Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

10 με 15 ταινίες είναι στο novacinema 3 μεταμεσονύχτια πουν επαναλαμβάνονται συνεχώς...
Ναι αλλά ειναι σε κορυφαία ποιότητα εικόνας για μεγάλη οθόνη που δεν τη βρίσκεις εύκολα σε σάιτ τέτοιου περιεχομένου.Ασε που είναι και ευκαιρία να θυμηθείς τα παλιά και την εποχή της βιντεοκασέτας και να δεις ολόκληρη ταινία και όχι πενταλεπτες σκηνές.Εγω δεν τα ξέρω αυτά,ένας φίλος μου από το χωριό μου τα έχει πει.

Το ότι θα μάλωναν οπαδοί και haters των δυο πλατφορμων για τις τσόντες με ξεπερνάει. Παντού πεδίο αντιπαράθεσης 😂😂😜😜 πάμε τώρα στα σοβαρά. Προσωπικά και οι δυο πλατφόρμες λήγουν του χρόνου. Οπότε μέχρι να έρθει ο καιρός βλέπουμε. Στην δικιά μου περίπτωση ίσως αποβεί καθοριστικό ότι ο δορυφορικός δέκτης της ΕΟΝ έχει έξοδο RF.

• Haha
Reactions: Paris2018
Ναι αλλά ειναι σε κορυφαία ποιότητα εικόνας για μεγάλη οθόνη που δεν τη βρίσκεις εύκολα σε σάιτ τέτοιου περιεχομένου.Ασε που είναι και ευκαιρία να θυμηθείς τα παλιά και την εποχή της βιντεοκασέτας και να δεις ολόκληρη ταινία και όχι πενταλεπτες σκηνές.Εγω δεν τα ξέρω αυτά,ένας φίλος μου από το χωριό μου τα έχει πει.
Ενας φίλος μου πάντως....στην εποχή της βιντεοκασσέτας, πεντάλεπτες σκήνές έβλεπα και τότε...............έβλεπε 😎 ο φίλος εννοώ.

Αν και υπάρχουν δεκάδες δωρεάν sites, τη θέλουμε τη μεταμεσονύχτια προβολή του Novacinema 3.... Μας θυμίζει τα αξέχαστα χρόνια του Filmnet που λέγαμε στη μητέρα μας "πήγαινε για ύπνο, θα παίξω playstation εγώ" και περιμέναμε μέχρι τις 01.30 να δούμε τα ερωτικά σκιρτήματα της Σούζυ και τα φλογισμένα χείλη της Φραντζέσκας....

Άλλη μία ερώτηση του ενός εκατομμυρίου που δεν έχει απαντηθεί... Εγώ που έχω multiview δορυφορικό και βάλω τα Cosmote Sports , θα θέλουν +3€ για τον κάθε δέκτη;

Άλλη μία ερώτηση του ενός εκατομμυρίου που δεν έχει απαντηθεί... Εγώ που έχω multiview δορυφορικό και βάλω τα Cosmote Sports , θα θέλουν +3€ για τον κάθε δέκτη;
Όχι δεν νομίζω λογικά +3 ευρώ θα είναι η πρόσβαση και το multiroom +5

Πρώτη πρόβλεψη ( ευελπιστώ να " πέσω όξω... " ),...
Ακόμη και να υπάρχει η δυνατότητα, να προσφέρει η Cosmote τα Novasports με καλύτερη εικόνα, από την ίδια την Nova. Αυτό, δεν θα γίνει, καθώς θα είναι " χοντρή ήττα " για την Nova!
Δηλαδή, αν ήμουν Nova ( γράφουμε τώρα... ) και είχα την ελάχιστη ευθιξία, θα το έθετα ως όρο.

Από την άλλη, πάλι... Δεν έχω κάποια αξίωση από την Nova να προσφέρει τα COSMOTE Sport, στην ποιότητα που τα προσφέρει η Cosmote!

Γ. Υ. Η δεύτερη πρόβλεψη... άλλη φορά.

Πρώτη πρόβλεψη ( ευελπιστώ να " πέσω όξω... " ),...
Ακόμη και να υπάρχει η δυνατότητα, να προσφέρει η Cosmote τα Novasports με καλύτερη εικόνα, από την ίδια την Nova. Αυτό, δεν θα γίνει, καθώς θα είναι " χοντρή ήττα " για την Nova!
Δηλαδή, αν ήμουν Nova ( γράφουμε τώρα... ) και είχα την ελάχιστη ευθιξία, θα το έθετα ως όρο.

Από την άλλη, πάλι... Δεν έχω κάποια αξίωση από την Nova να προσφέρει τα COSMOTE Sport, στην ποιότητα που τα προσφέρει η Cosmote!

Γ. Υ. Η δεύτερη πρόβλεψη... άλλη φορά.
Δεν παίζει αυτό...να κάνει δηλαδή "προβοκάτσια" η μία στην άλλη... Θα δείχνουν καθαρά όλα και στις δύο πλατφόρμες....αλλιώς θα αναβιώσει το παράνομο.....

Οχι, καμια προβοκατσια... Συμφωνια... κοιτα, επειδη εγω ετσι μπορω... τα δικα μου, ετσι θα τα δειχνειϛ κι εσυ...

Και το...

Το πιστευειϛ;
Δηλαδη, τοσο καιρο, κανει προβκατσια στον... εαυτο τηϛ;
Καθαρά εννοώ ότι θα της μοιράζει σαν σήμα ότι μοιράζει κι αυτή σε μας ... Δεν θα της δίνει κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο...τώρα αναλόγως που θα βλέπουμε εμείς θα υπάρχει και διαφορά στην ποιότητα εικόνας....

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ θέλω να δω αν θα βάλει το Cosmote sport 4Κ η nova, και το πιο αστείο θα είναι ότι εκείνη δεν θα έχει 4Κ κανάλι 😂

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