Εγώ έχω μια περιέργεια. Θα μπει το 4κ κανάλι της Cosmote στην eon? Και αν ναι θα ξυπνήσει η nova και θα φτιάξει δικό της κανάλι 4κ?
Εγώ θα πόνταρα στο όχι και στα δύο ερωτήματα.Εγώ έχω μια περιέργεια. Θα μπει το 4κ κανάλι της Cosmote στην eon? Και αν ναι θα ξυπνήσει η nova και θα φτιάξει δικό της κανάλι 4κ?
Οντως πολυ καλο αυτο!!!Επιβεβαιώνω μετά από τηλεφωνική επικοινωνία +3 ευρώ επιπλέον στο Sports ή Full pack οποία τιμή έχει στο συμβόλαιο του ο συνδρομητής είτε 22 είτε 25 είτε 28.
Πολυ καλό αυτό.
δυστυχως εχω νοβα και πληρωνα το πακετο της κοσμοτε το ευελικτο.....Αυτο με την εικόνα να μη σε ανησυχει αν εισαι συνδρομητης Cosmote. Μια χαρα θα δειχνει η εικόνα, εφαμιλλη δλδ με την εικονα των Cosmote Sports.
Δίνει και η Cosmote τηλεόραση αυτόνομα. Εγώ τόσα χρόνια με ίντερνετ nova έχω αυτόνομα Cosmote tvΔηλαδή εμείς που έχουμε Inalan πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξουμε νόβα ? αφού δεν θα σου δίνει χωρίς Ιντερνετ η Cosmote ?
Μόνο 5.000 έχουν και Cosmote και Nova.Κάποια έσοδα θα χαθούν από τους διπλούς συνδρομητές .
Λογικά θα πάνε στον έναν από τους δύοΜόνο 5.000 έχουν και Cosmote και Nova.
Εγώ που είμαι ένας από αυτούς ναι σίγουρα και κατά προτίμηση Cosmote.Λογικά θα πάνε στον έναν από τους δύο
Το θεμα με τους πειρατικους δεν ειναι απλο.Υπολογίζουν ότι με αυτή την κίνηση καποιοι από τους 600.000 που βλέπουν "πειρατικά" θα κάνουν συνδρομές .Βέβαια καποιοι που βλέπαν αθλητικά και στους δύο θα επιλέξουν μόνο τον έναν πληρώνοντας επιπλέον 3 ευρώ .Κάποια έσοδα θα χαθούν από τους διπλούς συνδρομητές .
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν περιμένουν και πολλά απ αυτό τον τομέα .
Μια αλλη παράμετρος είναι οι συμφωνίες με τις ΠΑΕ ,όπου μέχρι τωρα υπήρχε ανταγωνισμός .Πολύ πιθανόν οι ΠΑΕ αν δεν αποκτήσουν κεντρική διαχείριση θα βρούν μπροστά τους τοίχο ,όπου και οι δύο λόγω μη ανταγωνισμού πολύ πιθανόν να περιορίσουν τις οικονομικές παροχές προς τις ΠΑΕ και κάποιες απ αυτές θα ζοριστούν .
Θα μπούν στο παιχνίδι τα αλλα κανάλια ;
Μέσω της ενιαίας συνδρομής –αυξημένης κατά 3 ευρώ– θα έχουν πρόσβαση και στον on demand κατάλογο της Cosmote TV που περιλαμβάνει περισσότερους από 10.700 ενεργούς τίτλους (6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1.150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2.700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ).
Πηγή kathimerini
250.000 τουλάχιστον και τα δύο..... Καρατσεκαρισμένο.Μόνο 5.000 έχουν και Cosmote και Nova.
μαλλον χρειαζομαι διακοπες επειγοντωςΔεν αποκλείεται κανένας...ούτε me Pace ούτε με Race...ο αγαπημένος φίλος kataras δεν έχει πέσει και σε πολλά μέσα τώρα τελευταία.... Όσο γι'αυτούς που ανησυχούν πως θα δείχνει (μέσω δορυφόρου) τα Cosmote Sports η Nova και το αντίστροφο, απλά θα τα παίρνουν με κάποιο τρόπο και θα τα κάνουν αναμετάδοση.... Όπως τα ντοκιμαντέρ κλπ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.