Πιστεύω ότι δεν θα το βάλουν το 4Κ για να μην εκτεθεί η nova, μιας και τα παιχνίδια εκεί τα δείχνει και σε άλλο hd κανάλι..Εγώ θέλω να δω αν θα βάλει το Cosmote sport 4Κ η nova, και το πιο αστείο θα είναι ότι εκείνη δεν θα έχει 4Κ κανάλι![]()
Εγώ το ξέρω έτσι όπως τα λες θα γίνει αλλά θέλω να δω μια στις χίλιες αν το βάλουν πόσο πολύ θα εκτεθούνΠιστεύω ότι δεν θα το βάλουν το 4Κ για να μην εκτεθεί η nova, μιας και τα παιχνίδια εκεί τα δείχνει και σε άλλο hd κανάλι..
Ε πως κατάφεραν μετά από κάνα δύο χρόνια να μην παίζει το Novasports 4 σε sd ανάλυση.Εδώ και δυο χρόνια που είμαι στην nova η εφαρμογή της εον έχει μείνει στάσιμη και δεν έχει γίνει καμμία βελτίωση τόσο σε εικόνα όσο και ήχο. Το μόνο καλό είναι η γρήγορη εναλλαγή των καναλιών και ένα άλλα που μου αρέσει πολύ που δείχνει την βαθμολογία - κριτική των ταινιών που όμως τα είχε από την αρχή. Στα άλλα που ανέφερα στην αρχή.. τίποτα..
δεν φαντάζομαι να απάντησες ότι σε ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνωΚαλορίζικα....Ετοιμαστείτε για μπάσιμο του ΑΝΤ1+ από του χρόνου που λήγουν τα συμβόλαια..... Σας έλειψε η ..τέλεια παραγωγή του Μουντιάλ;;; ΥΓ: Από ερωτηματολόγιο που μου ήρθε στο email....
View attachment 236590View attachment 236591
Την έκανα τη λαλακία.....δεν φαντάζομαι να απάντησες ότι σε ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω![]()
Αυτή είναι η πιο σωστή λύση και ελπίζω να το δουλεύουν αυτές τις μέρες μέχρι τις ανακοινώσεις.... Να είναι όπως της Cosmote... Να μην παίζουν ταυτόχρονα....Πάντως εγώ αυτό που θα ήθελα, είναι να μπορώ να εγκαταστήσω το eon app και σε δεύτερη μεγάλη οθόνη. Κι ας μην παίζουν παράλληλα και οι 2, όπως η cosmote. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.