Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Νομίζω και οι δυο εταιρίες θα προσπαθήσουν να αποδευσμευτούν από τα μικρά πρωταθλήματα ώστε να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους. Βέβαια το γαλλικό δεν είναι μικρό αλλά μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές, έχουν τα στατιστικά από τις ΟΤΤ πλατφόρμες τους.

Από το 13888 για triple play τηλ+internet+tv, VDSL 100 + OTT full pack, μου είπαν ότι ΔΕΝ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα novasports την άλλη Παρασκευή 23/8 και θα πρέπει από τη Δευτέρα 19/8 να πάρω τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο 2 ετών όπου σε αυτό θα ισχύσουν οι δωρεάν 2 μήνες και μετά θα είναι +3€. Σε ερώτηση αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια (τώρα 53€) μου είπαν δεν μπορούν να πουν, θα το δω από τη Δευτέρα

Από το 13888 για triple play τηλ+internet+tv, VDSL 100 + OTT full pack, μου είπα ότι ΔΕΝ θα λειτουργήσει αυτόματα τα novasports την άλλη Παρασκευή 23/8 και θα πρέπει από τη Δευτέρα 19/8 να πάρω τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο 2 ετών όπου σε αυτό θα ισχύσουν οι δωρεάν 2 μήνες και μετά θα είναι +3€. Σε ερώτηση αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια (τώρα 53€) μου είπα δεν μπορώ να πουν, θα το δω από τη Δευτέρα
εγω πάλι φίλε που έχω το αντίστοιχο πρόγραμμα με σένα , επικοινώνησα με το 13888, και μου είπαν ότι θα προστεθεί το περιεχόμενο της nova αυτόματα και χωρίς επιπλέον χρέωση για δύο μήνες. (Δεν το γράφω για να αμφισβητήσω εσένα, -αλλωστε διαβάζοντας τις πληροφορίες στο site καταλάβαινα ότι για τους συνδρομητές DP με TV ισχύουν όσα γράφεις και εσύ , αλλά για να επισημάνω τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί και ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πράγμα . Θα το δούμε σε λίγες μέρες )

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Συγκλονιστικοι αγωνες

Οτι θα κατσει να δει καποιος ουδετερος Παναθηναικος-Λεβαδειακος η τον παναιτωλικο και θα εχει διλλημα ποιο απο το 2 να πρωτοδει

Επισης καλοκαιρι είναι δεν γινεται να εχει αγωνες πριν τις 7
Να βαλουν στις 3 το μεσημερι αγωνα με 38 βαθμους?

Από το 13888 για triple play τηλ+internet+tv, VDSL 100 + OTT full pack, μου είπαν ότι ΔΕΝ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα novasports την άλλη Παρασκευή 23/8 και θα πρέπει από τη Δευτέρα 19/8 να πάρω τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο 2 ετών όπου σε αυτό θα ισχύσουν οι δωρεάν 2 μήνες και μετά θα είναι +3€. Σε ερώτηση αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια (τώρα 53€) μου είπαν δεν μπορούν να πουν, θα το δω από τη Δευτέρα
Θα τα κόψω όλα αν ισχύει κάτι τέτοιο και δε θα πληρώσω και ούτε μισό ευρώ πρόστιμο και προτείνω να γίνει μαζικά.

Συγκλονιστικοι αγωνες

Οτι θα κατσει να δει καποιος ουδετερος Παναθηναικος-Λεβαδειακος η τον παναιτωλικο και θα εχει διλλημα ποιο απο το 2 να πρωτοδει

Επισης καλοκαιρι είναι δεν γινεται να εχει αγωνες πριν τις 7
Να βαλουν στις 3 το μεσημερι αγωνα με 38 βαθμους?
Επειδή εμένα μου αρέσει και επειδή πληρώνω θέλω να δω και ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και ΠΑΟ - Λεβαδειακός...εσύ δες πινγκ πονγκ.... Επίσης ποιο το πρόβλημα αν έβαζαν 20:00 το ένα και 22:00 το άλλο; Θέλει πολύ μυαλό;

Ο υπάλληλος που έπεσες απλά είναι άσχετος.

