lakiss51
Supreme Member
- 8 December 2006
- 4,916
Οι έρευνες λένε ότι οι νεότεροι αντιμετωπίζουν "προβλημα"........Ίσως είναι μεγαλύτερης ηλικίας, τι να πω δεν ξέρω.

Οι έρευνες λένε ότι οι νεότεροι αντιμετωπίζουν "προβλημα"........Ίσως είναι μεγαλύτερης ηλικίας, τι να πω δεν ξέρω.
Και περιμενουν να παει... 01:30, για να το λυσουν;Οι έρευνες λένε ότι οι νεότεροι αντιμετωπίζουν "προβλημα"![]()
Και το nova πασχα επισηςΣτο nova ένα θετικό επίσης είναι η γρήγορη εναλλαγή των καναλιών.
Ναι αλλά ειναι σε κορυφαία ποιότητα εικόνας για μεγάλη οθόνη που δεν τη βρίσκεις εύκολα σε σάιτ τέτοιου περιεχομένου.Ασε που είναι και ευκαιρία να θυμηθείς τα παλιά και την εποχή της βιντεοκασέτας και να δεις ολόκληρη ταινία και όχι πενταλεπτες σκηνές.Εγω δεν τα ξέρω αυτά,ένας φίλος μου από το χωριό μου τα έχει πει.10 με 15 ταινίες είναι στο novacinema 3 μεταμεσονύχτια πουν επαναλαμβάνονται συνεχώς...
Ενας φίλος μου πάντως....στην εποχή της βιντεοκασσέτας, πεντάλεπτες σκήνές έβλεπα και τότε...............έβλεπεΝαι αλλά ειναι σε κορυφαία ποιότητα εικόνας για μεγάλη οθόνη που δεν τη βρίσκεις εύκολα σε σάιτ τέτοιου περιεχομένου.Ασε που είναι και ευκαιρία να θυμηθείς τα παλιά και την εποχή της βιντεοκασέτας και να δεις ολόκληρη ταινία και όχι πενταλεπτες σκηνές.Εγω δεν τα ξέρω αυτά,ένας φίλος μου από το χωριό μου τα έχει πει.
Όχι δεν νομίζω λογικά +3 ευρώ θα είναι η πρόσβαση και το multiroom +5Άλλη μία ερώτηση του ενός εκατομμυρίου που δεν έχει απαντηθεί... Εγώ που έχω multiview δορυφορικό και βάλω τα Cosmote Sports , θα θέλουν +3€ για τον κάθε δέκτη;
Μακάρι αλλά δεν νομίζω....Όχι δεν νομίζω λογικά +3 ευρώ θα είναι η πρόσβαση και το multiroom +5
Δεν παίζει αυτό...να κάνει δηλαδή "προβοκάτσια" η μία στην άλλη... Θα δείχνουν καθαρά όλα και στις δύο πλατφόρμες....αλλιώς θα αναβιώσει το παράνομο.....Πρώτη πρόβλεψη ( ευελπιστώ να " πέσω όξω... " ),...
Ακόμη και να υπάρχει η δυνατότητα, να προσφέρει η Cosmote τα Novasports με καλύτερη εικόνα, από την ίδια την Nova. Αυτό, δεν θα γίνει, καθώς θα είναι " χοντρή ήττα " για την Nova!
Δηλαδή, αν ήμουν Nova ( γράφουμε τώρα... ) και είχα την ελάχιστη ευθιξία, θα το έθετα ως όρο.
Από την άλλη, πάλι... Δεν έχω κάποια αξίωση από την Nova να προσφέρει τα COSMOTE Sport, στην ποιότητα που τα προσφέρει η Cosmote!
Γ. Υ. Η δεύτερη πρόβλεψη... άλλη φορά.
Το πιστευειϛ;Θα δείχνουν καθαρά όλα και στις δύο πλατφόρμες....
Καθαρά εννοώ ότι θα της μοιράζει σαν σήμα ότι μοιράζει κι αυτή σε μας ... Δεν θα της δίνει κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο...τώρα αναλόγως που θα βλέπουμε εμείς θα υπάρχει και διαφορά στην ποιότητα εικόνας....Και το...
Το πιστευειϛ;
Δηλαδη, τοσο καιρο, κανει προβκατσια στον... εαυτο τηϛ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.