Δεν είναι συμπεριφορά αυτή σε υφιστάμενους πελάτες κανονικά θα έπρεπε να φέρονται με σεβασμό εγώ που δεν έχω 3play βλέπω ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο
Μην εισαι τοσο σιγουροϛ. Μου εχει τυχει στο παρελθον σε ανανεωση μαλιστα, να υπαρχει προγραμμα με καλυτερεϛ παροχεϛ απο το δικο μου και να μην το δινουν ισχυριζομενοι οτι αφορα νεουϛ πελατεϛ. Το μονο που καταφερα, υπο την απειλη διακοπηϛ, ηταν να κρατησω την ιδια τιμη αφου αρχικα ζητουσαν περισσοτερα χρηματα για το προγραμμα που ειχα.Φίλε μπες στο site της cosmote και δες. 100αρα γραμμή και full pack στα 55.90 Και μη σου πουν ότι είναι για νέους συνδρομητές και καλά . Πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο αλλά και να έλεγε είναι προκλητικό να αντιμετωπίσουν τους παλιούς πελάτες σαν ανόητους .
Φίλε μου διαβάζω με μεγάλη προσοχή αυτά που γράφεις και συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. Εγώ προσωπικά πρέπει να πάρω μία απόφαση για το ποια πλατφόρμα να διακόψω, λαμβάνοντας όμως υπόψιν όλες τις παραμέτρους για να πάρω την σωστή απόφαση.Καλές θεάσεις αλάνια μου. Για πρώτη μέρα μια χαρά πήγε νομίζω λίγα προβλήματα πάντα είναι λογικο να υπάρχουν και πολύς κόσμος να τσεκάρει εφαρμογές και δορυφορικά πακέτα.
Κόψτε τη μία από τις 2 συνδέσεις όσοι έχετε ταυτόχρονα νόβα και ΟΤΕ κρατήστε τη μία και απολαύστε χειμώνας έρχεται όσοι είστε των αθλητικών φαντάζομαι χαρά με τόσα αθλητικά κανάλια live. Ένα 25αρι να γλιτώσει ο καθένας το μήνα από όλο αυτό είναι 300 ευρώ το χρόνο τα ψώνια ενός μήνα.
Και επειδή έχω γράψει και σε άλλα θέματα για σοβαρές ταχύτητες όσοι είστε με έως 24 η ακόμα και 50 και πληρώνετε 30 40 ευρώ δείτε frog Unlimited cosmote neo και giga week με 4g 5g router να ησυχάσετε. Πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει και κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για να ανοίξουν τα μάτια των συνανθρώπων μας.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1)η εον είναι γύρω στα 120 το πέναλτι αποσύνδεσηςΦίλε μου διαβάζω με μεγάλη προσοχή αυτά που γράφεις και συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. Εγώ προσωπικά πρέπει να πάρω μία απόφαση για το ποια πλατφόρμα να διακόψω, λαμβάνοντας όμως υπόψιν όλες τις παραμέτρους για να πάρω την σωστή απόφαση.
Έχουμε και λέμε, έχω και τις 2 δορυφορικά Full pack.
Η Cosmote λήγει 06/25 και η NOVA 04/26, στην πρώτη πληρώνω 22€ που θα γίνει 25€ απο 01/11 και στην δεύτερη 25,31€ που θα γίνει 28,31€ από 23/10.
Οι παράμετροι που εξετάζω για να λάβω την τελική μου απόφαση είναι οι εξής:
1) Τι πέναλτι ζητάει η κάθε εταιρεία για την πρόωρη διακοπή;
και
2) Τι ποιότητα και υπηρεσίες παρέχουν στην streaming εφαρμογή τους, την οποία χρησιμοποιώ στο εξοχικό, καθώς και τι επιλογές έχω όσον αφορά αριθμό συσκευών που μπορώ να έχω εγκατεστημένη την κάθε εφαρμογή και πόσες με ταυτόχρονη θέαση.
Θα με ενδιέφερε λοιπόν πολύ η άποψη σου...
