Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Σε δορυφορική νόβα ακόμα τα κανάλια cosmote είναι κλειδωμένα..σε αποκωδικοποιητή 5001.Δεν τα έχουν ενεργοποιήσει ακόμα; μου κάνει εντύπωση..ενώ σε app στην τηλεόραση έχουν ανοίξει κανονικά..

Διαβαζουν το φορουμ δεν εξηγειται αλλιως.....Διορθωθηκε το delay στα νοβασπορτς......Το καλο ειναι οτι θα προσπαθησουν να βελτιωσουν αυτες τις μικρολεπτομερειες που αλλες εποχες θα σφυριζαν αδιαφορα

Διαβαζουν το φορουμ δεν εξηγειται αλλιως.....Διορθωθηκε το delay στα νοβασπορτς......Το καλο ειναι οτι θα προσπαθησουν να βελτιωσουν αυτες τις μικρολεπτομερειες που αλλες εποχες θα σφυριζαν αδιαφορα
Σοβαρά μιλάς; Δεν μπορώ να τσεκάρω αυτή τη στιγμή.

Καλημέρα αν και για εκείνους στην Cosmote δε θα είναι.
Αναμένατε νέα μου...

Attachments

• Screenshot_2024-08-23-09-31-10-062_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Screenshot_2024-08-23-09-31-10-062_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    392.2 KB · Views: 67
  • Screenshot_2024-08-23-09-31-00-199_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Screenshot_2024-08-23-09-31-00-199_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    539.1 KB · Views: 67
Το delay το μειωσαν ή το αυξησαν; 😂 Γιατί η ΕΟΝ είχε αρκετό delay.
Αυτη τη στιγμη συμβαδιζουν ακριβως.Αντε να ειναι 1-2 sec πιο μπροστα η νοβα στα κοσμοτε ανευ σημασιας.....Πριν καμια ωρα οταν τα πρωτοεβαλα να δω ηταν 12-14 sec μπροστα η κοσμοτε.....

Γιατί αυτή η nova πια δεν φτιάχνει το delay? Αφού στην πράξη αποδεικνύεται ότι είναι εφικτό. Σήμερα βγαίνουν και άπλυτα στη φόρα αναφορικά με 4κ εικόνες και συγκρίσεις εικόνας....

Πάντως εγώ που έχω fiber 300 στον ΟΤΕ και τηλεόραση full pack μου άνοιξαν κανονικά.
Πληρώνεις 1 ή 2 λογαριασμούς?
Γιατί εγώ έχω fiber 100 cosmote και δορυφορικό και άνοιξαν κανονικα. Αλλά είναι 2 ξεχωριστοί λογαριασμοί, όχι συνδιαστικό πακέτο.

• Like
Reactions: zapper
Γιατί αυτή η nova πια δεν φτιάχνει το delay? Αφού στην πράξη αποδεικνύεται ότι είναι εφικτό. Σήμερα βγαίνουν και άπλυτα στη φόρα αναφορικά με 4κ εικόνες και συγκρίσεις περιεχομένου....
Λογω ανταγωνισμου θα δεις τωρα πραγματα που δεν κανανε επι χρονια θα τα κανουν αμεσα.....Δεν τους συμφερει να φαινονται τα καναλια τους καλυτερα στην κοσμοτε.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πληρώνεις 1 ή 2 λογαριασμούς?
Γιατί εγώ έχω fiber 100 cosmote και δορυφορικό και άνοιξαν κανονικα. Αλλά είναι 2 ξεχωριστοί λογαριασμοί, όχι συνδιαστικό πακέτο.
Και σε μένα άνοιξαν κανονικά και πληρώνω έναν ενιαίο λογαριασμό.

Αυτη τη στιγμη συμβαδιζουν ακριβως.Αντε να ειναι 1-2 sec πιο μπροστα η νοβα στα κοσμοτε ανευ σημασιας.....Πριν καμια ωρα οταν τα πρωτοεβαλα να δω ηταν 12-14 sec μπροστα η κοσμοτε.....
Συμβαδιζουν ναι αλλά το θέμα είναι να μειώνονταν το delay. Τώρα όντως δε μπορούμε να το καταλάβουμε. Θα το δούμε το βράδυ σε ένα live ματς.

Συμβαδιζουν ναι αλλά το θέμα είναι να μειώνονταν το delay. Τώρα όντως δε μπορούμε να το καταλάβουμε. Θα το δούμε το βράδυ σε ένα live ματς.
Α λες να επεσε συρμα στην κοσμοτε αυξηστε το delay να συμβαδιζουμε γτ εκτεθηκαμε?Δεν το ξερω πρεπει να υπαρξει καποιο live match να δουμε.

Ακριβώς. Μπορεί είτε να το αύξησε η κοσμοτε είτε να το μείωσε η ΕΟΝ. Θα δούμε.

Η πιο σωστή σύγκριση είναι μέσω browser σε ένα δυνατό σταθερό υπολογιστή να μην έχει θέματα ο browser, κάποιος που έχει και τα 2, στη μία καρτέλα να παίζει EON και στην άλλη cosmotetvott.gr και σύγκριση σε ένα ματς στα δευτερόλεπτα του χρονομέτρου του ματς στο ίδιο κανάλι. Όχι σε TV ή κινητό, μπορεί να έχουν θέματα άλλου τύπου εκεί

Eγω παντως δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα στα novasports στην κοσμοτε που λετε οτι ειναι καλυτερη εικονα.....

Παιδιά απ΄ όσο καταλαβαίνω, το αν θα σου ανοίξουν τα κανάλια της NOVA στον Cosmote δέκτη, έχει να κάνει με το αν κάποιος πήρε μεμονωμένα την TV από την τηλεφωνία-Internet.
Σε αυτούς θα πρέπει να ανοίξουν κανονικά χωρίς κάποια προϋπόθεση, όσοι όμως πήραν συνδυαστικό πακέτο, Τηλεφωνίας-Internet & TV, τότε μάλλον θα χρειαστεί να ανανεώσουν για να δουν τα κανάλια της NOVA...

Η πιο σωστή σύγκριση είναι μέσω browser σε ένα δυνατό σταθερό υπολογιστή να μην έχει θέματα ο browser, κάποιος που έχει και τα 2, στη μία καρτέλα να παίζει EON και στην άλλη cosmotetvott.gr και σύγκριση σε ένα ματς στα δευτερόλεπτα του χρονομέτρου του ματς στο ίδιο κανάλι. Όχι σε TV ή κινητό, μπορεί να έχουν θέματα άλλου τύπου εκεί
Το βαλα εγω σε λαπτοπ και συμβαδιζουν ακριβως.....Τωρα αν μειωσε το delay η νοβα ή το αυξησε η κοσμοτε πρεπει να δουμε καποιο ματς live και σε συναρτηση με καποιο live στοιχηματικης να δουμε ποσο delay εχει.