Δεν ξέρω... Ο Μποζιονέλος χθες βράδυ το είπε στον sport fm...250.000 τουλάχιστον και τα δύο..... Καρατσεκαρισμένο.
Δεν ξέρω... Ο Μποζιονέλος χθες βράδυ το είπε στον sport fm...250.000 τουλάχιστον και τα δύο..... Καρατσεκαρισμένο.
Έχεις δικαιωθεί σε πολλά στο παρελθόν οπότε δικαιολογείσαι... Ξεμάτιασμα!μαλλον χρειαζομαι διακοπες επειγοντως
Όταν δίνεις τα δικαιώματα σου στον ανταγωνιστή σου δεν είναι λόγος αποχώρησης δίχως πέναλτι για εσάς; Για εμένα είναι προσωπικά...Παντως απορω που λετε για διακοπές συμβολαίων και τετοια σε οσους εχουν και τα δυο πακέτα. Οι εταιρίες δεν αλλαξαν κατι σε οσα σου παρεχουν, για κάνεις υπαναχωριση... Ισχύει κανονικα το πακετο που αγορασες! Αν καλη τη πιστη δεχτουν τις ακυρωσεις ειναι αλλο θεμα, αλλα δεν βλεπω γιατι να το δεχτουν...
Οσον αφορα καρτελ κτλ, θα φανει αμα ζητησει η vodafone και δεν της δωσουν τα ιδια! Τοτε θ εχει καθε δικαιώμα να μιλαει για καρτελ και θα μπλέξει η ιστορια...
Πούλημα ναι σωστά το είπες και για αυτό κάτι θα έχουν προβλέψει.Ειναι "πουλημα" του πελατη, δεν ειναι αθετηση, νομικα δεν πιστευω να σταθει, αυτο λεω.
Μια αλλη παράμετρος είναι οι συμφωνίες με τις ΠΑΕ ,όπου μέχρι τωρα υπήρχε ανταγωνισμός .Πολύ πιθανόν οι ΠΑΕ αν δεν αποκτήσουν κεντρική διαχείριση θα βρούν μπροστά τους τοίχο ,όπου και οι δύο λόγω μη ανταγωνισμού πολύ πιθανόν να περιορίσουν τις οικονομικές παροχές προς τις ΠΑΕ και κάποιες απ αυτές θα ζοριστούν .
Θα μπούν στο παιχνίδι τα αλλα κανάλια ;
Από που συνάγεται αυτό ;Ουτε για αστειο.
Ολοι θυμουνται το φουντο του alpha digital.
Δεν αντεχει η αγορα δυο συνδρομητικα καναλια αυτο το ξερουμε δεκαετιες τωρα.
Στην ουσια η Nova αναγκαζεται να το κανει αυτο γιατι δεν αντεχει να ανταγωνιστει την cosmote.
κανονες αγορας ειναι τιποτα αλλο
Μα απ όσο φαίνεται το μονο κοινό που θα έχουν [και πιθανόν όχι ολοκληρο] είναι τα αθλητικά ,τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουνΛες να φρεναρει την συμφωνια ?
αφου οι δυο τους ειναι στην αγορα μονον.
εμενα μου κανει σαν προβα απορροφησης/εξαγορας....
Η Cosmote από το box της και από Smart(στις περισσότερες) είναι το ίδιο..καλύτερη εικόνα η iptv της από δορυφόρο.... Όσον αφορά γενικά τις δύο πλατφόρμες, Nova-Eon δορυφορική καλύτερη εικόνα από Cosmote TV δορυφορική, Cosmote OTT(iptv) καλύτερη από Nova OTT- και όσον αφορά τις εφαρμογές απευθείας σε Smart tv, αναλόγως τις τηλεοράσεις.... περισσότερο Cosmote....Όσο αφορά την ποιότητα εικόνας πoια είναι η καλύτερη επιλογή?
Cosmote Tv Box
Smart TV
η από Δορυφόρο?
Περιμενω και κατι ακομη...εμενα μου κανει σαν προβα απορροφησης/εξαγορας....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.