Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Εγω θα πονταρα κατα 99.9% οτι δεν ειναι ενημερωμενοι οι πολιτες
Δεν εχουν ιδεα πραγματικα ειναι σαν να περναει καποιος περαστικος απο εξω και καθεται και "εξυπηρετει" αυτος

Εχει τυχη αρκετες φορες να μην ξερουν αλλα ακομα και να αμφισβητουν προγραμμα που υπηρχε στο σαιτ της cosmote!

Ειναι διαφορετικα τμηματα μεταξυ τους και δεν εχουν ιδεα οι μεν για του δεν
Παιζει ο υπαλληλος που "εξυπηρετει" μην ξερει καν ποια ειναι η σελιδα της cosmote

Καλησπέρα σας κύριοι. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται, αλλά το 4Κ κανάλι της COSMOTE γιατί δεν έχει μπει στο δορυφορικό πακέτο της NOVA? Ενώ έχει μπει κανονικά στην ΕΟΝ+ σε μεγάλη οθόνη (πχ ΤV ή ΒΟΧ)!

Θα τους πάρω τηλέφωνο σε λίγο γιατί μάλλον όντως δεν πρέπει να είναι και πολύ ενημερωμένοι.

Στο site τους αναφέρει ως δώρο τους 2 πρώτους μήνες μόνο για τους κατόχους ή τους νέους πελάτες με την 100άρα γραμμή. Όσοι έχουμε την 50άρα δεν αναφέρει κάτι για δώρο. Σε αυτή την περίπτωση λογικά η τιμή μαζί με τα κανάλια της NOVA θα πρέπει να είναι η αναγραφόμενη. Στη δική μου περίπτωση στα 51,90 (από τα 48,90 που πλήρωνα) και την 1/11 δε θα πρέπει να υπάρξει καμία αλλαγή στην τιμή.

2024-08-23 15_31_56-COSMOTE Double Play με TV — Mozilla Firefox.png2024-08-23 15_32_10-COSMOTE Double Play με TV — Mozilla Firefox.png

Καλησπέρα σας κύριοι. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται, αλλά το 4Κ κανάλι της COSMOTE γιατί δεν έχει μπει στο δορυφορικό πακέτο της NOVA? Ενώ έχει μπει κανονικά στην ΕΟΝ+ σε μεγάλη οθόνη (πχ ΤV ή ΒΟΧ)!
Γιατί ούτε στον δορυφόρο του ΟΤΕ δεν υπάρχει το 4Κ κανάλι.

Συνδρομητής Nova.. από το πρωί στο δορυφορικό εμφανίζει μήνυμα E016-0 αλλά στην εφαρμογή παίζουν κανονικά τα κανάλια. Είμαι στο chat κανα 20λεπτο χωρις απάντηση, δεν τολμώ να διανοηθώ την αναμονή στο τηλέφωνο.

Συνδρομητής Nova.. από το πρωί στο δορυφορικό εμφανίζει μήνυμα E016-0 αλλά στην εφαρμογή παίζουν κανονικά τα κανάλια. Είμαι στο chat κανα 20λεπτο χωρις απάντηση, δεν τολμώ να διανοηθώ την αναμονή στο τηλέφωνο.
Στο ίδιο ερώτημα μου απάντησαν θα ενεργοποιηθούν όλοι σταδιακά έως το αργότερο στις 25/8!!! Εμένα μου ενεργοποιήθηκαν πριν 1 ώρα .

Και σε μένα, δορυφορικό Nova, βγάζει Ε016 στα κανάλια της cosmote. Στο pc παίζουν κανονικά.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία να πάρω τηλέφωνο, μιας και έχω και δορυφορικό cosmote. Εκεί όλα έχουν ανοίξει.

ΕΛΠΙΖΩ κάποια στιγμή μέσα στο δωρεάν δίμηνο, να βάλουν επιλογή στις εφαρμογές τους, να καταργήσουμε τα extra κανάλια. Και να μην αναγκαστούμε να μπλέκουμε με τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να απεργοποιησουμε μια υπηρεσία που δεν τη ζητήσαμε καν.:mad::mad::mad:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και οι δύο δεν το έδωσαν σε όλους δοκιμαστικά αφού και οι δύο δίνουν τους πρώτους 2 μήνες δωρεάν. Ας το ενεργοποιούσαν σε όλους να τελειώναμε να είχαν και αυτοί +2 μήνες να προετοιμάσουν τους πωλητές και τα call center τους. Αυτό το "τσίρκο" που γίνεται σήμερα δεν έχει προηγούμενο. Σε γνωστό μου που έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο DP Fiber+TV πριν μια εβδομάδα και πάει από χαλκό σε ίνα δεν μπορούν λέει να του τα ενεργοποιήσουν γιατί είναι σε εκκρεμότητα άλλο αίτημα (κατασκευή οπτικής ίνας) το οποίο μπορεί να πάρει από 15 μέρες έως 6+ μήνες...

