Σε δορυφορική νόβα ακόμα τα κανάλια cosmote είναι κλειδωμένα..σε αποκωδικοποιητή 5001.Δεν τα έχουν ενεργοποιήσει ακόμα; μου κάνει εντύπωση..ενώ σε app στην τηλεόραση έχουν ανοίξει κανονικά..
Σοβαρά μιλάς; Δεν μπορώ να τσεκάρω αυτή τη στιγμή.Διαβαζουν το φορουμ δεν εξηγειται αλλιως.....Διορθωθηκε το delay στα νοβασπορτς......Το καλο ειναι οτι θα προσπαθησουν να βελτιωσουν αυτες τις μικρολεπτομερειες που αλλες εποχες θα σφυριζαν αδιαφορα
Αυτη τη στιγμη συμβαδιζουν ακριβως.Αντε να ειναι 1-2 sec πιο μπροστα η νοβα στα κοσμοτε ανευ σημασιας.....Πριν καμια ωρα οταν τα πρωτοεβαλα να δω ηταν 12-14 sec μπροστα η κοσμοτε.....Το delay το μειωσαν ή το αυξησαν;Γιατί η ΕΟΝ είχε αρκετό delay.
Σε υπολογιστη αναφερομαι.Θα το κοιταξω και σε κινητο να δω σε λιγοΤώρα το είδα και εγώ είναι σχεδόν ίδια
Πληρώνεις 1 ή 2 λογαριασμούς?Πάντως εγώ που έχω fiber 300 στον ΟΤΕ και τηλεόραση full pack μου άνοιξαν κανονικά.
Λογω ανταγωνισμου θα δεις τωρα πραγματα που δεν κανανε επι χρονια θα τα κανουν αμεσα.....Δεν τους συμφερει να φαινονται τα καναλια τους καλυτερα στην κοσμοτε.Γιατί αυτή η nova πια δεν φτιάχνει το delay? Αφού στην πράξη αποδεικνύεται ότι είναι εφικτό. Σήμερα βγαίνουν και άπλυτα στη φόρα αναφορικά με 4κ εικόνες και συγκρίσεις περιεχομένου....
Και σε μένα άνοιξαν κανονικά και πληρώνω έναν ενιαίο λογαριασμό.Πληρώνεις 1 ή 2 λογαριασμούς?
Γιατί εγώ έχω fiber 100 cosmote και δορυφορικό και άνοιξαν κανονικα. Αλλά είναι 2 ξεχωριστοί λογαριασμοί, όχι συνδιαστικό πακέτο.
Συμβαδιζουν ναι αλλά το θέμα είναι να μειώνονταν το delay. Τώρα όντως δε μπορούμε να το καταλάβουμε. Θα το δούμε το βράδυ σε ένα live ματς.Αυτη τη στιγμη συμβαδιζουν ακριβως.Αντε να ειναι 1-2 sec πιο μπροστα η νοβα στα κοσμοτε ανευ σημασιας.....Πριν καμια ωρα οταν τα πρωτοεβαλα να δω ηταν 12-14 sec μπροστα η κοσμοτε.....
Α λες να επεσε συρμα στην κοσμοτε αυξηστε το delay να συμβαδιζουμε γτ εκτεθηκαμε?Δεν το ξερω πρεπει να υπαρξει καποιο live match να δουμε.Συμβαδιζουν ναι αλλά το θέμα είναι να μειώνονταν το delay. Τώρα όντως δε μπορούμε να το καταλάβουμε. Θα το δούμε το βράδυ σε ένα live ματς.
Το βαλα εγω σε λαπτοπ και συμβαδιζουν ακριβως.....Τωρα αν μειωσε το delay η νοβα ή το αυξησε η κοσμοτε πρεπει να δουμε καποιο ματς live και σε συναρτηση με καποιο live στοιχηματικης να δουμε ποσο delay εχει.Η πιο σωστή σύγκριση είναι μέσω browser σε ένα δυνατό σταθερό υπολογιστή να μην έχει θέματα ο browser, κάποιος που έχει και τα 2, στη μία καρτέλα να παίζει EON και στην άλλη cosmotetvott.gr και σύγκριση σε ένα ματς στα δευτερόλεπτα του χρονομέτρου του ματς στο ίδιο κανάλι. Όχι σε TV ή κινητό, μπορεί να έχουν θέματα άλλου τύπου εκεί
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.