Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Σε κινητό και λάπτοπ παίζουν κανονικά ναι. Έστειλα κάποια σήματα από το my account, μίλησα και με το support της nova κι έστειλαν κι εκείνοι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Μάλλον θέλει το χρόνο του το δορυφορικό.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Σε λαπτοπ δεν παιζουν.Βασικα δεν εχουν προστεθει καν τα καναλια.Μονο σε κινητο παιζουν.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μετά από επικοινωνία με την cosmote επιβεβαιώνω πώς όσοι έχουν συνδυαστικό πρόγραμμα double play με tv (full pack , sport pack) δεν έχουν πρόσβαση στα κανάλια novasports αν δεν κάνουν νέο συμβόλαιο. Και μάλιστα εμένα μου ζήτησαν 58.90 ενώ στον τιμοκατάλογο το αντίστοιχο πρόγραμμα το δίνουν με 55.90. Εκβιασμός και αχαριστία μαζί σε πελάτες που τους δίνουν πάνω από 80 ευρώ το μήνα (μαζί με τα κινητα). Θα κρατήσω το eon + και θα πάω σε υποβάθμιση (cinema pack) μην πω και σε οριστική διακοπή
Έχουμε ακούσει παράλογα αλλά εδώ ξέφυγαν. Κατηγορίες 2 πελατών για λόγο που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ που έχω Cosmote Double Play advanced Unlimited Plus TV TV Full Pack, να φανταστώ χρειάζομαι ανανέωση συμβολαίου για να εμφανιστούν;

Και θα πάρω τις νέες τιμές που είναι προς τα πάνω. Άρα όχι 3 αλλά 6€ μηνιαίως;

Σε παλιό συμβόλαιο Νοva 3playμέσω δορυφόρου με δώρο έξτρα συσκευή από σήμερα και χωρίς να με ρωτήσουν κατήργησαν τη μια θέση στις φορητές συσκευές και από 4 έχω πλέον 3. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν μπορώ και να σβήσω μια από τις 3 ώστε να προσθέσω αυτή που έσβησαν καθώς λέει ότι δεν έχω δικαίωμα για πέραν της μιας αλλαγής μέσα στον μήνα!

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Κάποιος που έχει δορυφορικό και στα δύο, από χρονοκαθυστέρηση πως πάει; Π.χ. τα Cosmote Sports στη δορυφορική Nova είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο με την δορυφορική Cosmote; Και το ανάποδο.... Επίσης διάβασα σε μια σελίδα στο Facebook ότι σε κάποιους δορυφορικούς Nova δεν έχουν ανοίξει τα Cosmote ... To πρωί πριν φύγω ούτε εμένα είχαν ανοίξει, είχε κάρτα.... Παίζει αυτό;

Έχουμε ακούσει παράλογα αλλά εδώ ξέφυγαν. Κατηγορίες 2 πελατών για λόγο που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν.

Εγώ που έχω Cosmote Double Play advanced Unlimited Plus TV TV Full Pack, να φανταστώ χρειάζομαι ανανέωση συμβολαίου για να εμφανιστούν;

Και θα πάρω τις νέες τιμές που είναι προς τα πάνω. Άρα όχι 3 αλλά 6€ μηνιαίως;
Εγώ πάντως ειλικρινά δεν ανέχομαι τέτοια συμπεριφορά . Να εχω τέτοιο πρόγραμμα dp με tv , να τους δίνω τόσα και να με θεωρούν πελάτη β κατηγορίας . Ας φροντίσουν αυτούς που έχουν μόνο tv. Θα κρατήσω τη nova με τη μέτρια εικόνα και θα κάνω διακοπή στην tv της cosmote τώρα που τελειώνει η δέσμευση

Εγώ πάντως ειλικρινά δεν ανέχομαι τέτοια συμπεριφορά . Να εχω τέτοιο πρόγραμμα dp με tv , να τους δίνω τόσα και να με θεωρούν πελάτη β κατηγορίας . Ας φροντίσουν αυτούς που έχουν μόνο tv. Θα κρατήσω τη nova με τη μέτρια εικόνα και θα κάνω διακοπή στην tv της cosmote τώρα που τελειώνει η δέσμευση
Είναι απαράδεκτο έχετε κάθε δίκιο και σηκώνει καταγγελία. Απορίας άξιο για πιο λόγο δεν τα δίνουν σε όσους έχουν double play. Αφού παλι full pack έχουν η sports δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους της cosmote πραγματικά μερικές φορές.

