Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Να φανταστω και στην Αγγλια πχ που 9/10 Αγωνες ειναι ιδια ωρα

Λενε "Κουμαντο στην τσεπη μας κανουν"
"Θα πληρωνω μιση συνδρομη"
Το κουμάντο για σένα το έγραψα που μας κάνεις υποδείξεις στο τι θα βλεπουμε, οι εταιρείες κάνουν ότι θέλουν.
Αλλά αφού συγκρίνεις την Αγγλία με την superleague, για πες μας τι ώρες βάζουν τα play off τους στην premier-league; :cool:
Οι Ιταλοί αν δεν κάνω λάθος το είχαν κάνει αυτό με τις διαφορετικές ώρες

• Like
Reactions: Joker19
Δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι έτσι αλλά αυτό που μου είπε συμφωνεί με αυτά που γράφει το site της cosmote που μπήκε πιο πίσω στο θέμα

προσωπικά δεν είναι θέμα για μένα, έχω πάνω από 1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο και δεν ειχα σκοπό και να φύγω μετά
Διάβασε το ξανά.
Είναι απάντηση με 2 υπο-απαντήσεις.
Το 1ο σκέλος αφορά εσένα (και εμένα, και τον περισσότερο κόσμο).
Το 2ο ΔΕΝ είναι για την περίπτωση σου.
Fiber δεν έχεις;
Σε εμάς είναι χωριστό το TV από την αλλαγή σε fiber.

Εχω cosmote cinema pack με 50αρα.
Το διμηνο καπου στα 80 ευρω.
Σκεφτομαι με συν 3 ευρω να βαλω το πακετο ομως ξερει καποιος αν περιεχει και τα eurosports?

Στάλθηκε από το BVL-N49 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διάβασε το ξανά.
Είναι απάντηση με 2 υπο-απαντήσεις.
Το 1ο σκέλος αφορά εσένα (και εμένα, και τον περισσότερο κόσμο).
Το 2ο ΔΕΝ είναι για την περίπτωση σου.
Fiber δεν έχεις;
Σε εμάς είναι χωριστό το TV από την αλλαγή σε fiber.
Το 1ο σκέλος νομίζω αφορά ΜΟΝΟ tv, πχ κάποιος που έχει Nova VDSL ίντερνετ + Cosmote TV streaming ή δορυφορικό, εμένα το συμβόλαιο είναι 3play (2ο σκέλος), συγκεκριμένα
COSMOTE Fiber 100 XL plus TV Full Pack
Τηλεφωνική γραμμή, Internet με ταχύτητα έως 100Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, 500 λεπτά κλήσεων προς κινητά Ελλάδας & COSMOTE TV STREAMING Full Pack σε μία ενιαία τιμή

Χμμμ.. τότε υπάρχει μια πιθανότητα να την "φας" και να πρέπει να κάνεις τηλεφωνηματάκια.
Εγω έχω 1000αρες και δεν έχει βγάλει DP/3P προγράμματα για αυτές ο πΟΤΕ και έκανα ξεχωριστό συμβόλαιο για την OTT TV.

Για μένα δεν είναι πρόβλημα, έχω πάνω από 1 χρόνο δέσμευση ακόμα όπως είπα και άπλα θα πάω +1 που δεν ειχα και σκοπό να φύγω. Το "Fiber" στο όνομα του προγράμματος είναι η γνωστή διαφημιστική παπατζα όλων των εταιριών, "fiber" εννοούν σύνδεση VDSL με FTTC fiber to the cabin, οχι FTTH συνδέσεις με ίνα στο σπίτι που έχεις και εκεί πιθανώς να μην έχουν διαθέσιμα εμπορικά συνδυαστικά προγράμματα οπότε εσύ είσαι στο 1ο σκέλος με διαφορετικό συμβόλαιο για TV και διαφορετικό για ίντερνετ FTTH, και τα 2 cosmote

Εχω cosmote cinema pack με 50αρα.
Το διμηνο καπου στα 80 ευρω.
Σκεφτομαι με συν 3 ευρω να βαλω το πακετο ομως ξερει καποιος αν περιεχει και τα eurosports?