Περιεργο οντως που τα βαλανε ιδιες ωρες σχεδον.Αυτο δειχνει οτι λειτουργουν αυτονομα παντως και η μια πλατφορμα θελει να κοντραρει την αλλη αν και δεν πολυεχει νοημα πλεον....Η μαχη θα κριθει αποκλειστικα στην ποιοτητα εικονα και στις προσφορες που μπορει να κανουν.Στο θεμα εικονα και με αυτη το προβληματικο eon που εχει αν δεν κατσουν να σοβαρευτουν να το φτιαξουν το λες και τεραστιο δωρο που κανουν στην κοσμοτε.

Συγκλονιστικοι αγωνες

Ωραίο κουμάντο στην τσέπη μας, αλλά δεν πείθεις.
Όπως μπορούσε παλιότερα να βλέπουμε όλους τους αγώνες έτσι να το κάνουν και τώρα αλλιώς να πληρώνουμε μισή συνδρομή με τη λογική την δική σου

Να φανταστω και στην Αγγλια πχ που 9/10 Αγωνες ειναι ιδια ωρα

Λενε "Κουμαντο στην τσεπη μας κανουν"
"Θα πληρωνω μιση συνδρομη"

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, αυτοί που τρέχουν τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα και από τη μία και από την άλλη πλευρά, την έχουν φέρει σε τέλμα και απαξίωση, σχεδόν όλα τα Βαλκάνια έχουν εμπλουτισμένα μπουκέτα και πολύ καλύτερη ποιότητας τόσο στο δορυφόρο όσο και στο ιντερνετικό. Τώρα μάλιστα που έγιναν και καρτέλ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, ήδη επαναπαύτηκαν. Αφήνουν διοργανώσεις να τις παίρνει το monobala και ο Αλαφούζος και το action που εκπέμπει σε 540p. Βεβαίως και θα βάλουν τον ένα αγώνα πάνω στον άλλο, αλοιμονο σε εμάς που θελουμε να βλέπουμε ο,τι προσφέρεται σε αυτή τη χώρα νομιμα. Είμαστε τα κορόιδα που δεν έχουν επιλογή.

Παντως θεωρω οτι ειστε λιγο ψιλοαδικοι για τις 2 πρωτες αγωνιστικες.Κανει απιστευτη ζεστη για να πανε να βαλουν ματς στις 5 το απογευμα για να μην πεσουν ιδια ωρα!!Θα μπορουσε ισως πχ το παοκ σερρες να το βαζανε στις 10 και το βολος οσφπ στις 8 ή ξερω γω να χωνανε κανα ματς παρασκευη....Θα το κρινουμε καλυτερα με την επανεναρξη του πρωταθληματος 15/9 πως θα τα βαζουνε.

• Like
Reactions: billpeppas
Σε ολα τα πρωταθληματα του κοσμου πολλοι αγωνεϛ συμπιπτουν χρονικα. Οποτε δεν κατανοω την απαιτηση διαφοροποιησηϛ στο ελληνικο πρωταθλημα. Εκει που το καταλαβαινω ειναι να μην εχει ιδια ωρα τα ντερμπυ. Α και χθεϛ ΑΕΚ και ΠΑΟ συνπεσαν στα Ευρωπαΐκα τουϛ παιχνιδια, δεν ακουσα ομωϛ γκρινια για αυτο.

Ο υπάλληλος που έπεσες απλά είναι άσχετος.
Δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι έτσι αλλά αυτό που μου είπε συμφωνεί με αυτά που γράφει το site της cosmote που μπήκε πιο πίσω στο θέμα

προσωπικά δεν είναι θέμα για μένα, έχω πάνω από 1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο και δεν ειχα σκοπό και να φύγω μετά