Είσαι ένας από τους πολλούς. Θα σου πω τι ενημέρωση είχα από το 13800 της nova. Είναι λέει συστημικό ζήτημα και θα το φτιαξουν . Επισήμως η προθεσμία είναι μέχρι τις 25 του μηνος(αυτό αναφέρεται και στον τηλεφωνητή) . Η εκτίμηση του υπαλλήλου ήταν ότι θα το φτιαξουν εντός της ημέρας ...μακάρι αλλά δεν το βλέπω

Εμένα πάντως από 67 ευρώ που πλήρωνα (μείον το κουπόνι της δράσης) μου τα κάνανε 65 (μείον το κουπόνι μέχρι 10/9 που λήγει) για νέο διετές συμβόλαιο. Το νυν συβόλαιο λήγει 10/09 και η σύνδεση είναι tripple play με 2 κανάλια φωνής και 2 msn.

Η πλάκα είναι ότι υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση, και μάλιστα εσκεμμένη. Γιατί στα 3play πακέτα προφανώς και η τιμή δεν ήταν του τιμοκαταλόγου. Οπότε και πας σε μεγαλύτερη τιμή συμβολαίου σε ανανέωση, αν θες τα novasports, και θα πληρώσεις τον Νοέμβριο επιπλέον 3 ευρώ για να τα κρατήσεις. Και στην ανανέωση τί ακριβώς θα πουν; Ότι πρέπει αναγκαστικά να δώσεις 6 ευρώ παραπάνω; Όχι ευχαριστώ. Καλά στην Αμερική θα είχε πέσει ήδη το πρόστιμο. Εδώ πέρα η ΕΕΤΤ θα περιμένει 203 μήνες για να κόψει αντιδράσεις.

Η πλάκα είναι ότι υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση, και μάλιστα εσκεμμένη. Γιατί στα 3play πακέτα προφανώς και η τιμή δεν ήταν του τιμοκαταλόγου. Οπότε και πας σε μεγαλύτερη τιμή συμβολαίου σε ανανέωση, αν θες τα novasports, και θα πληρώσεις τον Νοέμβριο επιπλέον 3 ευρώ για να τα κρατήσεις. Και στην ανανέωση τί ακριβώς θα πουν; Ότι πρέπει αναγκαστικά να δώσεις 6 ευρώ παραπάνω; Όχι ευχαριστώ. Καλά στην Αμερική θα είχε πέσει ήδη το πρόστιμο. Εδώ πέρα η ΕΕΤΤ θα περιμένει 203 μήνες για να κόψει αντιδράσεις.
Εγώ πάντως ανανέωσα στα 65 ευρώ, από 67 που πληρώνω τώρα. Έχω 2 κανάλια φωνής και 2 msn σε fiber 100

Με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν συγνώμη για την κακή πληροφόρηση.
Μου έδωσαν δύο επιλογές ή διακοπή του Cosmote Tv και επιστροφή στο Double Play χωρίς Tv ή στα 55.90 νέο 24μηνο συμβόλαιο με δώρο 1 Πάγιο και κάποια λεπτά σε κινητό cosmote και χωρίς δωρεάν τα novasports για δύο μήνες. Σχετικά καλές και οι δυο επιλογές θα έλεγα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εκείνη η Cosmote δεν μπορούσε να βάλει τα Novasports από το 321 και μετά όπως η Nova; Άλλο αν δεν παίζουν ακόμα....

• Like
Reactions: Scorpio15
ρε σείς γι μας που έχουμε triple play πακέτο με full cosmote δεν ανοίγουν δωρεάν τη νόβα;

Με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν συγνώμη για την κακή πληροφόρηση.
Μου έδωσαν δύο επιλογές ή διακοπή του Cosmote Tv και επιστροφή στο Double Play χωρίς Tv ή στα 55.90 νέο 24μηνο συμβόλαιο με δώρο 1 Πάγιο και κάποια λεπτά σε κινητό cosmote και χωρίς δωρεάν τα novasports για δύο μήνες. Σχετικά καλές και οι δυο επιλογές θα έλεγα.
Άρα τα 55,90€ θα είναι η τελική τιμή σου για 24μήνες, δεν θα δώσεις +3€ από 1/11 για τα κανάλια της Nova. Άρα στην ουσία αυτοί που έχουμε 3Play και πάμε σε νέο συμβόλαιο ίδια ταχύτητα χάνουμε μόνο τους δύο μήνες δωρεάν (6€).

Άρα τα 55,90€ θα είναι η τελική τιμή σου για 24μήνες, δεν θα δώσεις +3€ από 1/11 για τα κανάλια της Nova. Άρα στην ουσία αυτοί που έχουμε 3Play και πάμε σε νέο συμβόλαιο ίδια ταχύτητα χάνουμε μόνο τους δύο μήνες δωρεάν (6€).
Εγώ ήμουν σε triple play με 48.90 ευρώ και πρέπει να πάω στα 55.90 αντί για 52.90 ευρώ άρα με το ένα πάγιο σχεδόν καλύπτονται τα επιπλέον 3 ευρώ.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ ήμουν σε triple play με 48.90 ευρώ και πρέπει να πάω στα 55.90 αντί για 52.90 ευρώ άρα με το ένα πάγιο σχεδόν καλύπτονται τα επιπλέον 3 ευρώ.
Ναι γιατί πριν κανένα 20ήμερο αν δεν κάνω λάθος ακρίβαινε και η απλή η 100αρα +3€, όπως και οι περισσότερες ταχύτητες.
Εμένα για παράδειγμα σκέτη γραμμή Fiber 1Gbps από 50,90€ συμβόλαιο αρχές Ιουλίου πλέον έχει πάει 53,90€ από ότι βλέπω στο site αν το κάνεις τώρα.