Στάλθηκε από το BVL-N49 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
όχι, τα eurosport δεν είναι στην συμφωνία συν ότι χρειάζεται να έχεις αθλητικό πακέτο για να προστεθούν και τα υπόλοιπα της νόβα

Χμμμ.. τότε υπάρχει μια πιθανότητα να την "φας" και να πρέπει να κάνεις τηλεφωνηματάκια.
Εγω έχω 1000αρες και δεν έχει βγάλει DP/3P προγράμματα για αυτές ο πΟΤΕ και έκανα ξεχωριστό συμβόλαιο για την OTT TV.
Αν έννοεις πιο παλια δεν ειχε 3play με 1000αρα. Τωρα εχει

Αν έννοεις πιο παλια δεν ειχε 3play με 1000αρα. Τωρα εχει
Πότε βγήκε αυτό. Μου ξέφυγε. Και καλύτερα βεβαίως, κρατάω και την προσφορά για λίγο ακόμα μέχρι να βγει η 3000/1500 γραμμή όπου αναγκαστικά θα γίνει νέο συμβόλαιο πάλι.

Και εγω για 120αρα παω στην Nova αλλα η αλλη λυση ειναι να πληρωνω για το ιδιο περιεχομενο και της 2. Απαραδεκτο θα ηταν αν συγχωνευονταν παντως. Απο την στιγμη που απλως διαμοιραζονται ενα μερος του περιεχομενου δεν υπαρχει περιπτωση να χαθουν " αναιμακτα " ενεργα συμβολαια απο μερους τους. Στην δικη μου περιπτωση εχω ακομα 21 μηνες συμβολαιο αρα 525 ευρω ή 120 ευρω πέναλτι και τελος, σημαινει αμεσα 405 ευρω στην τσεπη ή ακομα καλυτερα 16 μηνες που θα πληρωνω Cosmote tv με novasports (22 + 3) . Οποτε ειναι απλα, αδικο για εμας που εχουμε και τα 2 αλλα λυσεις υπαρχουν .

• Like
Reactions: nkats
Για υποβάθμιση πακέτου από το ΕΟΝ+ στο ΕΟΝ (πέναλτι 40€) χρεώνουν την τιμή των 11€ ή χρεώνουν παραπάνω;

Για υποβάθμιση πακέτου από το ΕΟΝ+ στο ΕΟΝ (πέναλτι 40€) χρεώνουν την τιμή των 11€ ή χρεώνουν παραπάνω;
Ρωτησα και εγω, αλλα το λεει και ο τιμοκαταλογος που εχουν στο site. 40 ευρω ειναι.

Από το 13888 για triple play τηλ+internet+tv, VDSL 100 + OTT full pack, μου είπαν ότι ΔΕΝ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα novasports την άλλη Παρασκευή 23/8 και θα πρέπει από τη Δευτέρα 19/8 να πάρω τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο 2 ετών όπου σε αυτό θα ισχύσουν οι δωρεάν 2 μήνες και μετά θα είναι +3€. Σε ερώτηση αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια (τώρα 53€) μου είπαν δεν μπορούν να πουν, θα το δω από τη Δευτέρα
Τελικά από ~53 στα ~55, λιγότερο από 3€ λόγω συνδυαστικού, πληρώνονται από τον 1ο μήνα αλλά το Νοέμβριο θα υπάρξει μια έκπτωση των ~5-6€ για να ισχύσει η έκπτωση των 2 μηνών όπως σε όλους, νέο συμβόλαιο 2 ετών. Για κάποια έκπτωση, κάποιο δωρεάν πάγιο λόγω νέου συμβόλαιο δεν, "αναβάθμιση ουσιαστικά, όχι νέο", κέρδος του συνδυαστικού triple play ότι θα δίνω λιγότερα από 3 για τα novasports

Τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Cosmote OTT 3 ταυτόχρονες θεάσεις, εκ των οποίων 2 αθλητικά. Σύνολο 2 αθλητικά.