Εσύ φίλε μου τι θα κάνεις τελικά, ποια πλατφόρμα θα κρατήσεις και με ποια κριτήρια;Παρακολουθώ με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον την πορεία του διλήμματός σου αφού και εγώ είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο σημείο τόσο χρονικά όσο και οικονομικά, τόσο πολύ που σε κάποια στιγμή νόμισα πως έγραφα εγώ. Όλα ίδια ρε παιδί μου...πω πω ανατρίχιασα....![]()
Αν δεν κάνω λάθος η NOVA έχει και ένα ακόμη μειονέκτημα, ότι δίνει την επιλογή μόνο σε μία μεγάλη οθόνη ή Smart box να έχεις εγκατεστημένη και ενεργή την εφαρμογή πλην του δορυφορικού, ενώ στην Cosmote δεν νομίζω να υπάρχει αυτό, μπορείς δηλαδή να έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή σε Smart TV ή Smart box σε τόσες συσκευές όσες και ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός.1)η εον είναι γύρω στα 120 το πέναλτι αποσύνδεσης
2) η κόσμοτε είναι μέχρι 7 συσκευές αν δεν κάνω λάθος με 3 ταυτόχρονες θεάσεις (2 αθλητικά) αν δεν κάνω λάθος ενώ η εον 4 συσκευές με 3 ταυτόχρονες
Όχι δεν υπάρχει στην κόσμοτε μπορείς να το έχεις σε όσες τβ θεςΑν δεν κάνω λάθος η NOVA έχει και ένα ακόμη μειονέκτημα, ότι δίνει την επιλογή μόνο σε μία μεγάλη οθόνη ή Smart box να έχεις εγκατεστημένη και ενεργή την εφαρμογή πλην του δορυφορικού, ενώ στην Cosmote δεν νομίζω να υπάρχει αυτό, μπορείς δηλαδή να έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή σε Smart TV ή Smart box σε τόσες συσκευές όσες και ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός.
Όσον αφορά την ταυτόχρονη θέαση αθλητικών σε COSMOTE full pack δορυφόρο έχει λεχθεί απο μέλος ότι γίνεται σε 3 συσκευές, δηλαδή δορυφόρο και δυο ακόμα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει με ακρίβεια τι ισχύει;1)η εον είναι γύρω στα 120 το πέναλτι αποσύνδεσης
2) η κόσμοτε είναι μέχρι 7 συσκευές αν δεν κάνω λάθος με 3 ταυτόχρονες θεάσεις (2 αθλητικά) αν δεν κάνω λάθος ενώ η εον 4 συσκευές με 3 ταυτόχρονες
Ταυτόχρονα εννοείς...Θελει +5 ευρω τον μηνα με δορυφορικο cosmote για να δεις σε παραπανω συσκευες απο τον δεκτη κ 1 εφαρμογη
Επειδή έχουμε μπερδευτεί τις τελευταίες μέρες...σε ποια πλατφόρμα από τις δύο; Δορυφορικά ή ΟΤΤ;Όνειρο ζω στην premier με την καθυστέρηση να είναι κάτω από 5 δευτερόλεπτα. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.
Η εικόνα μου κάνει κάποια σπασίματα αλλά είμαι στο χωριό οπότε δε μπορώ να κρίνω.
Βέβαια ίσως είναι μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι....θα δω και στο Prime μόλις βάλει ματς με χρόνο....Και το πιο κουφό παιδιά!! Τα Novasports στην δορυφορική Cosmote είναι μπροστά 3 δευτερόλεπτα περίπου από την κανονική Nova δορυφορική! Βάλτε τώρα που έχει στο Novasports 1 Θέλτα - Βαλένθια σε επανάληψη και δείτε το χρόνο πάνω αριστερά.... Απίστευτο!
Και στην αρχή τουλάχιστον τώρα δεν ξέρω αν είναι έτσι τώρα, στις εφαρμογές ήταν μπροστά 2 δευτερόλεπτα τα Cosmote στην eon από την δική της εφαρμογή.Και το πιο κουφό παιδιά!! Τα Novasports στην δορυφορική Cosmote είναι μπροστά 3 δευτερόλεπτα περίπου από την κανονική Nova δορυφορική! Βάλτε τώρα που έχει στο Novasports 1 Θέλτα - Βαλένθια σε επανάληψη και δείτε το χρόνο πάνω αριστερά.... Απίστευτο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.