Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Εγώ προσωπικά στην περιοχή μου δεν έχω ακούσει ποτέ γκολ πριν το δω στη τηλεόραση. Ούτε σε άλλα σπίτια που έχουμε δει αγώνες. Βασικά ούτε εγώ φωνάζω αν δω το ματς στο σπίτι.
Τώρα δε βρίσκω το λόγο να κράζουμε τους μεν και τους δεν. Ο καθένας επιλέγει ότι τον εξυπηρετεί. Προσωπικά δε θα γυριζα ποτέ ξανά σε δορυφόρο. Γλιτωσα όλα τα καλώδια, τους επιπλέον δέκτες κλπ. Ο καθένας επιλέγει ότι τον βολεύει

Cosmote 1 μέσω eon tv διαφορά από stoiximan 8 δευτερόλεπτα ενώ μέσω cosmote 11 δευτερόλεπτα. Πραγματικά δεν πιστεύα ποτέ ότι θα συμβεί αυτό με το delay και θα υπάρξει τέτοια βελτίωση στην EON.

Εγώ προσωπικά στην περιοχή μου δεν έχω ακούσει ποτέ γκολ πριν το δω στη τηλεόραση. Ούτε σε άλλα σπίτια που έχουμε δει αγώνες. Βασικά ούτε εγώ φωνάζω αν δω το ματς στο σπίτι.
Τώρα δε βρίσκω το λόγο να κράζουμε τους μεν και τους δεν. Ο καθένας επιλέγει ότι τον εξυπηρετεί. Προσωπικά δε θα γυριζα ποτέ ξανά σε δορυφόρο. Γλιτωσα όλα τα καλώδια, τους επιπλέον δέκτες κλπ. Ο καθένας επιλέγει ότι τον βολεύει
Ακριβως αυτο. Τωρα καποιοι φιλοι που ειρωνευονται, ας μεινουν με την ειρωνια.

• Like
Reactions: Paris2018
Μη γράφεις τέτοια γιατί θα θιχτούν οι λάτρεις της IPTV όταν τους λέμε ότι είναι πιο μπροστά το δορυφορικό και αυτοί βλέπουν το γκολ μετά από αρκετά δευτερόλεπτα.... Αλλά ξέχασα....είναι ερημίτες...δεν έχουν γύρω τους άλλα σπίτια ή καφετέριες....
Εγώ το προτιμώ το δορυφορικό αλλά δυστυχώς το σπίτι μου δεν επιτρέπει εγκατάσταση δορυφόρου

Η νόβα με αυτή τη συνεργασία έγινε ρεζίλι γιατι φάνηκε πόσο πίσω είναι η εφαρμογή της.
Επρεπε να συνεργαστεί με την cosmote για να μειώσουν το χρόνο διαφοράς από το δορυφορικό, έπρεπε να συνεργαστεί για να βάλει 4k αλλά ακόμα πίσω είναι η εφαρμογή. ούτε στο replay tv υπάρχει ιστορικό, ούτε μπορείς να αλλάξεις τον ήχο στην εφαρμογή

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Είμαι συνδρομητής μέσω δορυφόρου και δεκτών PVR στα full pack και στις δύο πλατφόρμες. Και τα δύο συμβόλαια λήγουν Δεκέμβριο του 2024, συνεπώς μέχρι τότε δεν συμφέρει να πληρώσω τη ρήτρα διακοπής. Προσανατολίζομαι να κρατήσω αυτό της Cosmote (αν δεν προκύψει κάποια δυσάρεστη έκπληξη με τις νέες τιμές) γιατί ο δέκτης της είναι πολύ πιο γρήγορος και με λιγότερα σφάλματα από αυτόν της Nova και γιατί η ποιότητα εικόνας, τουλάχιστον στα αθλητικά που με ενδιαφέρουν περισσότερο, είναι ανώτερη στην Cosmote. Αυτό που θα μου λείψει από τη Nova είναι τα κανάλια Eurosport, στα οποία έβλεπα τακτικά τα 3 από τα 4 tennis Grand Slam, ποδηλασία, σνούκερ και χειμερινά σπορ. Είναι ατυχής σύμπτωση ότι η Eurosport κατήργησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες τη δυνατότητα συνδρομητικής υπηρεσίας μέσω streaming. Όσο για το debate δορυφορικής υπηρεσίας vs streaming, γείτονάς μου στην πολυκατοικία, με τον οποίο υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, μετανιώνει την επιλογή του streaming του κάθε φορά που πανηγυρίζω γκολ (ή βρίζω για το αντίθετο) και εκείνος απλά περιμένει να το δει αρκετά δευτερόλεπτα μετά, χωρίς καμία αγωνία. Αυτό γίνεται ακόμα πιο τραγικό σε διαδικασία πέναλτι μετά από παράταση...
Βρε συ μπας και το κανεις επίτηδες που φωνάζεις για να ακούσει ο γείτονας και να το γυρίσει σε δορυφορο και αυτός? Αστειάκι προφανώς αλλά το έκανα εικόνα όλο αυτό και φαντάζομαι σπάσιμο που θα είναι στο γείτονα να του χαλάει η στιγμή του γκολ η της ήττας.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελαβα χθες το ακόλουθο μήνυμα από τη Nova (έχω δορυφορικό Full Pack)
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ COSMOTE SPORT ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗ NOVA. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ! ΜΕΤΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ 3€/ΜΗΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ.

