Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Χθεϛ εκανα αιτημα διακοπηϛ στην ΕΟΝ. Για οσουϛ ενδιαφερονται το πεναλτυ προωρηϛ αποδεσμευσηϛ πληρωνεται με τον εκκαθαριστικο λογαριασμο του επομενου μηνα και η αποσυνδεση θα γινει τελοϛ Αυγουστου οποτε χρεωνεται και εναϛ μηναϛ ακομα. Στο καταστημα που πηγα δε μου ανεφεραν κατι για επιστροφη εξοπλισμου. Θα αναμενω και αν εχω νεωτερα θα ενημερωσω.
Εγώ έκανα αίτημα διακοπής και κόπηκε λόγω φορητότητας στις 24 Ιουλίου και το συμβόλαιο έληγε στις 20 Ιουλίου.
Δύο μέρες μετά έλαβα και sms και email να επιστρέψω το ρούτερ και το box eon έως τις 23 Αυγούστου .
Απλά να ξέρεις ότι το box κλειδώνει και δεν παίζει.

Η αποφαση μ
Εγώ έκανα αίτημα διακοπής και κόπηκε λόγω φορητότητας στις 24 Ιουλίου και το συμβόλαιο έληγε στις 20 Ιουλίου.
Δύο μέρες μετά έλαβα και sms και email να επιστρέψω το ρούτερ και το box eon έως τις 23 Αυγούστου .
Απλά να ξέρεις ότι το box κλειδώνει και δεν παίζει.
Καλημερα! Εχω το δορυφορικο πακετο με δεκτη πανω απο δεκαετια. Αν το ζητησουν φυσικα θα το επιστρεψω. Ο κυριοϛ λογοϛ που επελεξα να κρατησω cosmote ειναι οτι εδω και ενα μηνα η δορυφορικη εγκατασταση τηϛ ΕΟΝ εχει υποστει βλαβη μετα απο ισχυρουϛ ανεμουϛ κα περαν τηϛ μετακινησηϛ του πιατου εχει σπασει το lnb και το μηκουϛ 20 μ. καλωδιο εχει εκτεταμενεϛ φθορεϛ. Η λυση που προταθγκε ηταν ειτε η μεταφορα του πιατου σε αλλο σημειο πιο κοντα στο δωματιο που βρισκεται ο δεκτηϛ ειτε η αλλαγη οληϛ τηϛ καλωδιωσηϛ περαν του lnb. Οποτε, δδομενου οτι και τα δυο συμβολαια ληγουν του χρονου προτιμησα να πληρωσω μονο το πεναλτυ και οχι και τα εξοδα για την επισκευη τηϛ δορυφορικηϛ εγκαταστασηϛ. Η λυση του ott δεν επαιζε αφου για πολλουϛ λογουϛ προτιμω το δορυφορικο. Σε 3 χρονια, καλα να ειμαστ, βλεπουμε παλι.

Και κάτι ακόμα να ρωτήσω, τα χρήματα για την διακοπή τα πληρώνεις σε μαγαζί ή στα βάζουν στον τελευταίο λογαριασμό μαζί ή κάπως να πληρώσεις από το my Nova;
Επανέρχομαι με νεότερα. Εκδόθηκε σήμερα ο λογαριασμός μου για τον τελευταίο μήνα στην υπηρεσία. Δεν περιλαμβάνει το πέναλτι. Μίλησα μαζί τους, λίγες μέρες πριν τη λήξη θα έρθει μήνυμα που θα με καλεί να επιστρέψω τον δέκτη (έχω δορυφορικό), προφανώς μετά την ημερομηνία διακοπής.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη θα εκδοθεί λογαριασμός που θα περιλαμβάνει μόνο τα τέλη διακοπής.

Επανέρχομαι με νεότερα. Εκδόθηκε σήμερα ο λογαριασμός μου για τον τελευταίο μήνα στην υπηρεσία. Δεν περιλαμβάνει το πέναλτι. Μίλησα μαζί τους, λίγες μέρες πριν τη λήξη θα έρθει μήνυμα που θα με καλεί να επιστρέψω τον δέκτη (έχω δορυφορικό), προφανώς μετά την ημερομηνία διακοπής.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη θα εκδοθεί λογαριασμός που θα περιλαμβάνει μόνο τα τέλη διακοπής.
Καλησπερα. Και εμενα μου εκδοθηκε μονο ο λογαριασμοϛ και ηθελα να επικοινωνησω μαζι τουϛ, οποτε σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

• Like
Reactions: kostthem
Καλησπέρα,
Αναφορικά με το τεχνικό σκέλος για τα δορυφορικά πακέτα, θα προστεθούν δέσμες για να χωρέσουν τα αντίστοιχα κανάλια ανά πακέτο? Τα novasports θα προστεθούν στις 9Ε με κωδικοποίηση conax και τα cosmote sports θα προστεθούν στις 13Ε με κωδικοποίηση irdeto?

