jimmis74
Established Member
- 5 September 2013
- 198
Ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου.Το πεναλτυ φιλε μου απο οτι εμαθα σημερα και εγω δεν ηξερα ειναι 110 και 120 για καθε εταιρια ακομα και 1 μηνα να εχεις ακομα δεσμευση. Στα πακετα τηλεορασης αυτα ενω στην τηλεφωνια παει αναλογα με ποσους μηνες εχεις ακομα δευσμευση.
Για μενα κοψε nova και ΑΝ μπορεις παρε τηλεφωνο ΟΤΕ και προσπαθησε να κανεις νεο συμβολαιο για 1/2 χρονια μηπως και σε δωσουν τους 6 μηνες δωρο ωστε να γλιτωσεις απο εκει το πεναλτι της αλλης εταιριας.
Cosmote στο δορυφορικο ειναι μεχρι 2 ταυτοχρονες θεασεις και αν πληρωσεις +5 το μηνα γινονται 4 οι ταυτοχρονες απο τις οποιες οι 3 αθλητικα. Δορυφορος+2 OTT Stream. Και μπορεις να το εχεις μεχρι σε 10 συσκευες ταυτοχρονα και επιτρεπετε αλλαγη 1 φορα το μηνα. Την EON δεν την παω πολυ γιατι πρωτον δεν εχει ant1+mega και η εφαρμογη ειναι αρκετα πισω συγκριτικα με cosmote και νομιζω εχει 3 ταυτοχρονες θεασεις και 2 αθλητικα.
Κι εγώ ήμουν πιο κοντά στην δική σου άποψη, να κόψω την NOVA, κυρίως για μικρές αλλά σημαντικές διαφορές που έχει το πλεονέκτημα η Cosmote.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν γίνεται, ενώ είμαι σε δέσμευση μέχρι τον 06/25 στην τηλεόραση, να ζητήσω και να πάρω νέα, ικανοποιητική προσφορά, για ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου μου και να μου δώσουν και τους 6 μήνες δώρο...