Προφανώς, αφού λέει ανανέωση δέσμευσης...Νέο συμβόλαιο +2 χρόνια;
εγω πάλι φίλε που έχω το αντίστοιχο πρόγραμμα με σένα , επικοινώνησα με το 13888, και μου είπαν ότι θα προστεθεί το περιεχόμενο της nova αυτόματα και χωρίς επιπλέον χρέωση για δύο μήνες. (Δεν το γράφω για να αμφισβητήσω εσένα, -αλλωστε διαβάζοντας τις πληροφορίες στο site καταλάβαινα ότι για τους συνδρομητές DP με TV ισχύουν όσα γράφεις και εσύ , αλλά για να επισημάνω τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί και ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πράγμα . Θα το δούμε σε λίγες μέρες )Από το 13888 για triple play τηλ+internet+tv, VDSL 100 + OTT full pack, μου είπα ότι ΔΕΝ θα λειτουργήσει αυτόματα τα novasports την άλλη Παρασκευή 23/8 και θα πρέπει από τη Δευτέρα 19/8 να πάρω τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο 2 ετών όπου σε αυτό θα ισχύσουν οι δωρεάν 2 μήνες και μετά θα είναι +3€. Σε ερώτηση αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια (τώρα 53€) μου είπα δεν μπορώ να πουν, θα το δω από τη Δευτέρα
Θα τα κόψω όλα αν ισχύει κάτι τέτοιο και δε θα πληρώσω και ούτε μισό ευρώ πρόστιμο και προτείνω να γίνει μαζικά.Από το 13888 για triple play τηλ+internet+tv, VDSL 100 + OTT full pack, μου είπαν ότι ΔΕΝ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα novasports την άλλη Παρασκευή 23/8 και θα πρέπει από τη Δευτέρα 19/8 να πάρω τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο 2 ετών όπου σε αυτό θα ισχύσουν οι δωρεάν 2 μήνες και μετά θα είναι +3€. Σε ερώτηση αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια (τώρα 53€) μου είπαν δεν μπορούν να πουν, θα το δω από τη Δευτέρα
Επειδή εμένα μου αρέσει και επειδή πληρώνω θέλω να δω και ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και ΠΑΟ - Λεβαδειακός...εσύ δες πινγκ πονγκ.... Επίσης ποιο το πρόβλημα αν έβαζαν 20:00 το ένα και 22:00 το άλλο; Θέλει πολύ μυαλό;Συγκλονιστικοι αγωνες
Οτι θα κατσει να δει καποιος ουδετερος Παναθηναικος-Λεβαδειακος η τον παναιτωλικο και θα εχει διλλημα ποιο απο το 2 να πρωτοδει
Επισης καλοκαιρι είναι δεν γινεται να εχει αγωνες πριν τις 7
Να βαλουν στις 3 το μεσημερι αγωνα με 38 βαθμους?
Από το 13888 για triple play τηλ+internet+tv, VDSL 100 + OTT full pack, μου είπαν ότι ΔΕΝ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα novasports την άλλη Παρασκευή 23/8 και θα πρέπει από τη Δευτέρα 19/8 να πάρω τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο 2 ετών όπου σε αυτό θα ισχύσουν οι δωρεάν 2 μήνες και μετά θα είναι +3€. Σε ερώτηση αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια (τώρα 53€) μου είπαν δεν μπορούν να πουν, θα το δω από τη Δευτέρα
Ωραίο κουμάντο στην τσέπη μας, αλλά δεν πείθεις.Συγκλονιστικοι αγωνες
Οτι θα κατσει να δει καποιος ουδετερος Παναθηναικος-Λεβαδειακος η τον παναιτωλικο και θα εχει διλλημα ποιο απο το 2 να πρωτοδει
Δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι έτσι αλλά αυτό που μου είπε συμφωνεί με αυτά που γράφει το site της cosmote που μπήκε πιο πίσω στο θέμαΟ υπάλληλος που έπεσες απλά είναι άσχετος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.