Ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής, δημοσιευμένα σε δελτίο τύπου επίσημα είναι στο πρώτο ποστ.
Όταν υπάρξει ενημέρωση για τα επιμέρους θέματα, θα τα προσθέσουμε και αυτά.
Όταν υπάρξει ενημέρωση για τα επιμέρους θέματα, θα τα προσθέσουμε και αυτά.
Δείχνει και τα εκτός μαζι με κάποια φιλικά. Πχ μπορει καποιος να δει Παναιτωλικος-ΑΕΚ στη Superleague αλλά όχι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ειναι στη nova. Αλλα όντως ίσως χάσει κάπως σε δυναμική.Αυτό δεν ξέρω αν θα έχει ύπαρξη/νόημα μετά τον Αύγουστο.
Και αφορά μόνο τους εντός έδρας αγώνες μέχρι τώρα τουλάχιστον![]()
Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά.Δείχνει και τα εκτός μαζι με κάποια φιλικά. Πχ μπορει καποιος να δει Παναιτωλικος-ΑΕΚ στη Superleague αλλά όχι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ειναι στη nova. Αλλα όντως ίσως χάσει κάπως σε δυναμική.
Μπορεις να ενεργοποιεις τα ευελικτα πακετα της cosmote.Εγώ και αρκετοί ακόμα που έχουμε συνδρομή στην nova χωρίς τα αθλητικά όμως, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να συμμετέχουμε σε αυτό που θα κάνουν με cosmote; Και αν μπορούμε πόσο θα αυξηθεί η συνδρομή μας; Αυτή τη στιγμή έχω σταθερό, ίντερνετ στα 100 και δορυφορική με όλα τα κανάλια εκτός των αθλητικών στα 34,00€.
Αυτά πλέον με τις καινούριες τιμές - συμφωνίες δεν έχουν κανένα νόημα.... Λογικά θα καταργηθούν να αδειάσει και χώρος για τα καινούρια (Novasports) κανάλια....
Συγκεκριμένα η Super League ξεκινάει στις 17 Αυγούστου, ενώ η συμφωνία στις 23 Αυγούστου.Η λογική λέει ότι θα το δώσουν λίγο πιο νωρίς από τις 23/8 για να προλάβουν και τα πρωταθλήματα εκτός και αν υπάρχουν κάποιες ρήτρες και δεν μπορούν.
Εγώ ανανέωσα πριν ένα μήνα τη Nova αλλά για 24 μήνες. Η διακοπή είναι πάλι 120 ή παραπάνω, γνωρίζετε;Ειμαι απο αυτους που εχουν κ τις 2 συνδρομες (cosmote δορυφορικο eon ιντερνετικο). Εννοείται θα κρατησω την cosmote, ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την εφαρμογη κυριως σε ταινιες, ποιοτητα εικονας, ηχου, περιγραφης αγωνων (δυνατοτητα αλλαγης γλωσσας κλπ). Σε ερωτηση στη νοβα μου ειπανε για το πεναλτι διακοπης 120 €.
Και παλι με συμφερει καθως θα εδινα 25x12=300 ευρω σε 1 χρονο που εχω ακομα συμβολαιο ενω με τη διακοπη θα δωσω 120 + 12x3 = 156.
Τι λετε?
Αν θυμάμαι καλα ειναι στανταρ 120 αν εχεις EON + και 80 αν εχεις απλη ΕΟΝ. Δεν παιζει ρολο η χρονικη στιγμη της διακοπής για καποιο λογο...Εγώ ανανέωσα πριν ένα μήνα τη Nova αλλά για 24 μήνες. Η διακοπή είναι πάλι 120 ή παραπάνω, γνωρίζετε;
Εννοούσα στο διαγραφέν μήνυμά μου πως μπορούσαν να έδιναν πρόσβαση μόνο στους αγώνες της SL, είτε στο σύνολο είτε για την ομάδα που ενδιαφέρεται ο καθένας. Δηλαδή σαν αυτό που είχε η Cosmote αλλά να περιλάμβανε όλους τους αγώνες - και αυτούς της Nova δηλαδή. Όμως αποφάσισαν να κάνουν κοινά όλα τα αθλητικά γεγονότα. Στην ουσία η Nova προσφέρει τα δυνατά της χαρτιά - δηλαδή Euroleague και Premier League, μαζί με ΠΑΟΚ - Άρη από SL, και η Cosmote προσφέρει διοργανώσεις UEFA, ΝΒΑ, ΠΑΟ - Ολυμπιακό - ΑΕΚ από SL και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που έχει.
Όλο το πρόγραμμα της κάθε πλατφόρμας θα είναι διαθέσιμο.Θα βαλουν και το ΝΒΑ αραγε μεσα ?
Ε ναι ρε, ολα τα προγραμματα των καναλιων...Θα βαλουν και το ΝΒΑ αραγε μεσα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.