Δες αν έχεις ένα συνδυαστικό συμβόλαιο ή 2 στη 2η σελίδα του λογαριασμού σουΚατω απο 55,9 παντως που ηταν η προσφορα τους. Εν τω μεταξυ χθες πηγα σε μαγαζι και μου εξηγουσαν οτι δεν προκειται να ανοιξει το novasports για εμας που εχπυμε triple play. Ο,τι ναναι
Γραφει ακριβως αυτο που γραφει και σε αυτο που αναρτησεςΣτο λογαριασμό γράφει ένα πρόγραμμα έτσι;
Μπράβο ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Εγώ που δεν έχω triple play το θεωρώ άδικο να πληρώνετε παραπάνω, οι πελάτες με συνδυαστικά προγράμματα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα τα έχουν στην πιο προνομιακή τιμή, διότι δεν πληρώνουν μόνο 28 ευρώ πχ για τηλεόραση αλλά και για ίντερνετ άλλα τόσα και για τηλέφωνο και ακόμα περισσότερο και για κινητό.Επιβεβαιώνω ότι σε triple play και μετά από σχετικό sms ενεργοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή μεσημέρι τα Novasports τα οποία ήταν κλειδωμένα από προχθές. Μάλλον κατάλαβαν το λάθος τους και το διόρθωσαν.
Τώρα είδα πως άνοιξαν και σε μένα! Μπράβο που μας διαβάζουν, μεταβιβάζουν τα σχετικά στα "ανωτερα" κλιμάκια κι αυτά παίρνουν πίσω τον ανόητο αποκλεισμό (=εκβιασμο) που έκαναν σε εμάς τους παλαιούς "συμβασιουχους"!Σε triple play fiber cosmote 100 μου ενεργοποιησανε μολις τα novasports και μου ηρθε μηνυμα στο κινητο χωρις νεο συμβολαιο.Μηπως αλλαξανε πολιτικη σε αυτο το θεμα;
Στη nova μπορείς να τα καταργήσεις μέσω της εφαρμογής της (μου εμφανίστηκε σήμερα εμένα η επιλογή). Στην Cosmote νομίζω είτε με μήνυμα στο live chat είτε στο 13888 ή σε κάποιο κατάστημαΦανταζομαι αν δεν τα θελουμε μετα τις 31.10 πρεπει να παμε σε μαγαζι για να τα καταργησουμε σαν την νοβα; ή μηπως υπαρχει αλλος τροπος;
Πόσο ακριβώς δίνεις τώρα; Μετά τις 1/11 με +3 για τα nova θα είσαι πάνω ή κάτω από 55,9;Κατω απο 55,9 παντως που ηταν η προσφορα τους. Εν τω μεταξυ χθες πηγα σε μαγαζι και μου εξηγουσαν οτι δεν προκειται να ανοιξει το novasports για εμας που εχπυμε triple play. Ο,τι ναναι
53,17 δινωΠόσο ακριβώς δίνεις τώρα; Μετά τις 1/11 με +3 για τα nova θα είσαι πάνω ή κάτω από 55,9;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.