Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Ισχύει πως αν κάνεις αίτημα διακοπής της EON θα πάρει 1 μήνα να το κόψουν;
Περίπου ναι. Πας σε κατάστημα, ρωτάς "αν κάνω αίτημα διακοπής πότε θα ολοκληρωθεί" και σε ενημερώνουν τι βγάζει το σύστημα. Εγώ πήγα στις 22 Ιουλίου, ο λογαριασμός μου εκδίδεται κάθε πρώτη και μου έβγαλε το σύστημα 31/8. Οπότε προχώρησα άμεσα σε διακοπή. Θα έρθει sms εκείνες τις μέρες να επιστρέψω τον εξοπλισμό.

Τώρα αν αυτό είναι νόμιμο (ακόμα και αν το αναφέρει η σύμβαση), δεν ξέρω. Εγώ έτσι κι αλλιώς στις 22 ήθελα να γίνει η διακοπή οπότε με βόλεψε.

Long story short, αν θέλετε να διακόψετε λόγω της συμφωνίας των αθλητικών, σπεύστε πριν την έκδοση του επόμενου λογαριασμού σας.

Περίπου ναι. Πας σε κατάστημα, ρωτάς "αν κάνω αίτημα διακοπής πότε θα ολοκληρωθεί" και σε ενημερώνουν τι βγάζει το σύστημα. Εγώ πήγα στις 22 Ιουλίου, ο λογαριασμός μου εκδίδεται κάθε πρώτη και μου έβγαλε το σύστημα 31/8. Οπότε προχώρησα άμεσα σε διακοπή. Θα έρθει sms εκείνες τις μέρες να επιστρέψω τον εξοπλισμό.

Τώρα αν αυτό είναι νόμιμο (ακόμα και αν το αναφέρει η σύμβαση), δεν ξέρω. Εγώ έτσι κι αλλιώς στις 22 ήθελα να γίνει η διακοπή οπότε με βόλεψε.

Long story short, αν θέλετε να διακόψετε λόγω της συμφωνίας των αθλητικών, σπεύστε πριν την έκδοση του επόμενου λογαριασμού σας.
Ευχαριστώ, σε μένα βγήκε τώρα στις 28 του μήνα οπότε αφού την "έφαγα" θα περιμένω να δω τις ανακοινώσεις και μετά να κινήσω τις διαδικασίες.

• Sad
Reactions: kostthem
Για Αντ1+ δύσκολο δεδομένου ότι έγινε πέρσι με τη nova, το mega και τον Αντ1. Τώρα όσο αφορά τη Vodafone που πάλι δύσκολο το βλέπω, θα είναι ψηλά η τιμή γιατί δεν έχει αθλητικά να ανταλλάξει η Vodafone, άρα θα τα πάρει χονδρική που σημαίνει ακριβότερα συμβόλαια

Και κάτι ακόμα να ρωτήσω, τα χρήματα για την διακοπή τα πληρώνεις σε μαγαζί ή στα βάζουν στον τελευταίο λογαριασμό μαζί ή κάπως να πληρώσεις από το my Nova;

Και κάτι ακόμα να ρωτήσω, τα χρήματα για την διακοπή τα πληρώνεις σε μαγαζί ή στα βάζουν στον τελευταίο λογαριασμό μαζί ή κάπως να πληρώσεις από το my Nova;
Εμένα σε αντίστοιχο με το κινητό λόγω φορητότητας μου έβγαλαν το κινητό από τοmy nova και μου έστειλαν τον λογαριασμό με τη ρήτρα πρόωρης αποχώρησης σε email

Απιθανο... αλλα, μηπωϛ εχουμε συμφωνια κατα το ημισυ...;
Από την μια ανοιχτά είναι, αλλά από την άλλη αν το δούμε με θέμα ανταλλαγής, γιατί πέρα από τα 3 ευρώ που θα εισπράττει η κάθε πλατφόρμα από την άλλη, με τη Vodafone πχ δεν έχουν αθλητικά να ανταλλάξουν, άρα πάμε σε χονδρική, που δεν ξέρω αν θα είναι συμφέρουσα, και με τον Αντ1 μπορεί ναι μεν να έχουν να ανταλλάξουν την F1 αλλά σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο από τη στιγμή που δεν θα αποφέρει ουσιαστικά κάτι σε αυτούς. Και μιλάμε για μια αγοραστική δύναμη των σχεδόν 2 εκατομμυρίων πελατών συνολικά. Εδώ κάπου διάβασα τις προάλλες ότι και η nova γνωρίζει ότι θα έχει πολλές διακοπές συνδέσεων. Οπότε όλα είναι ανοιχτά

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχω περιέργεια εμείς που είμαστε υφιστάμενοι πελάτες με Χ ποσό και με υποχρεωτική τροποποίηση θα μας υποχρεώσουν να κάτσουμε?

*Γράφει μέσα ότι μέχρι 23 Νοεμβρίου θα έχουμε δικαίωμα κατάργησης. Εννοούν της υπηρεσίας άραγε ή των καναλιών μόνο? 🤔

Του πρόσθετου πακέτου μην χαίρεσαι 😂
Ε βέβαια να πληρώνουμε τζάμπα άλλον ένα χρόνο ή να μας γδάρουν με τα τέλη διακοπής υπηρεσίας..κάπου είχα δει 120 ευρώ ασχέτως του μήνα που βρίσκεται το συμβόλαιο μου

Ε βέβαια να πληρώνουμε τζάμπα άλλον ένα χρόνο ή να μας γδάρουν με τα τέλη διακοπής υπηρεσίας..κάπου είχα δει 120 ευρώ ασχέτως του μήνα που βρίσκεται το συμβόλαιο μου
Ναι 120€ για EON+