Σε παλιό συμβόλαιο Νοva 3playμέσω δορυφόρου με δώρο έξτρα συσκευή από σήμερα και χωρίς να με ρωτήσουν κατήργησαν τη μια θέση στις φορητές συσκευές και από 4 έχω πλέον 3. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν μπορώ και να σβήσω μια από τις 3 ώστε να προσθέσω αυτή που έσβησαν καθώς λέει ότι δεν έχω δικαίωμα για πέραν της μιας αλλαγής μέσα στον μήνα!
Περίεργο. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και δεν είδα καμιά αλλαγή ακόμα.Το εχω εγκατεστημένο σε τέσσερις συσκευές και δοκίμασα και βλέπω ταυτόχρονα και στο κινητό και στο tablet.Αυτο που ειδα πάντως είναι ότι στο Nova app δεν φαίνεται πουθενά ότι έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο Cosmote sports και δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή να το απενεργοποιησω για να μην χρεωθω το τριευρο τον Οκτώβριο.

Έχω και εγώ full pack σε Cosmote OTT και το πρωϊ τα κανάλια ήταν κλειδώμένα. Μπήκα στο App της Cosmote και πάτησα πάνω στη προσφορά που μου είχαν στείλει για αναναίωση στα 55,90€. Μέσα σε 20 λεπτά ήμουν έτοιμος. Στείλανε και το συμβόλαιο με email. Στην ουσία έκανα νέο συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια (το παλιό συμβόλαιο μου έληγε τέλος του '25)

Έχω ήδη μιλήσει μαζί τους.
Πάμε ή για ενεργοποίηση ή για διακοπή χωρίς πέναλτι.
Μιλάμε για συμβόλαιο Full Pack ενός μήνα έχοντας και DP στην Cosmote 100αρα από τον Μάιο.
Είμαι στο τρίτο τηλέφωνο και προσπαθούν να μαζέψουν το ψέμα τους.
Δύο επιλογές του έδωσα ή διακοπή ή τήρηση του συμβολαίου μου που έγινε πριν από 1 μήνα και προσθήκη των Novasports με 3 ευρώ ούτε δραχμή παραπάνω.
Θα το πάω μέχρι τέλους.
Μετά τους φταίει η πειρατεία.
Τα μπακάλικα είναι πιο τίμια.

Είμαι στο τρίτο τηλέφωνο και προσπαθούν να μαζέψουν το ψέμα τους.
Δύο επιλογές του έδωσα ή διακοπή ή τήρηση του συμβολαίου μου που έγινε πριν από 1 μήνα και προσθήκη των Novasports με 3 ευρώ ούτε δραχμή παραπάνω.
Θα το πάω μέχρι τέλους.
Μετά τους φταίει η πειρατεία.
Τα μπακάλικα είναι πιο τίμια.
Ωραίος πες τα. Έτσι θέλουν και αυτοί πετάνε δόλωμα και ότι πιάσουν το συμβόλαιο να κλείσει με δέσμευση και δεν θέλουν τίποτα άλλο. Απείλησε με αποχώρηση και θα σε δώσουν ότι θέλεις σε μισό λεπτό.

ένας ενιαίος λογαριασμός internet+tv = θέλει νέο συμβόλαιο, δεν ανοίγουν αυτόματα
Καλημερα.
Εγω εναν ενιαιο λογαριασμο εχω κι εχουν ανοιξει αυτοματα τα novasports.
Εχω δορυφορικο αν αυτο βοηθαει.

edit: Τωρα ειδα οπως αναφερθηκε μετα οτι στην 2η σελιδα τα γραφει ξεχωριστα.

Last edited:
  • Like
Reactions: Hacker?pcs
Μια χαρά και σε εμένα.
Και από το δικό τους box, και σε NVIDIA Shield TV Pro, και στον υπολογιστή με browser.

• Like
Reactions: kostthem
Επιβεβαιώνω κι εγώ ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία. Εγώ είχα Cosmote Double Play advanced Unlimited Plus TV TV Full Pack 50mbs στα 48,90€ το μήνα.

Για να έχω της Νόβα χρειάζεται νέο συμβόλαιο στα 51,90€ + τα 3€ από 1/11 οπότε συνολική τιμή με τα κανάλια της Νόβα στα 54,90€. Το έκανα γιατί ξέρω ότι δε θα βγάλω άκρη.

Όταν ρώτησα γιατί κάποια πακέτα το παίρνουν δωρεάν χωρίς νέο συμβόλαιο, μου είπε γιατί σε 3play υπάρχει ήδη προσφορά και πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή. Π@π@ρια θα πω εγώ, αλλά το αποδέχτηκα οπότε ας μη μιλάω. Βέβαια ας έλεγαν ότι οι 3play αντί για +3 ευρώ είναι +6€, αλλά μάλλον δε θα φαινόταν ωραίο. Σίγουρα όμως πιο τίμιο.