Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Κατω απο 55,9 παντως που ηταν η προσφορα τους. Εν τω μεταξυ χθες πηγα σε μαγαζι και μου εξηγουσαν οτι δεν προκειται να ανοιξει το novasports για εμας που εχπυμε triple play. Ο,τι ναναι

Κατω απο 55,9 παντως που ηταν η προσφορα τους. Εν τω μεταξυ χθες πηγα σε μαγαζι και μου εξηγουσαν οτι δεν προκειται να ανοιξει το novasports για εμας που εχπυμε triple play. Ο,τι ναναι
Δες αν έχεις ένα συνδυαστικό συμβόλαιο ή 2 στη 2η σελίδα του λογαριασμού σου

Επιβεβαιώνω ότι σε triple play και μετά από σχετικό sms ενεργοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή μεσημέρι τα Novasports τα οποία ήταν κλειδωμένα από προχθές. Μάλλον κατάλαβαν το λάθος τους και το διόρθωσαν.

Attachments

• Screenshot_2024-08-25-13-59-18-763_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-25-13-59-18-763_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    109.2 KB · Views: 64
Επιβεβαιώνω ότι σε triple play και μετά από σχετικό sms ενεργοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή μεσημέρι τα Novasports τα οποία ήταν κλειδωμένα από προχθές. Μάλλον κατάλαβαν το λάθος τους και το διόρθωσαν.
Μπράβο ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Εγώ που δεν έχω triple play το θεωρώ άδικο να πληρώνετε παραπάνω, οι πελάτες με συνδυαστικά προγράμματα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα τα έχουν στην πιο προνομιακή τιμή, διότι δεν πληρώνουν μόνο 28 ευρώ πχ για τηλεόραση αλλά και για ίντερνετ άλλα τόσα και για τηλέφωνο και ακόμα περισσότερο και για κινητό.

Σε triple play fiber cosmote 100 μου ενεργοποιησανε μολις τα novasports και μου ηρθε μηνυμα στο κινητο χωρις νεο συμβολαιο.Μηπως αλλαξανε πολιτικη σε αυτο το θεμα;
Τώρα είδα πως άνοιξαν και σε μένα! Μπράβο που μας διαβάζουν, μεταβιβάζουν τα σχετικά στα "ανωτερα" κλιμάκια κι αυτά παίρνουν πίσω τον ανόητο αποκλεισμό (=εκβιασμο) που έκαναν σε εμάς τους παλαιούς "συμβασιουχους"!
Δεν πηρα sms

Φανταζομαι αν δεν τα θελουμε μετα τις 31.10 πρεπει να παμε σε μαγαζι για να τα καταργησουμε σαν την νοβα; ή μηπως υπαρχει αλλος τροπος;

Φανταζομαι αν δεν τα θελουμε μετα τις 31.10 πρεπει να παμε σε μαγαζι για να τα καταργησουμε σαν την νοβα; ή μηπως υπαρχει αλλος τροπος;
Στη nova μπορείς να τα καταργήσεις μέσω της εφαρμογής της (μου εμφανίστηκε σήμερα εμένα η επιλογή). Στην Cosmote νομίζω είτε με μήνυμα στο live chat είτε στο 13888 ή σε κάποιο κατάστημα

Πόσο ακριβώς δίνεις τώρα; Μετά τις 1/11 με +3 για τα nova θα είσαι πάνω ή κάτω από 55,9;

• Like
Reactions: CASPER
Άρα από Νοέμβριο θα δίνεις 56,17 αντί για 55,9 αν έκανες νέο συμβόλαιο, ντάξει φραγκοδίφραγκα. Εγώ που έκανα νέο με 55,9 μου είπαν ότι τα 6 για τους 2 μήνες που για τους άλλους είναι δώρο θα τα χρεωθώ αλλά θα πιστωθούν τον Νοέμβριο σαν έκπτωση, θα επιβεβαιώσω αύριο αν ισχύει μην μου τα φάνε τζάμπα. Για τη δέσμευση δεν με πολυενδιαφέρει, είχα πάνω από 1,5 χρόνο ακόμα και δεν σκόπευα και να φύγω

Οχι δεν θα δινω 56,17. Ή θα κανω νεο συμβολαιο στα 55,90 ή θα τα καταργησω. Ενδιαμεση επιλογη ειναι χαζομαρα

Επιτέλους τα άνοιξαν και σε μας που έχουμε double play με cosmote tv full . Μας έστειλαν και sms . Δεν το έκαναν από καλοσύνη αλλά από το κράξιμο που έφαγαν .
Εγώ πληρώνω 48,90€ το μήνα και μου είχε βγάλει προσφορά στα 55,90€ για να βλέπω τα nova spots. Τώρα που τα κανάλια ενεργοποιήθηκαν εξαφανίστηκε η προσφορά από την εφαρμογή .

Υπαρχει ενα βασικο ερωτημα που αξιζει απαντησης. Οι υποδομες ειτε της nova ειτε της cosmote θα αντεξουν σε ενα μεγαλο ντερμπι εκει που θα βλεπουν ολοι ενα συγκεκριμενο καναλι και καποιοι αλλοι ενα αλλο με ενα ακομη ντερμπι για παραδειγμα ή θεωρειτε πως σε αυτο το κομματι ειναι καλλυμενοι;