Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Το πεναλτυ φιλε μου απο οτι εμαθα σημερα και εγω δεν ηξερα ειναι 110 και 120 για καθε εταιρια ακομα και 1 μηνα να εχεις ακομα δεσμευση. Στα πακετα τηλεορασης αυτα ενω στην τηλεφωνια παει αναλογα με ποσους μηνες εχεις ακομα δευσμευση.
Για μενα κοψε nova και ΑΝ μπορεις παρε τηλεφωνο ΟΤΕ και προσπαθησε να κανεις νεο συμβολαιο για 1/2 χρονια μηπως και σε δωσουν τους 6 μηνες δωρο ωστε να γλιτωσεις απο εκει το πεναλτι της αλλης εταιριας.
Cosmote στο δορυφορικο ειναι μεχρι 2 ταυτοχρονες θεασεις και αν πληρωσεις +5 το μηνα γινονται 4 οι ταυτοχρονες απο τις οποιες οι 3 αθλητικα. Δορυφορος+2 OTT Stream. Και μπορεις να το εχεις μεχρι σε 10 συσκευες ταυτοχρονα και επιτρεπετε αλλαγη 1 φορα το μηνα. Την EON δεν την παω πολυ γιατι πρωτον δεν εχει ant1+mega και η εφαρμογη ειναι αρκετα πισω συγκριτικα με cosmote και νομιζω εχει 3 ταυτοχρονες θεασεις και 2 αθλητικα.
Ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου.
Κι εγώ ήμουν πιο κοντά στην δική σου άποψη, να κόψω την NOVA, κυρίως για μικρές αλλά σημαντικές διαφορές που έχει το πλεονέκτημα η Cosmote.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν γίνεται, ενώ είμαι σε δέσμευση μέχρι τον 06/25 στην τηλεόραση, να ζητήσω και να πάρω νέα, ικανοποιητική προσφορά, για ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου μου και να μου δώσουν και τους 6 μήνες δώρο...

Υπαρχει ενα βασικο ερωτημα που αξιζει απαντησης. Οι υποδομες ειτε της nova ειτε της cosmote θα αντεξουν σε ενα μεγαλο ντερμπι εκει που θα βλεπουν ολοι ενα συγκεκριμενο καναλι και καποιοι αλλοι ενα αλλο με ενα ακομη ντερμπι για παραδειγμα ή θεωρειτε πως σε αυτο το κομματι ειναι καλλυμενοι;
Γι'αυτό φωνάζουμε να έχετε δορυφορικό (και θα έχετε και το app).... Για να μην έχουμε τα περσινά στη Λεωφόρο......

Ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου.
Κι εγώ ήμουν πιο κοντά στην δική σου άποψη, να κόψω την NOVA, κυρίως για μικρές αλλά σημαντικές διαφορές που έχει το πλεονέκτημα η Cosmote.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν γίνεται, ενώ είμαι σε δέσμευση μέχρι τον 06/25 στην τηλεόραση, να ζητήσω και να πάρω νέα, ικανοποιητική προσφορά, για ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου μου και να μου δώσουν και τους 6 μήνες δώρο...
Αυτο δεν το γνωριζω αλλα προτεινω να το επιχειρησεις και ποτε δεν ξερεις δινω ενα 40% ποσοστο λογο ανανεωσης να στο δωσουν ειδικα αν τους πεις και για το penalty που θα πληρωσεις στη nova. Μια προσπαθεια αξιζει και βλεπεις για παρακατω τι θα σε πουν.

• Like
Reactions: Paris2018
Υπαρχει ενα βασικο ερωτημα που αξιζει απαντησης. Οι υποδομες ειτε της nova ειτε της cosmote θα αντεξουν σε ενα μεγαλο ντερμπι εκει που θα βλεπουν ολοι ενα συγκεκριμενο καναλι και καποιοι αλλοι ενα αλλο με ενα ακομη ντερμπι για παραδειγμα ή θεωρειτε πως σε αυτο το κομματι ειναι καλλυμενοι;
Δορυφόρος και ξερό ψωμί …

Γι'αυτό φωνάζουμε να έχετε δορυφορικό (και θα έχετε και το app).... Για να μην έχουμε τα περσινά στη Λεωφόρο......
Μπα δορυφορικο ειναι πολυ παλια τεχνολογια πλεον. Καμια σχεση με την ευκολια του ott

Μπα δορυφορικο ειναι πολυ παλια τεχνολογια πλεον. Καμια σχεση με την ευκολια του ott
Ευχαρίστως θα πάω σε ott όταν και αν :
1. Εξανεμισθεί ΤΕΛΕΙΩΣ το delay σε σχέση με το δορυφορικό και
2. Περάσουν και γύρω στα πέντε χρόνια χωρίς να πεσει ΠΟΤΕ μαύρο σε αγώνα εξαιτίας υπερφόρτωσης των σέρβερ .

