Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

Κάτι που μάλλον θα το μάθουμε την τελευταία στιγμή είναι αν θα μπορούμε σε σύνδεση δορυφορικού Cosmote να βλέπουμε δύο αθλητικά κανάλια στην IPTV ταυτόχρονα, εκτός του δορυφορικού. Έχω καλομάθει σε τρεις οθόνες ταυτόχρονα (θέαση και από τις δύο πλατφόρμες).

Χωρίς τις extra συσκευές (πάντα για δορυφορική σύνδεση) θα παίζει ένα αθλητικό κανάλι, αυτό είναι σχεδόν σίγουρο από αυτά που έχω διαβάσει. Να δούμε αν με τις extra εκτός από τις τρεις ταυτόχρονες προβολές θα γίνουν και αυτές των αθλητικών, δύο.
Αυτό το έχουν ήδη ανανκοινώσει. Και στις δύο πλατφόρμες θα ισχύει η ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά από δύο συσκευές. Άρα στη cosmote θα αυξηθούν σε δύο και στη nova θα μειωθεί.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Με τις συσκευες που θα μπορει να μπει η εφαρμογη στους δορυφορικους ξερουμε κατι?
Τωρα ποσες ειναι εγω το εχω σε 1 αλλα ισως μπαινει και σε περισσοτερες

* Επικροτώντας το deal, αναρωτιέμαι, θα κερδίσουν περισσότερους συνδρομητές (ή τρίευρα) από όσους συνδρομητές θα χάσουν επειδή κάποιοι (όπως εγώ) θα κόψουν τη μία από τις δύο συνδρομές; Μακάρι το πείραμα να πετύχει και να ανανεωθεί και μετά την τριετία.
* Αν η Nova θα δίνει το σήμα των καναλιών της πριν τη διανομή του, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε την Cosmote να δίνει καλύτερη εικόνα στα Novasports στην IPTV από την ΕΟΝ.
Το θέμα είναι πως θα μοιράζει το σήμα η μία στην άλλη.... απευθείας από δορυφόρο το αποκλείω γιατί είναι σε διαφορετική στόχευση το κάθε πακέτο και απ'ότι είπαν δεν χρειάζεται καμία ενέργεια...οπότε λογικά θα κάνουν διανομή μέσω stream...τι σημαίνει αυτό; Πολύ φοβάμαι ότι π.χ. στη Nova δορυφορική που θα μπουν τα Cosmote Sports θα υπάρχει καθυστέρηση στα Cosmote σε σχέση με το "αυθεντικό" δορυφορικό της και τούμπαλιν....οπότε κάποιοι μη βιαστούν να κόψουν τη μία ή την άλλη μέχρι να δούμε ποιότητα εικόνας των "ξένων" καναλιών, χρονοκαθυστέρηση κλπ......

• Like
Reactions: kostthem
Αυτό το έχουν ήδη ανανκοινώσει. Και στις δύο πλατφόρμες θα ισχύει η ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά από δύο συσκευές. Άρα στη cosmote θα αυξηθούν σε δύο και στη nova θα μειωθεί.
Ναι αλλά οι δύο συσκευές στους δορυφορικούς είναι μία ο δορυφόρος και μία η IPTV με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Το ερώτημα είναι αν με το πακέτο extra συσκευών γίνονται δύο μέσω IPTV.

Και σήμερα, άλλη πρόσβαση στην IPTV έχουν όσοι έχουν IPTV σύνδεση και άλλη όσοι έχουν δορυφορική. Οι δεύτεροι πρέπει να πάρουν το extra πακέτο συσκευών για να έχουν αντίστοιχες θεάσεις με τους OTT.

Το θέμα είναι πως θα μοιράζει το σήμα η μία στην άλλη.... απευθείας από δορυφόρο το αποκλείω γιατί είναι σε διαφορετική στόχευση το κάθε πακέτο και απ'ότι είπαν δεν χρειάζεται καμία ενέργεια...οπότε λογικά θα κάνουν διανομή μέσω stream...τι σημαίνει αυτό; Πολύ φοβάμαι ότι π.χ. στη Nova δορυφορική που θα μπουν τα Cosmote Sports θα υπάρχει καθυστέρηση στα Cosmote σε σχέση με το "αυθεντικό" δορυφορικό της και τούμπαλιν....οπότε κάποιοι μη βιαστούν να κόψουν τη μία ή την άλλη μέχρι να δούμε ποιότητα εικόνας των "ξένων" καναλιών, χρονοκαθυστέρηση κλπ......
Μα η νοβα εχει και το κακο στην eon να ναι 30 δευτερα πισω ενω η κοσμοτε μονο 10 δευτερα.Η εικονα ειναι ψιλοτραγικη γενικως σε σχεση με κοσμοτε

Ναι αλλά οι δύο συσκευές στους δορυφορικούς είναι μία ο δορυφόρος και μία η IPTV με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Το ερώτημα είναι αν με το πακέτο extra συσκευών γίνονται δύο μέσω IPTV.

