Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Εγώ ήμουν σε triple play με 48.90 ευρώ και πρέπει να πάω στα 55.90 αντί για 52.90 ευρώ άρα με το ένα πάγιο σχεδόν καλύπτονται τα επιπλέον 3 ευρώ.

Ήσουν στα 48,90 με 50αρα ή 100αρα γραμμή; Εγώ στα ίδια χρήματα με σένα αλλά 50αρα

Το πιο κουφό;; Τα Novasports στο Cosmote app δεν κάνουν σπασίματα όπως στην ΕΟΝ.... 🤣 Και δείχνουν τζάμι.... Άρα φταίει αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό.... Η εφαρμογή τους....

Στην ουσία θέλουν να καταργήσουν οποιαδήποτε προηγούμενη προσφορά και να κάνουν reset με νέες τιμές. Τουλάχιστον για τους 3play.
Και θα δεις τι θα πάρουν όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης.

Το πιο κουφό;; Τα Novasports στο Cosmote app δεν κάνουν σπασίματα όπως στην ΕΟΝ.... 🤣 Και δείχνουν τζάμι.... Άρα φταίει αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό.... Η εφαρμογή τους....
Αποκλείεται αφού είναι η κορυφαία εταιρεία στην νοτιοανατολική Ευρώπη...

Δεν μπορώ να πω κάτι για το πώς φαίνονται τα κανάλια eon στο cosmote app. Μπορω όμως να πω ότι τα κανάλια της cosmote δείχνουν πολύ καλά στο app της nova . Δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά από την εφαρμογή της cosmote

Eγω πιστευω ειστε υπερβολικοι με το θεμα νοβα στην κοσμοτε tv.Δεν βλεπω καμια διαφορα ουσιαστικη στην ποιοτητα εικονα και τα σπασιματακια που λετε αν προσεξετε υπαρχουν και στην κοσμοτε.Οσον αφορα τα κοσμοτε οντως δειχνουν καλα στη νοβα και με φτιαγμενο delay.Οποιος μπορει ας κανει ενα αναλυτικο σχολιο και για τα δυο να παιρνουμε γνωμες

• Like
Reactions: Scorpio15
Παντως για να πουμε και τα καλα για την Nova
Σου δινει την δυνατοτητα αν θελεις μεσω της εφαρμογης να καταργησεις με ενα κλικ την επιπλεον υπηρεσια με τα cosmote sports

Αντιθετα στην εφαρμογη της Cosmote δεν υπαρχει καπου η δυνατοτητα και πρεπει η να πας σε καποιο καταστημα
Η να περιμενεις κανα μισαωρο αναμονη στο τηλεφωνο

• Like
Reactions: manos73
Παντως για να πουμε και τα καλα για την Nova
Σου δινει την δυνατοτητα αν θελεις μεσω της εφαρμογης να καταργησεις με ενα κλικ την επιπλεον υπηρεσια με τα cosmote sports

Αντιθετα στην εφαρμογη της Cosmote δεν υπαρχει καπου η δυνατοτητα και πρεπει η να πας σε καποιο καταστημα
Η να περιμενεις κανα μισαωρο αναμονη στο τηλεφωνο
Λογικά θα έχουν προσθέσει τον σχετικό διακόπτη πριν την 1η Νοεμβρίου.

Αυτό που εγώ αναγνωρίζω στη Nova υπό την τρέχουσα διοίκηση είναι η διαφάνεια στις τιμές και η τήρησή τους.
Στην Cosmote (αν εξαιρέσουμε τη σταθερή) υπάρχουν συνδρομητές δύο ή και τριών "ταχυτήτων". Ακόμα και υπό ίδιες προϋποθέσεις (πόσα συμβόλαια έχει κάποιος στην εταιρεία κ.λπ.) κάποιοι πληρώνουν περισσότερα από άλλους.