panathas1985
Senior Member
- 10 September 2021
- 490
ναι το σημερινο χαιρω πολυ.Εγω σου λεω των προηγουμενων ημερων βγαζει πνευματικα δικαιωμα.....Αλλα οκ το ξαναεβαλε σε επαναληψη.Μια χαρά παίζει.![]()
ναι το σημερινο χαιρω πολυ.Εγω σου λεω των προηγουμενων ημερων βγαζει πνευματικα δικαιωμα.....Αλλα οκ το ξαναεβαλε σε επαναληψη.Μια χαρά παίζει.![]()
Για πες σε σχέση με το δορυφόρο του ΟΤΕ τι λέει;
Αδερφέ μου θα σου πω ψέματα...δεν έδωσα σημασία γιατί ετοιμαζόμουν για δουλειά... Σχετικά καλή την είδα... Θα συγκρίνω το μεσημέρι και θα σου πω.... Έχω φύγει....Για πες σε σχέση με το δορυφόρο του ΟΤΕ τι λέει;
51.9 εχει στο site + 6.5 το isdn 58.40 . Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα με την τιμη που σου εδωσαν ?? Εχεις κανα 2ο νουμερο πανω κλπ ? Αλλα και παλι εαν εχεις κανα 2ο νουμερακι πανω παει πανω αλλο 1.3 ευρω. Παλι εχει διαφορα κανα 5ευρω !!!Θα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή .
Sent from my iPad using Tapatalk
Σε πηρανε και σου ειπαν αυτο που εχεις δεν ισχυει πια και πας στα 64 με το ετσι θελω ? Γιατι δεν εχει ξαναναφερθει τετοιος εκβιασμος αυτες τις ημερες στα thread που συζητουμε. Αν ναι ειναι σοβαρο το θεμα. Εαν ρωτησες εσυ απο μονος σου ομως για τα καναλια και σου απαντησαν οτι εαν τα θες παει 64 αλλιως μενεις οπως εισαι μεχρι 11/24 ειναι αλλο κομματι.Καταγγελία έκανα γιατί δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν ,και βλέπω και να διαβάζω ξέρω , δεν έκαναν καμία ανανέωση με τέτοια τιμή στις 3/11/24 τελείωνε αν κάτι δεν αλλάξει θα κάνω διακοπή .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταλαβα . Δυσκολα θα περασει η καταγγελια. Στη θεση σου θα εβαζα μια παραγγελια στο site οταν σε καλεσουν για επιβεβαιωση . Εξηγησε την κατασταση . Εμενα 2 φορες μου ετυχαν πιο διαλακτικοι εκπροσωποι και οτι ειχα παραγγειλει το πηρα. Βεβαια να πω οτι η δικη μου εμπειρια ηταν 1.5 χρονια πισω για λογαριασμο του τηλεφωνου της μητερας μου ., αλλα και τωρα που ληγει παλι το site θα προτιμησω.Εγώ κάλεσα σήμερα το πρωί γιατί δεν τα είχαν ανοίξει και μου είπαν αυτά που έγραψα ποιο πάνω .
Ερώτηση 3, πριν λίγες μέρες ήταν νο4Ρε παίδες δεν το λέει ξεκάθαρα ότι θα μπουν σε όλους αυτόματα από 23/8 και από 1/11 θα έχει χρέωση 3 ευρώ γράφει πουθενά για ανανεωσεις και τα λοιπά γιατί θα τρελαθώ ,γιατί να μην πιάσει τόπο η καταγγελία αφού είναι κλεψιά στα ίσια .
Φίλε μπες στο site της cosmote και δες. 100αρα γραμμή και full pack στα 55.90 Και μη σου πουν ότι είναι για νέους συνδρομητές και καλά . Πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο αλλά και να έλεγε είναι προκλητικό να αντιμετωπίσουν τους παλιούς πελάτες σαν ανόητους .Cosmote μεγάλη απάτη μόλις κάλεσα το 13888 για τα κανάλια nova δεν τα ανοίγουν μόνο με ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια και τιμή 64 ευρώ για triple play 50 γραμμή .
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.