Και σήμερα, άλλη πρόσβαση στην IPTV έχουν όσοι έχουν IPTV σύνδεση και άλλη όσοι έχουν δορυφορική. Οι δεύτεροι πρέπει να πάρουν το extra πακέτο συσκευών για να έχουν αντίστοιχες θεάσεις με τους OTT.
Μιλάς προφανώς για τη Nova. Βέβαια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στην τελική θα ισχύει το εξής, ασχέτως δορυφορικής. Μιλάμε για την OTT πλατφόρμα. Όσοι έχουν δορυφορική θα έχουν σίγουρα +1 ταυτόχρονη θέαση. Δεν αλλάζει αυτό. 2 ταυτόχρονες θεάσεις στα αθλητικά και στις δύο πλατφόρμες και +1 αν έχουν και δορυφορικό.

Η nova εχει τον περιορισμο ομως με 1 συσκευη για την θεαση απο ott που αλλαζει μετα απο μηνα αν θες να βαλεις αλλην

Η cosmote εχει παραπανω

Η nova εχει τον περιορισμο ομως με 1 συσκευη για την θεαση απο ott που αλλαζει μετα απο μηνα αν θες να βαλεις αλλην

Η cosmote εχει παραπανω
Αυτό πρέπει να το αλλάξει το συντομότερο.... Πρέπει να κάνει ότι η Cosmote με το app.....

Καλημέρα Λάκη ,αν αυτά που γράφω είναι λάθος ,δεκτή η οποιαδήποτε διόρθωση .
Πληρωνουμε πολύ περισσότερα για τηλεφωνία απ ότι πληρώνουμε για ηλεκτρικό ρεύμα[χωρίς θέρμανση] και ύδρευση [που είναι βασικές ανάγκες] .
Και έπειτα λένε ότι υπάρχουν 600.000 "πειρατές" και απορούν .
Ένα μέσο νοικοκυριό θέλει 150 ευρώ ρεύμα τον μήνα παραμένει ο πιο ακριβός παράγοντας διαβιωσης (πλην της διατροφής και στεγης ) στο μηνιαίο εισόδημα
Εγώ έγραψα για την καταπολέμηση της πειρατείας διότι το full pack της Cosmote είναι (28+3 να βλεπεις μπαλα της NOVA)ευρώ το μήνα και το πειρατικό 20.
Ίντερνετ θα πρέπει να έχεις ούτως ή αλλιώς και για τα δύο
Τα καρτοκινητα δεν κατάλαβα γιατί μπήκαν στην εξίσωση μηνιαίου κόστους και πως αυτό εππηρεαζει και έφερε την συμφωνία των δύο παροχών
Το 31ευρω το νόμιμο με 20 παράνομο είναι πιστεύω το ζητούμενο και το στοίχημα τους εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι οπότε διόρθωσε με

Ενώ γράφεις "θα μοιράζει σήμα η μία στην άλλη", που είναι και το σωστό, δηλ. συνδέσεις μεταξύ της μίας και της άλλης εταιρείας, πιθανότατα με οπτικές ίνες, στη συνέχεια αναφέρεσαι στη στόχευση η οποία έχει μόνο σχέση με τους συνδρομητές. Προφανώς και δε θα δίνει σήμα η μία στους συνδρομητές της άλλης.

Ένα μέσο νοικοκυριό θέλει 150 ευρώ ρεύμα τον μήνα παραμένει ο πιο ακριβός παράγοντας διαβιωσης (πλην της διατροφής και στεγης ) στο μηνιαίο εισόδημα
Εγώ έγραψα για την καταπολέμηση της πειρατείας διότι το full pack της Cosmote είναι (28+3 να βλεπεις μπαλα της NOVA)ευρώ το μήνα και το πειρατικό 20.
Τα καρτοκινητα δεν κατάλαβα γιατί μπήκαν στην εξίσωση μηνιαίου κόστους και πως αυτό εππηρεαζει και έφερε την συμφωνία των δύο παροχών
Το 31ευρω το νόμιμο με 20 παράνομο είναι πιστεύω το ζητούμενο και το στοίχημα τους εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι οπότε διόρθωσε με
Αν ειναι όντως 20€/μήνα το πειρατικό ίσως κάτι να γινόταν για περιορισμό του - αλλά δεν είναι! Οπότε θα συνεχισθεί απρόσκοπτα.
Τα κινητά κλπ μπήκαν στον ...ισολογισμό του φίλου για να δείξει το κόστος ζωής