Μέχρι τότε καλύτερα με την παλιά τεχνολογία .

Ειχα δορυφορικο πολλα χρονια. Το δορυφορικο ειναι πολυ καλο για να βλεπεις live feed. Για ολα τα αλλα ειναξ καλυτερο το ott. Σε καθε περιπτωση δεν χρειαζεται να διαφωνησουμε. Γουστα ειναι αυτα

Ειχα δορυφορικο πολλα χρονια. Το δορυφορικο ειναι πολυ καλο για να βλεπεις live feed. Για ολα τα αλλα ειναξ καλυτερο το ott. Σε καθε περιπτωση δεν χρειαζεται να διαφωνησουμε. Γουστα ειναι αυτα
Εννοείται για το live το προτιμώ , κατά τα αλλα δεν υπάσχει σύγκριση στην ευκολία .

Εννοείται για το live το προτιμώ , κατά τα αλλα δεν υπάσχει σύγκριση στην ευκολία .
Ειναι ευκολια ειναι replay ειναι αναλυση ειναι on demand ειναι μοντερνο. Δεν θα ξαναγυριζα ποτε σε δορυφορικο να πω την αληθεια για πλειστους λογους. Αλλα οπως προειπαμε...γουστα ειναι

Να παρακαλατε να μην βρεχει μονο.
Δορυφορικός από το 2000 που ξεκίνησε η Nova . Δεν έχω χάσει ούτε ένα λεπτό αγώνα από τότε λόγω βροχής . Όχι ότι δεν χάνεται με ισχυρή καταιγίδα , αλλά δύσκολα να τύχει την ώρα που θες να δεις .

Για εμενα δεν υπαρχει σύγκριση. Ο δορυφορος θα εχει παντα σαν feed ενα προβάδισμα στον χρόνο μετάδοσης. Ειναι τεχνικα αδυνατο το ott να μην εχει delay και η πλατφορμα της comcast που εχει επιλεξει η cosmote για το ott παιζει στο τεχνολογικο οριο των 7-10 sec. Αρα θα επιλεγω παντα το sat και βεβαια δεν χανω κατι απο τα υπόλοιπα features γιατι το εχω και σε box και τηλεόρασεις. Οποτε μεχρι να πεσει και εαν πεσει ποτε μαυρο απο τον παροχο μαυρο στο δορυφορικό, θα ειναι η πρωτη μου επιλογη.

Καλησπέρα, παιδιά.
Βλέπω τα cosmote sports μέσω της eon και νομίζω ότι είναι χειρότερα από όταν τα έβλεπα μέσω cosmote.
Κάποιος που έχει και τις δύο εφαρμογές επιβεβαιώνει το ίδιο, ή είναι ιδέα μου?

• Like
Reactions: AntonisTz
Αν βρέχει (καταρρακτωδώς) και χάσουμε το σήμα θα βάλουμε να δούμε μέσω app... Εσύ αν χαλάσει το ίντερνετ που θα το δεις;;
Δεν θα το δει....😁
Το δορυφορικό δεν το αλλάζω σου χαλάει πολύ πιο δύσκολα από το ott και ακόμα και αν χαλάσει το φτιάχνεις πιο εύκολα ακομα και μόνος σου αν έχεις κάποιες γνώσεις!
Στο ott εξαρτασαι από τους εκάστοτε τεχνικούς του παρόχου σου και αν είναι καλωδιακη η βλάβη τρέχα γυρευε...
Εξάλλου με το δορυφορικό έχεις και τα δύο!

