Τίποτα δεν θα γίνει. Αφορά μόνο αυτούς που έχουν αθλητικό πακέτο ή full.Καλησπερα , με τους συνδρομητες που εχουν το απλο eon μαζι με novasport start & novasport highlights τι ακριβως θα γινει εχει καποιος καμια ενημερωση??
Κι αν πάμε σε ένα κατάστημα και αναβαθμίσουμε το όποιο πακέτο μας σε full;Τίποτα δεν θα γίνει. Αφορά μόνο αυτούς που έχουν αθλητικό πακέτο ή full.
Τους έχει έρθει ήδη μήνυμα για τους δωρεάν μήνες και την νέα χρέωση.
Κανονικότατα....και δύο μήνες δώρο....τα Cosmote.Κι αν πάμε σε ένα κατάστημα και αναβαθμίσουμε το όποιο πακέτο μας σε full;
Θα μας συμπεριλάβουν στην προσφορά και στα υπόλοιπα;
Λογικα θα εμφανιστουν στην λιστα καναλιων, αλλα δεν θα μπορουν να τα ανοιξουν!Καλησπερα , με τους συνδρομητες που εχουν το απλο eon μαζι με novasport start & novasport highlights τι ακριβως θα γινει εχει καποιος καμια ενημερωση??
Ναι σωστά πήγε να γίνει το πλαίσιο της ερώτησης αλλά ήταν και αδιάβαστος.Καλα αυτος αχταρμά τα εκανε
"Τι μέτρα σκέφτονται να πάρουν για τους εγκλωβισμένους συνδρομητές που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους χωρίς να γνωρίζουν τις επιπλέον χρεώσεις των παρόχων για το κοινό αθλητικό περιεχόμενο"
Θα του απαντησουν πολυ απλα οτι εχουν δικαιωμα να διακοψουν την "επιπλεον χρεωση"
Και να ταν η πρωτη φορα που βουλευτηϛ πιανεται αδιαβαστοϛΝαι σωστά πήγε να γίνει το πλαίσιο της ερώτησης αλλά ήταν και αδιάβαστος.
Και εμένα το ίδιο . Έληγε κανονικά τέλη Ιουλίου και ξαφνικά μια μέρα έβγαζε τέλος συμβολαίου Απρίλιο . Μου φάνηκε παράξενο αλλά δεν πολύ έδωσα και εγώ σημασία …Και να ταν η πρωτη φορα που βουλευτηϛ πιανεται αδιαβαστοϛΠαντωϛ σημερα μου περασε η σκεψη γιατι η cosmote εστειλε προταση ανανεωσηϛ απο αρχεϛ Ιουλιου για συμβολαιο που εληγε Σεπτεμβρη και την αποδεχτηκα γιατι δεν ειχα να περιμενω κατι καλυτερο. Συμπερασμα οποιοϛ βιαζεται σκονταφτει. Τωρα πληρωνω πεναλτυ στην ΕΟΝ ενω αν δεν ειχα βιαστει θα ημουν ελευθεροϛ και ωραιοϛ απο 9 Σεπτεμβρη.
Αυτο δεν αλλαζει την ουσια του οποιοϛ βιαζεται σκονταφτει που τουλαχιστον σε εμενα ηταν επιζημιο.. Προφανωϛ θελουν να εχουν δεμενουϛ τουϛ συνδρομητεϛ για να μην μπορουν να μεινουν ελευθεροι.Κάθε χρόνο έτσι γίνεται παιδιά. Και εμένα πέρσι και φέτος κάνα 3μηνο πριν μου έκαναν προσφορά.
Επειδη ειμαι παρα πολλα χρονια συνδρομητηϛ μονο περσυ και φετοϛ ηρθε προταση ανανεωσηϛ 3 μηνεϛ νωριτερα, μπορει να ειναι τυχαιο μπορει και οχι. Η κεντρικη ιδεα ομωϛ του μαντρωματοϛ σιγυρη.Προφανώς. Αλλά δεν είναι να λέμε ότι έγινε αποκλειστικά με δολο λόγω του φετινού. Σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά είναι πάγια τακτική.
Οχι γατι σου κανουν προσφορα προωρηϛ ανανεωσηϛ που αν θεϛ ο ιδιοϛ αποδεχεσαι. Δεν σε υποχρεωνουν μονομερωϛ για οτιδηποτε. Αν δεν αποδεχθειϛ συνεχιζειϛ εωϛ το τελοϛ τηϛ συμβασηϛ χωριϛ οποιαδηποτε συνεπεια.Να ρωτήσω όμως εγώ κάτι ; Πόσο νόμιμο είναι να σου αλλάζουν μονομερώς την ημερομηνία λήξης συμβολαίου ; Δεν είναι αθέτηση συμφωνίας αυτό ;
Και δεν τους έστειλες μήνυμα; Δεν ζήτησες το συμβόλαιο;Μάλλον δεν έγινα κατανοητός . Το συμβόλαιο ανανεώθηκε Ιούλιο 2023 , στο app έβγαζε ότι έληγε Ιούλιο 2024 , αλλά κάπου στα μέσα Γενάρη 2024 άλλαξε και μου έβγαζε τέλος συμβολαίου Απρίλιο 2024 .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.