Καλημέρα ,
με τιμη της Kwh κάπου στα 0.15-0.18 με μια απλή διαίρεση στα 150 που γραφεις βγαίνει μια κατανάλωση από 800 -1000 kwh τον μηνα ,τότε μάλλον δεν μιλάμε για μέσο νοικοκυριό ,εκτός αν αναφέρεσαι σε δίμηνο λογαριασμό ή αν υπάρχουν συσκευές που καταναλώνουν τα αντερα τους
Και μίλησα για τα συνολικά έξοδα τηλεφωνίας σταθερά -κινητά για να έχεις ίντερνετ και στα δύο .
Δεν συνέκρινα ποτέ το νόμιμο με το παράνομο ,απλά έγραψα ότι άν έχεις συνολικά εξοδα για τηλεφωνία σταθερή -κινητή περίπου 900 ευρώ ετησίως[περίπου] ,που αντιστοιχεί σε ένα μηνιάτικο εργαζομένου ,τότε μάλλον μπορεί να βρεθεί η αιτία για το ότι υπάρχουν 600.000 "πειρατές"

Ενώ γράφεις "θα μοιράζει σήμα η μία στην άλλη", που είναι και το σωστό, δηλ. συνδέσεις μεταξύ της μίας και της άλλης εταιρείας, πιθανότατα με οπτικές ίνες, στη συνέχεια αναφέρεσαι στη στόχευση η οποία έχει μόνο σχέση με τους συνδρομητές. Προφανώς και δε θα δίνει σήμα η μία στους συνδρομητές της άλλης.
Το ίδιο ακριβώς λέμε φίλε μου....αφού δεν θα "πειράξουμε" καθόλου τα lnb-πιάτα, θα παιίρνουν και θα δίνουν το σήμα (στους δορυφορικούς συνδρομητές) μέσω stream-αναμετάδοσης....οπότε σίγουρα θα έχει καθυστέρηση κάποια δευτερόλεπτα.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα. Για 0.90€ την ημέρα για έναν που γουστάρει ποδόσφαιρο να μπορεί να βλέπει ΚΑΘΕ διοργάνωση που έχει αγοραστεί στην Ελληνική αγορά νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση, ενώ όταν βγαίνεις έξω θες τουλάχιστον 5€ για ΕΝΑΝ αγώνα. Και στην επαρχία που μένω εγώ ας πούμε αν θες να δεις κάτι όχι τόσο δημοφιλές εκείνη τη στιγμή λόγω προτεραιότητας στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να βρεις να το δεις πουθενά ενώ θα μπορείς στο σπίτι με μικρό κόστος να δεις ότι θες.
* Κουράγιο και στους πατεράδες για το πρήξιμο που θα φάνε από ποδοσφαιρόφιλους και μπασκετόφιλους γιους.😂

Εγώ και αρκετοί ακόμα που έχουμε συνδρομή στην nova χωρίς τα αθλητικά όμως, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να συμμετέχουμε σε αυτό που θα κάνουν με cosmote; Και αν μπορούμε πόσο θα αυξηθεί η συνδρομή μας; Αυτή τη στιγμή έχω σταθερό, ίντερνετ στα 100 και δορυφορική με όλα τα κανάλια εκτός των αθλητικών στα 34,00€.

Λίγο δύσκολο ακούγεται.. Θα πρέπει μάλλον να έχεις και το αθλητικό περιεχόμενο της nova. Αν τελικά σε αφήσουν θα είναι ενδιαφέρον..

• Like
Εγώ και αρκετοί ακόμα που έχουμε συνδρομή στην nova χωρίς τα αθλητικά όμως, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να συμμετέχουμε σε αυτό που θα κάνουν με cosmote; Και αν μπορούμε πόσο θα αυξηθεί η συνδρομή μας; Αυτή τη στιγμή έχω σταθερό, ίντερνετ στα 100 και δορυφορική με όλα τα κανάλια εκτός των αθλητικών στα 34,00€.

Διαβάστε ρε παιδιά τις ανακοινώσεις.
Όχι, δεν θα έχεις.
Πρέπει το πακέτο σου στην Nova/EON να περιλαμβάνει και τα αθλητικά της κανάλια για να πάρεις πρόσβαση και σε αυτά της Cosmote.

Διεγράφησαν ορισμένα μηνύματα.
Σας παρακαλώ να μείνουμε στα του θέματος. Οποιαδήποτε σύγκριση με τρόπους παράνομης θέασης δεν μας αφορούν, ούτε μπορούν και να συζητηθούν εδώ.

Διεγράφησαν ορισμένα μηνύματα.
Σας παρακαλώ να μείνουμε στα του θέματος. Οποιαδήποτε σύγκριση με τρόπους παράνομης θέασης δεν μας αφορούν, ούτε μπορούν και να συζητηθούν εδώ.
Καλά μας ...έκανες!

• Like
Καλο θα ηταν να μπει καπου stick ενα ποστ που να γραφει τι (θα) ισχυει με cosmote-nova

Πχ σε ποσες συσκευες θα μπορει να μπει η εφαρμογη σε καποιον που εχει οττ cosmote/nova αντιστοιχα
Σε ποσες καποιος που εχει δορυφορικο
Σε ποσες θα υπαρχει ταυτόχρονη θεαση
εξτρα πακετα κλπ

• Like
Reactions: DimAsi