοι που βλέπαν αθλητικά και στους δύο θα επιλέξουν μόνο τον έναν πληρώνοντας επιπλέον 3 ευρώ .Κάποια έσοδα θα χαθούν από τους διπλούς συνδρομητές .
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν περιμένουν και πολλά απ αυτό τον τομέα .
Μια αλλη παράμετρος είναι οι συμφωνίες με τις ΠΑΕ ,όπου μέχρι τωρα υπήρχε ανταγωνισμός .Πολύ πιθανόν οι ΠΑΕ αν δεν αποκτήσουν κεντρική διαχείριση θα βρούν μπροστά τους τοίχο ,όπου και οι δύο λόγω μη ανταγωνισμού πολύ πιθανόν να περιορίσουν τις οικονομικές παροχές προς τις ΠΑΕ και κάποιες απ αυτές θα ζοριστούν .
Θα μπούν στο παιχνίδι τα αλλα κανάλια ;
Το θεμα με τους πειρατικους δεν ειναι απλο.
Αν τωρα εχει το πειρατικο πακετο 20€ (αφου το νομιμο ειναι περι τα 50€) στις 23/08 θα το κανουν 10€ ωστε να μπορουν να δελεασουν το κόσμο.
ετσι κι αλλιως αυτοι κερδιζουν, απλα περιοριζουν λίγο το κέρδος σε πρωτη φαση..

Παντως απορω που λετε για διακοπές συμβολαίων και τετοια σε οσους εχουν και τα δυο πακέτα. Οι εταιρίες δεν αλλαξαν κατι σε οσα σου παρεχουν, για κάνεις υπαναχωριση... Ισχύει κανονικα το πακετο που αγορασες! Αν καλη τη πιστη δεχτουν τις ακυρωσεις ειναι αλλο θεμα, αλλα δεν βλεπω γιατι να το δεχτουν...

Οσον αφορα καρτελ κτλ, θα φανει αμα ζητησει η vodafone και δεν της δωσουν τα ιδια! Τοτε θ εχει καθε δικαιώμα να μιλαει για καρτελ και θα μπλέξει η ιστορια...

Μέσω της ενιαίας συνδρομής –αυξημένης κατά 3 ευρώ– θα έχουν πρόσβαση και στον on demand κατάλογο της Cosmote TV που περιλαμβάνει περισσότερους από 10.700 ενεργούς τίτλους (6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1.150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2.700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ).

Πηγή kathimerini

Αυτό από που προκύπτει πάλι..!! Ότι θέλουν γράφουν στην Καθημερινή;;

H συμφωνία αφορά ΜΟΝΟ το αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο των 2 παρόχων και συγκεκριμένα τα Novasport & Cosmote sport κανάλια.

Δεν αποκλείεται κανένας...ούτε me Pace ούτε με Race...ο αγαπημένος φίλος kataras δεν έχει πέσει και σε πολλά μέσα τώρα τελευταία.... Όσο γι'αυτούς που ανησυχούν πως θα δείχνει (μέσω δορυφόρου) τα Cosmote Sports η Nova και το αντίστροφο, απλά θα τα παίρνουν με κάποιο τρόπο και θα τα κάνουν αναμετάδοση.... Όπως τα ντοκιμαντέρ κλπ....
μαλλον χρειαζομαι διακοπες επειγοντως

• Haha
Reactions: Joker19