Με δορυφορο εφοσον δινουμε το +5 ευρω το μηνα εχουμε το απολυτο. Εχουμε και 3 ταυτοχρονες συσκευες στο ΟΤΤ ειτε σε box ειτε τηλεοραση smart ειτε κινητο ειτε tablet κτλ κτλ + το δορυφορο που δεν υπαρχει delay συγκριτικα με ΟΤΤ. Με το ΟΤΤ γλιτωνεις το +5 ευρω εχεις ομως 3 ταυτοχρονες συσκευες και σε περιπτωση πτωσης του ιντερνετ απλα δεν βλεπεις περα απο το delay. Οποτε οσοι δεν εχουμε θεμα για το 5 ευρω απλα πανε δορυφορικο και εχουν τα καλα και των 2 κοσμων και βλεπεις και +1 συγκριτκα με το ΟΤΤ δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευκολια.
Εγω εχω χρονια ΟΤΤ μιας και δεν βλεπω καθολου αθλητικα εχω δωσει κωδικους σε συγγενικα προσωπα και βλεπουμε ταυτοχρονα 3 σπιτια εγω απο το box η υπολογιστη/tablet το δευτερο σπιτι απο smart tv και το τριτο επισης απο κινητο η tablet. Η ευκολια ειναι τεραστια και αν σας ενοχλει το +5 ευρω το μηνα κανονιστε με καποιον φιλο/συγγενη δωστε του κωδικους να εχει ομως μια συσκευη ωστε εσεις να εχετε τις υπολοιπες 3 και τελος. Εχει παρα πολυ κοσμο που δεν μπορει να δωσει τα 25-30 ευρω που ζητανε για το full pack και θα εδινε ευχαριστω 5 ευρω για να μπορει να βλεπει απο μια συσκευη οτι ταινια σειρα ντοκιμαντερ αθλητικο θελει.
Εκμεταλλευτειτε το και καλο θα κανετε σε τριτα προσωπα που εχουν αγανακτησει με την κανονικη τηλεοραση και θα σας ευγνωμονουν που με 5 ευρω τους δινετε τη δυνατοτητα το μηνα να εχουν ολο το πακετο συνδρομητικης γιατι ζοριζονται με 25-30 ευρω στις δυσκολες μερες που ζουμε.

Με δορυφορο εφοσον δινουμε το +5 ευρω το μηνα εχουμε το απολυτο. Εχουμε και 3 ταυτοχρονες συσκευες στο ΟΤΤ ειτε σε box ειτε τηλεοραση smart ειτε κινητο ειτε tablet κτλ κτλ + το δορυφορο που δεν υπαρχει delay συγκριτικα με ΟΤΤ. Με το ΟΤΤ γλιτωνεις το +5 ευρω εχεις ομως 3 ταυτοχρονες συσκευες και σε περιπτωση πτωσης του ιντερνετ απλα δεν βλεπεις περα απο το delay. Οποτε οσοι δεν εχουμε θεμα για το 5 ευρω απλα πανε δορυφορικο και εχουν τα καλα και των 2 κοσμων και βλεπεις και +1 συγκριτκα με το ΟΤΤ δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευκολια.
Εγω εχω χρονια ΟΤΤ μιας και δεν βλεπω καθολου αθλητικα εχω δωσει κωδικους σε συγγενικα προσωπα και βλεπουμε ταυτοχρονα 3 σπιτια εγω απο το box η υπολογιστη/tablet το δευτερο σπιτι απο smart tv και το τριτο επισης απο κινητο η tablet. Η ευκολια ειναι τεραστια και αν σας ενοχλει το +5 ευρω το μηνα κανονιστε με καποιον φιλο/συγγενη δωστε του κωδικους να εχει ομως μια συσκευη ωστε εσεις να εχετε τις υπολοιπες 3 και τελος. Εχει παρα πολυ κοσμο που δεν μπορει να δωσει τα 25-30 ευρω που ζητανε για το full pack και θα εδινε ευχαριστω 5 ευρω για να μπορει να βλεπει απο μια συσκευη οτι ταινια σειρα ντοκιμαντερ αθλητικο θελει.
Εκμεταλλευτειτε το και καλο θα κανετε σε τριτα προσωπα που εχουν αγανακτησει με την κανονικη τηλεοραση και θα σας ευγνωμονουν που με 5 ευρω τους δινετε τη δυνατοτητα το μηνα να εχουν ολο το πακετο συνδρομητικης γιατι ζοριζονται με 25-30 ευρω στις δυσκολες μερες που ζουμε.
Μέχρι τη μέρα που θα το κόψουν και αυτοί αλλά νετφλιξ.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