Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Έγραψα πιο πάνω . Δεν ασχολήθηκα γιατί κανονικά δεν θα έκοβα ΟΤΕ . Τώρα όμως που υπάρχει η συμφωνία θα το έκοβα αφού έχω τη Νόβα με συμβόλαιο για 10 μήνες ακόμα .
Μπλεξιμο, τοτε, εκτοϛ αν προκειται για λαθοϛ του συστηματοϛ. Και ανανεωσεϛ ξανα τον Απριλιο?

Μάλλον στα πλαίσια της συμφωνίας, ήδη μπορώ να δω αθλητικά της cosmote ταυτόχρονα σε 2 συσκευές (δεν έχω δορυφορικό).

Στις δύο συσκευές που βλέπουν ταυτόχρονα δεν είναι υποχρεωτικό η μία να είναι το box της Cosmote σωστά;
Μέχρι πόσες συσκευές μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το app, ο πωλητής μου είπε μέχρι 30 αλλά το θεωρώ υπερβολή.

Στις δύο συσκευές που βλέπουν ταυτόχρονα δεν είναι υποχρεωτικό η μία να είναι το box της Cosmote σωστά;
Μέχρι πόσες συσκευές μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το app, ο πωλητής μου είπε μέχρι 30 αλλά το θεωρώ υπερβολή.

Λογικά όχι. Γιατί έβλεπα ταυτόχρονα απ το λαπτοπ και από το κινητό.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Για το δορυφορικό υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ; Δηλαδή να γίνει να βλέπει κάποιος από δορυφόρο και ΔΥΟ από την εφαρμογή;

Για το δορυφορικό υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ; Δηλαδή να γίνει να βλέπει κάποιος από δορυφόρο και ΔΥΟ από την εφαρμογή;
Όχι. Έχουν ανακοινώσει αν έχεις δορυφόρο θα βλέπεις από δορυφόρο και σε ένα ιντερνετικά. Συνολικά 2 είτε έχεις δορυφόρο είτε όχι.

Με δορυφορικό Cosmote και ενεργοποιημένες τις extra συσκευές (5€ / μήνα) μπορείς να δεις ταυτόχρονα σε τρεις συσκευές αθλητικά (1 sat + δύο OTT). Όχι στο μέλλον, σήμερα, έχει ήδη υλοποιηθεί.

VideoGuard η Cosmote και Irdeto η Nova.

σωστά, videoguard η cosmo.
μου κάνει εντύπωση ότι ήδη η cosmote έχει ανεβάσει δορυφορικά τα κανάλια της nova ενώ η nova όχι.

Με δορυφορικό Cosmote και ενεργοποιημένες τις extra συσκευές (5€ / μήνα) μπορείς να δεις ταυτόχρονα σε τρεις συσκευές αθλητικά (1 sat + δύο OTT). Όχι στο μέλλον, σήμερα, έχει ήδη υλοποιηθεί.
Αυτό αλλάζει από 23/8 και με τη συμφωνία με Nova. Τότε θα μπορείς να βλέπεις σε 2 αν έχεις δορυφόρο. Μια θέαση από δορυφόρο και άλλη μια από ίντερνετ.

1000037487.jpg

Αυτό αλλάζει από 23/8 και με τη συμφωνία με Nova. Τότε θα μπορείς να βλέπεις σε 2 αν έχεις δορυφόρο. Μια θέαση από δορυφόρο και άλλη μια από ίντερνετ.

Με αυτή την αλλαγή πλέον αφαιρείται το πλεονέκτημα που είχε το δορυφορικό που μπορούσες να δεις 2 ταυτόχρονα (1+1) αθλητικά σε αντίθεση με το 1 μόνο μέσω OTT και εξισώνονται

σωστά, videoguard η cosmo.
μου κάνει εντύπωση ότι ήδη η cosmote έχει ανεβάσει δορυφορικά τα κανάλια της nova ενώ η nova όχι.
Τα έχει ανεβάσει εδώ και μέρες...έχω κάνει ποστ...στα public... Απλά είναι κλειδωμένα.... Επειδή λείπω εκτός πόλης μου, η Cosmote στον δορυφόρο που τα έχει ανεβάσει;

Μα χωρίς το επιπλέον πακέτο πάλι σε 3 συσκευές βλέπεις (2 αθλητικά), απλά η 3η είναι το δορυφορικό.

View attachment 237331

Το ακριβώς αντίθετο. Μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν οι δορυφορικοί να δουν μέσω OTT σε δύο συσκευές ταυτόχρονα.
Πλέον, με τα νέα δεδομένα, μπορούν με τις extra συσκευές.

Αυτό που παραθέτεις ισχύει, χωρίς τις extra συσκευές.

Δεν υπήρχε περίπτωση να ενεργοποιηθούν οι δύο ταυτόχρονες ΟΤΤ θεάσεις πριν μία εβδομάδα για να καταργηθούν 20 μέρες μετά.

Μα χωρίς το επιπλέον πακέτο πάλι σε 3 συσκευές βλέπεις (2 αθλητικά), απλά η 3η είναι το δορυφορικό.
Τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει δεν μου επέτρεπε δύο ΟΤΤ θεάσεις αθλητικών σε δορυφορική σύνδεση χωρίς τις extra συσκευές. Τώρα έχω extra συσκευές και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Cosmote OTT 3 ταυτόχρονες θεάσεις, εκ των οποίων 2 αθλητικά. Σύνολο 2 αθλητικά.

Cosmote δορυφόρος: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 1 ταυτόχρονη θέαση αθλητικά μέσω εφαρμογής. Σύνολο 2 αθλητικά..

Cosmote δορυφόρος και πακέτο έξτρα συσκευών: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 3 θεάσεις μέσω εφαρμογής εκ των οποίων οι 2 αθλητικά. Σύνολο 3 αθλητικά.

Τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει δεν μου επέτρεπε δύο ΟΤΤ θεάσεις αθλητικών σε δορυφορική σύνδεση χωρίς τις extra συσκευές. Τώρα έχω extra συσκευές και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.
Οπως τς λέει από πανω ο Chris.
Ουσιαστικά και ευνοημενοι είναι οι δορυφορικοι αν δεν κλείσουν τη μια θέαση μαζί με το πακέτο έξτρα συσκευών(όπως ήταν και μέχρι τώρα ουσιαστικά ευνοημενοι)