Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Εγώ θέλω να δω αν θα βάλει το Cosmote sport 4Κ η nova, και το πιο αστείο θα είναι ότι εκείνη δεν θα έχει 4Κ κανάλι 😂
Πιστεύω ότι δεν θα το βάλουν το 4Κ για να μην εκτεθεί η nova, μιας και τα παιχνίδια εκεί τα δείχνει και σε άλλο hd κανάλι..

Πιστεύω ότι δεν θα το βάλουν το 4Κ για να μην εκτεθεί η nova, μιας και τα παιχνίδια εκεί τα δείχνει και σε άλλο hd κανάλι..
Εγώ το ξέρω έτσι όπως τα λες θα γίνει αλλά θέλω να δω μια στις χίλιες αν το βάλουν πόσο πολύ θα εκτεθούν 😂

Εδώ και δυο χρόνια που είμαι στην nova η εφαρμογή της εον έχει μείνει στάσιμη και δεν έχει γίνει καμμία βελτίωση τόσο σε εικόνα όσο και ήχο. Το μόνο καλό είναι η γρήγορη εναλλαγή των καναλιών και ένα άλλα που μου αρέσει πολύ που δείχνει την βαθμολογία - κριτική των ταινιών που όμως τα είχε από την αρχή. Στα άλλα που ανέφερα στην αρχή.. τίποτα..

Εδώ και δυο χρόνια που είμαι στην nova η εφαρμογή της εον έχει μείνει στάσιμη και δεν έχει γίνει καμμία βελτίωση τόσο σε εικόνα όσο και ήχο. Το μόνο καλό είναι η γρήγορη εναλλαγή των καναλιών και ένα άλλα που μου αρέσει πολύ που δείχνει την βαθμολογία - κριτική των ταινιών που όμως τα είχε από την αρχή. Στα άλλα που ανέφερα στην αρχή.. τίποτα..
Ε πως κατάφεραν μετά από κάνα δύο χρόνια να μην παίζει το Novasports 4 σε sd ανάλυση.😏

Αυτό που είπαν πάντως τα παιδιά πιο πάνω έχουν δίκιο η nova θα δώσει την ίδια ακριβώς εικόνα που δίνει στην ΕΟΝ και στην Cosmote tv

Δεν έχει πρόβλημα το nova 4,

το app είναι που είναι κάδος και παίζει ό,τι να ναι ποιότητα αντί για την καλύτερη δυνατή 1080p 7mbps

Σύμφωνα με το άρθρο υπάρχουν συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και σύντομα με τη Vodafone.

Η Vodafone και η συμφωνία στη συνδρομητική των Cosmote TV και Nova

Άμα γίνει το deal, με τον ant1, τα κανάλια ant1 και Μακεδονία tv, θα ξανά γυρίσουν, στην nova.

Καλορίζικα....Ετοιμαστείτε για μπάσιμο του ΑΝΤ1+ από του χρόνου που λήγουν τα συμβόλαια..... Σας έλειψε η ..τέλεια παραγωγή του Μουντιάλ;;; ΥΓ: Από ερωτηματολόγιο που μου ήρθε στο email....
IMG_20240725_223027.jpgIMG_20240725_223104.jpg

Καλα, ο Ant1 εχει να δωσει... κυριωϛ F1, μαχητικα... αλλα και σειρεϛ!

Η Voda, μπορει " βαλει στο τραπεζι "... τιϛ συμφωνιεϛ τηϛ με Disney, HBO και Discovery?

• Like
Reactions: Paris2018
Καλορίζικα....Ετοιμαστείτε για μπάσιμο του ΑΝΤ1+ από του χρόνου που λήγουν τα συμβόλαια..... Σας έλειψε η ..τέλεια παραγωγή του Μουντιάλ;;; ΥΓ: Από ερωτηματολόγιο που μου ήρθε στο email....
View attachment 236590View attachment 236591
δεν φαντάζομαι να απάντησες ότι σε ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω :p

Πάντως εγώ αυτό που θα ήθελα, είναι να μπορώ να εγκαταστήσω το eon app και σε δεύτερη μεγάλη οθόνη. Κι ας μην παίζουν παράλληλα και οι 2, όπως η cosmote. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό

Πάντως εγώ αυτό που θα ήθελα, είναι να μπορώ να εγκαταστήσω το eon app και σε δεύτερη μεγάλη οθόνη. Κι ας μην παίζουν παράλληλα και οι 2, όπως η cosmote. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό
Αυτή είναι η πιο σωστή λύση και ελπίζω να το δουλεύουν αυτές τις μέρες μέχρι τις ανακοινώσεις.... Να είναι όπως της Cosmote... Να μην παίζουν ταυτόχρονα....

Ισχύει πως αν κάνεις αίτημα διακοπής της EON θα πάρει 1 μήνα να το κόψουν;