Cosmote δορυφόρος: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 1 ταυτόχρονη θέαση αθλητικά μέσω εφαρμογής. Σύνολο 2 αθλητικά..

Cosmote δορυφόρος και πακέτο έξτρα συσκευών: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 3 θεάσεις μέσω εφαρμογής εκ των οποίων οι 2 αθλητικά. Σύνολο 3 αθλητικά.
Δηλαδή κάποιος με COSMOTE δορυφόρο και πακέτο έξτρα συσκευών μπορεί να δει στην βασική τηλεόραση με δορυφόρο και σε άλλες δυο τηλεοράσεις smart μέσω της εφαρμογής της COSMOTE ? Αν ναι το ίδιο κανάλι και οι 3 συσκευές ; Και αυτό θα ισχύει και με την προσθήκη τώρα της νόβα ;

Δηλαδή κάποιος με COSMOTE δορυφόρο και πακέτο έξτρα συσκευών μπορεί να δει στην βασική τηλεόραση με δορυφόρο και σε άλλες δυο τηλεοράσεις smart μέσω της εφαρμογής της COSMOTE ? Αν ναι το ίδιο κανάλι και οι 3 συσκευές ; Και αυτό θα ισχύει και με την προσθήκη τώρα της νόβα ;
Νομίζω ότι για δορυφορικό ισχύει 1 δορυφορική θέαση και μια ΟΤΤ αντί για 2 ΟΤΤ

Με τις εξτρα έχεις 2 αθλητικά από ίντερνετ και μια δορυφόρο, σύνολο 3. Και 4 θεασεις. Τουλάχιστον τώρα. Δε ξέρω αν θα κοπεί.

Εγώ πάλι είμαι σε δίλλημα, έχω και των δύο τα δορυφορικά FULL πακέτα και κάνω και χρήση και των OTT υπηρεσιών τους είτε σε Tablet είτε σε Smart TV.
Στην NOVA πληρώνω 25,31€/μήνα και στην Cosmote 22€/μήνα.
Το ερώτημα είναι πoio κόβω;
Από άποψη πέναλτι, η NOVA βάσει τιμοκαταλόγου θέλει 132€ και το συμβόλαιο μου λήγει Απρίλιο του 2026, όσο για την Cosmote δεν γνωρίζω, θα πρέπει να ρωτήσω στο 13888, ανανέωσα αρχές Ιουνίου για ένα χρόνο.
Υπολογίζω πως το όποιο πέναλτι πληρώσω για διακοπή θα το αποσβέσω σε λίγους μήνες από τα χρήματα που θα εξοικονομήσω από την δεύτερη συνδρομή που θα πλήρωνα...
Αν το ψάξω από θέμα ποιότητας εικόνας - εφαρμογής OTT υπηρεσιών, από όσα έχω διαβάσει, οι περισσότεροι λένε πως της Cosmote είναι ανώτερη ποιοτικά, ενώ στο δορυφορικό είναι ανώτερη η NOVA...
Όποιος μπορεί να βοηθήσει με την άποψή του θα το εκτιμούσα...

Αν θα κραταγα ένα προφανώς θα ήταν η cosmote.
Τώρα από οικονομικής αποχής, πρέπει να έχουμε όλα τα οικονομικά δεδομένα. Αλλά εσύ θσ το κρίνεις. Πχ εγώ την εφαρμογή της εον τη θεωρώ δύσκολη. Οπότε σίγουρα θα έμενα σε ΟΤΕ.

Με τις εξτρα έχεις 2 αθλητικά από ίντερνετ και μια δορυφόρο, σύνολο 3. Και 4 θεασεις. Τουλάχιστον τώρα. Δε ξέρω αν θα κοπεί.
Στις 3 θεάσεις αθλητικού και οι 3 το ίδιο κανάλι γίνεται έτσι ;