Η άποψη μου για τη συμφωνία είναι η εξής . Σίγουρα από οικονομικής άποψης συμφέρει τους καταναλωτές αλλά … Η έλλειψη σοβαρού ανταγωνισμού φοβάμαι ότι θα οδηγήσει σε μείωση της ποιότητας του προσφερόμενου προϊόντος . Δεν θα έχει πχ ανάγκη η χ πλατφόρμα να αγοράσει περιφερειακά δικαιώματα όπως μικρές κατηγορίες Αγγλίας και άλλα . Επίσης σε επίπεδο τεχνολογικό από τη στιγμή που γίνονται ένα όσο αφορά τα αθλητικά , που κακά τα ψέματα είναι η κινητήριος δύναμη για τα συνδρομητικά πακέτα , δεν ξέρω αν θα νιώθουν την ανάγκη να επενδύσουν σε καλύτερη εικόνα κλπ . Στο τελευταίο βέβαια δεν έκαναν κάτι και στο προηγούμενη καθεστώς , αλλά τώρα πιστεύω μπαίνουν σε μια εποχή που δεν έχουν κανένα κίνητρο να γίνουν καλύτεροι σε κάτι . Μακάρι να κάνω λάθος …

Συμφωνώ 100% και απορώ πώς όλο αυτό πέρασε τόσο στα ψηλά από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού. Είναι ο ορισμός του καρτέλ αυτό που πάει να γίνει. Εκτός βέβαια και αν αυτό είναι το πρώτο βήμα εξαγοράς της εον από τον ΟΤΕ ή αφήσουν και άλλες πλατφόρμες να αγοράσουν χονδρική τα ίδια κανάλια με την ίδια μικρή έξτρα χρέωση.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Συμφωνώ 100% και απορώ πώς όλο αυτό πέρασε τόσο στα ψηλά από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού. Είναι ο ορισμός του καρτέλ αυτό που πάει να γίνει. Εκτός βέβαια και αν αυτό είναι το πρώτο βήμα εξαγοράς της εον από τον ΟΤΕ ή αφήσουν και άλλες πλατφόρμες να αγοράσουν χονδρική τα ίδια κανάλια με την ίδια μικρή έξτρα χρέωση.
Θα δούμε σε βάθος χρόνου αλλά να ξεφύγουν όπως είχε ξεφύγει πριν πολλά χρόνια η nova δεν θα γίνει

• Like
Απο ποια αποψη καρτελ απο τη στιγμη που απλα ανταλλασουν αθλητικο περιεχομενο και διατηρουν την αυτονομια τουϛ και ανταγωνιζονται στα υπολοιπα (τινιεϛ,σειρεϛ, ντοκυμαντερ). Εχειϛ τη δυνατοτητα λοιπον επιλογηϛ με βαση τιϛ αναγκεϛ σου. Επισηϛ ειναι πιθανη η χορηηση των αθλητικων και σε αλλουϛ παροχουϛ.

• Like
Reactions: Paris2018
Καλησπέρα,
Αναφορικά με το τεχνικό σκέλος για τα δορυφορικά πακέτα, θα προστεθούν δέσμες για να χωρέσουν τα αντίστοιχα κανάλια ανά πακέτο? Τα novasports θα προστεθούν στις 9Ε με κωδικοποίηση conax και τα cosmote sports θα προστεθούν στις 13Ε με κωδικοποίηση irdeto?
VideoGuard η Cosmote και Irdeto η Nova.

• Like
Reactions: kostthem
Καλησπέρα έχει κανείς κάποιος το τέλος διακοπής από cosmote tv με συμβόλαιο 12μηνου;

Να θυμίσω πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Απλά τώρα γίνεται σε τέτοια έκταση.
Παλαιότερα η nova έδινε τα novasports στη wind tv.

• Like
Να θυμίσω πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Απλά τώρα γίνεται σε τέτοια έκταση.
Παλαιότερα η nova έδινε τα novasports στη wind tv.
Και στη Vodafone μέχρι το 2021 που έγινε η συγχώνευση με τη wind και τα έβγαλαν. Αλλά τότε η nova δεν είχε τα αθλητικά που έχει τώρα. Με το ζόρι είχε το ελληνικό πρωτάθλημα, την Ευρωλίγκα και κάποια άλλα χαμηλότερης δυναμικότητας

Δωρεαν μεχρι 31 Οκτωβριου τα novasports στην Cosmote tv!!!!

Δωρεάν σε αυτούς που έχουν full pack η sports pack ετσι?

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: angelalex

To Αναφερει στο επισημο σαιτ
Δεν βλεπω το νοημα διαφορα σαιτ να παρουσιαζουν σαν ειδησεις κστι που ειναι ανακοινωμενο ηδη

• Like
To Αναφερει στο επισημο σαιτ
Δεν βλεπω το νοημα διαφορα σαιτ να παρουσιαζουν σαν ειδησεις κστι που ειναι ανακοινωμενο ηδη
Δεν το ειχα δει...

• Like
Reactions: anto_33

Σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία, , με bt sports (UK μόνο) και dazn δεν είδα να μιλάνε για καρτέλ. Ίσα ίσα που αν δεν πάρουν μικρότερες διοργανώσεις, ανοίγει ο δρόμος σε ant1 ή vodafone να κινηθούνε να τις πάρουν.

Σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία, , με bt sports (UK μόνο) και dazn δεν είδα να μιλάνε για καρτέλ. Ίσα ίσα που αν δεν πάρουν μικρότερες διοργανώσεις, ανοίγει ο δρόμος σε ant1 ή vodafone να κινηθούνε να τις πάρουν.
Αλλά όχι με την ίδια τιμή (τουλάχιστον η Vodafone που δεν έχει κάτι να ανταλλάξει)