Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής, δημοσιευμένα σε δελτίο τύπου επίσημα είναι στο πρώτο ποστ.

Όταν υπάρξει ενημέρωση για τα επιμέρους θέματα, θα τα προσθέσουμε και αυτά.

Στο σαιτ η cosmote πχ εχει βαλει ερωτοαπαντησεις και αναφερει και αλλες λεπτομερειες οπως για την θεαση σε συσκευες που δεν υπαρχουν στην πρωτη σελιδα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Προσωπικά από αυτή τη κίνηση αισθάνομαι λίγο κορόιδο που πρόσφατα ανανέωσα για 24 μήνες τη Nova συνδρομή μου, ενώ έχω και Cosmote TV σε συνδυασμό με internet/τηλέφωνο. Θα δω πόσο κοστίζει η ρήτρα διακοπής και ανάλογα θα αποφασίσω.

για την καθε ομαδα εχει η Cosmote με 9 τον μηνα εαν θυμαμαι καλα

Αυτό δεν ξέρω αν θα έχει ύπαρξη/νόημα μετά τον Αύγουστο.
Και αφορά μόνο τους εντός έδρας αγώνες μέχρι τώρα τουλάχιστον :)

• Like
Reactions: boniak
Αυτό δεν ξέρω αν θα έχει ύπαρξη/νόημα μετά τον Αύγουστο.
Και αφορά μόνο τους εντός έδρας αγώνες μέχρι τώρα τουλάχιστον :)
Δείχνει και τα εκτός μαζι με κάποια φιλικά. Πχ μπορει καποιος να δει Παναιτωλικος-ΑΕΚ στη Superleague αλλά όχι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ειναι στη nova. Αλλα όντως ίσως χάσει κάπως σε δυναμική.

• Like
Δείχνει και τα εκτός μαζι με κάποια φιλικά. Πχ μπορει καποιος να δει Παναιτωλικος-ΑΕΚ στη Superleague αλλά όχι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ειναι στη nova. Αλλα όντως ίσως χάσει κάπως σε δυναμική.
Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά.
Δείχνει όλα τα ματς της ομάδας, πλήν από τα ματς σε έδρες αντιπάλων που έχει η Nova τα δικαιώματα αυτών.

Εγώ και αρκετοί ακόμα που έχουμε συνδρομή στην nova χωρίς τα αθλητικά όμως, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να συμμετέχουμε σε αυτό που θα κάνουν με cosmote; Και αν μπορούμε πόσο θα αυξηθεί η συνδρομή μας; Αυτή τη στιγμή έχω σταθερό, ίντερνετ στα 100 και δορυφορική με όλα τα κανάλια εκτός των αθλητικών στα 34,00€.
Μπορεις να ενεργοποιεις τα ευελικτα πακετα της cosmote.

Εγώ έχω περιέργεια αν η nova θα πάρει παράδειγμα από την Cosmote και θα βάλει και εκείνη 4κ κανάλι ή αν θα βάλει και της Cosmote στην ΕΟΝ.

• Like
Η λογική λέει ότι θα το δώσουν λίγο πιο νωρίς από τις 23/8 για να προλάβουν και τα πρωταθλήματα εκτός και αν υπάρχουν κάποιες ρήτρες και δεν μπορούν.

• Like
Reactions: kostthem
Η λογική λέει ότι θα το δώσουν λίγο πιο νωρίς από τις 23/8 για να προλάβουν και τα πρωταθλήματα εκτός και αν υπάρχουν κάποιες ρήτρες και δεν μπορούν.
Συγκεκριμένα η Super League ξεκινάει στις 17 Αυγούστου, ενώ η συμφωνία στις 23 Αυγούστου.

• Like
Reactions: kostthem
Ειμαι απο αυτους που εχουν κ τις 2 συνδρομες (cosmote δορυφορικο eon ιντερνετικο). Εννοείται θα κρατησω την cosmote, ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την εφαρμογη κυριως σε ταινιες, ποιοτητα εικονας, ηχου, περιγραφης αγωνων (δυνατοτητα αλλαγης γλωσσας κλπ). Σε ερωτηση στη νοβα μου ειπανε για το πεναλτι διακοπης 120 €.
Και παλι με συμφερει καθως θα εδινα 25x12=300 ευρω σε 1 χρονο που εχω ακομα συμβολαιο ενω με τη διακοπη θα δωσω 120 + 12x3 = 156.
Τι λετε?

Ειμαι απο αυτους που εχουν κ τις 2 συνδρομες (cosmote δορυφορικο eon ιντερνετικο). Εννοείται θα κρατησω την cosmote, ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την εφαρμογη κυριως σε ταινιες, ποιοτητα εικονας, ηχου, περιγραφης αγωνων (δυνατοτητα αλλαγης γλωσσας κλπ). Σε ερωτηση στη νοβα μου ειπανε για το πεναλτι διακοπης 120 €.
Και παλι με συμφερει καθως θα εδινα 25x12=300 ευρω σε 1 χρονο που εχω ακομα συμβολαιο ενω με τη διακοπη θα δωσω 120 + 12x3 = 156.
Τι λετε?
Εγώ ανανέωσα πριν ένα μήνα τη Nova αλλά για 24 μήνες. Η διακοπή είναι πάλι 120 ή παραπάνω, γνωρίζετε;

Εγώ ανανέωσα πριν ένα μήνα τη Nova αλλά για 24 μήνες. Η διακοπή είναι πάλι 120 ή παραπάνω, γνωρίζετε;
Αν θυμάμαι καλα ειναι στανταρ 120 αν εχεις EON + και 80 αν εχεις απλη ΕΟΝ. Δεν παιζει ρολο η χρονικη στιγμη της διακοπής για καποιο λογο...

Εννοούσα στο διαγραφέν μήνυμά μου πως μπορούσαν να έδιναν πρόσβαση μόνο στους αγώνες της SL, είτε στο σύνολο είτε για την ομάδα που ενδιαφέρεται ο καθένας. Δηλαδή σαν αυτό που είχε η Cosmote αλλά να περιλάμβανε όλους τους αγώνες - και αυτούς της Nova δηλαδή. Όμως αποφάσισαν να κάνουν κοινά όλα τα αθλητικά γεγονότα. Στην ουσία η Nova προσφέρει τα δυνατά της χαρτιά - δηλαδή Euroleague και Premier League, μαζί με ΠΑΟΚ - Άρη από SL, και η Cosmote προσφέρει διοργανώσεις UEFA, ΝΒΑ, ΠΑΟ - Ολυμπιακό - ΑΕΚ από SL και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που έχει.

Θα βαλουν και το ΝΒΑ αραγε μεσα ?
Όλο το πρόγραμμα της κάθε πλατφόρμας θα είναι διαθέσιμο.
Όλα τα αθλητικά κανάλια Cosmote Sports (όχι δηλαδή τα άλλα όπως π.χ. Eurosport, NTV Sport, κλπ) και όλα τα NovaSports.