Μου έκαναν προσφορά εχθές από το Chat για να φύγω από το δορυφορικό που είμαι και λήγει σε 6 μήνες, συνολική για τηλεόραση φουλ με Νοβα μέσα, 300 ftth, καλά εννοείται απεριόριστες κλήσεις σε κινητά σταθερά. 59ευρώ το μήνα. Εγω τώρα δίνω με ακριβώς τις ίδιες παροχές σύνολο το μήνα 65,90 ΑΛΛΑ στην τιμή περιλαμβάνεται και ο δέκτης με σκληρό δίσκο που χρεώνεται 6 ευρώ επιπλέον το δίμηνο άρα 3 το μήνα. Μου φαίνεται πως είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Να δεχτώ ή να περιμένω μήπως αλλάξει κάτι προς το τέλος; Φοβάμαι μην την πάρουν πίσω προς τη λήξη και χάσω και αυτά που έχω αφού τον ΟΤΕ θέλω να κρατήσω και να κόψω την ΝΟΒΑ που ήδη τρέχει και προφανώς θα πληρώσω πέναλντυ αφού η ΝΟΒΑ λήγει τον Οκτώβρη του 25. Τι να κάνω ρε παιδια;

Επίσης, η εφαρμογή έχει κάποια αλλαγή όταν είναι στο ιδιόκτητο κουτί της ΚΟσμοτε ή όχι. Είναι αυτή που έχω και τώρα μέσω του Shield? Επίσης μπορώ να παραλάβω τον δέκτη από κατάστημα αντί να περιμένω τον κούριερ και κάτι τελευταίο...να κάνω λήψη προγράμματος μπορώ στον δέκτη όπως και στο κινητό; Ξέρετε αν θα παραλάβω τον SKyworth ή τον ΚΑΟΝ; ΜΠορώ να επιλέξω κάποιον ή να ζητήσω; Έχουν διαφορές;

• Like
Reactions: Stratos19
Επίσης, η εφαρμογή έχει κάποια αλλαγή όταν είναι στο ιδιόκτητο κουτί της ΚΟσμοτε ή όχι. Είναι αυτή που έχω και τώρα μέσω του Shield? Επίσης μπορώ να παραλάβω τον δέκτη από κατάστημα αντί να περιμένω τον κούριερ και κάτι τελευταίο...να κάνω λήψη προγράμματος μπορώ στον δέκτη όπως και στο κινητό; Ξέρετε αν θα παραλάβω τον SKyworth ή τον ΚΑΟΝ; ΜΠορώ να επιλέξω κάποιον ή να ζητήσω; Έχουν διαφορές;
Η ίδια εφαρμογή είναι η μόνη διαφορά στο κοσμοτε box ανοίγει η εφαρμογή με το που ανοίξει το κουτί αν δεν κάνω λάθος γίνεται και παραλαβή από το κατάστημα ναι μπορείς να δεις και στο τηλ για το κουτί δεν ξέρω ποιο δίνουν και αν μπορείς να το ζητήσεις

Βασικα στην Εον υπαρχει και αυτο που ακομα είναι αοριστο

"Η θέαση των καναλιών Cosmote Sport θα παρέχεται δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες, με έναρξη την 23 Αυγούστου και λήξη την 22 Οκτωβρίου, στους συνδρομητές των υφιστάμενων προγραμμάτων..
Μετά την πάροδο των 2 μηνών, η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή με επιπλέον χρέωση 3€/μήνα.
Οι δικαιούχοι συνδρομητές διατηρούν δικαίωμα κατάργησης χωρίς καμία επιβάρυνση, έως τις 23 Νοεμβρίου"

Δηλαδη υπαρχει πιθανον περιπτωση να ζητανε μετα καποιο πεναλτι αν δεν εχεις συμβολαιο αλλα εχεις την υπηρεσια αυτη και πας να την διακοψεις μετα
Σήμερα είχα επικοινωνία με το chat της Nova για αυτό το θέμα..

Me: Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης των πρόσθετων καναλιών cosmote, μετά το πέρας του δωρεάν 2μήνου.

χωρίς κάποιο πέναλντι..

Nova: Ναι μετά τους 2 δωρεάν μήνες μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

Me: Δηλαδή πέραν του διμήνου, αν δεν απενεργοποιήσω την υπηρεσία σημαίνει ότι είμαι δεσμευμένος να έχω αυτή την υπηρεσία μόνιμα;

δεν ξερω αν είμαι κατανοητός...

δηλαδή να την ενεργοποιώ κατά το δοκούν τους μήνες που επιθυμω.. ή υπάρχει κάποια δέσμευση χρονική

Nova:
Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε και έπειτα να την ενεργοποιήσετε ξανά.

όχι δεν έχετε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο να την απενεργοποιήσετε.

Ακριβώς δεν έχετε κάποιο περιορισμό, απλά η αλλαγή γίνεται μια φορά τον μήνα.

Η ίδια εφαρμογή είναι η μόνη διαφορά στο κοσμοτε box ανοίγει η εφαρμογή με το που ανοίξει το κουτί αν δεν κάνω λάθος γίνεται και παραλαβή από το κατάστημα ναι μπορείς να δεις και στο τηλ για το κουτί δεν ξέρω ποιο δίνουν και αν μπορείς να το ζητήσεις
Το να δω κάτι στο τηλέφωνο το γνωρίζω αυτό που ρώτησα είναι αν μπορώ να πατήσω το κουμπί ΛΗΨΗ που έχει σε όλους τους τίτλους και να τους δω στην τηλεόραση αργότερα όπως γίνεται στο κινητό.

• Like
Reactions: Stratos19
Το να δω κάτι στο τηλέφωνο το γνωρίζω αυτό που ρώτησα είναι αν μπορώ να πατήσω το κουμπί ΛΗΨΗ που έχει σε όλους τους τίτλους και να τους δω στην τηλεόραση αργότερα όπως γίνεται στο κινητό.
Αυτό τουλάχιστον στην mi tv που το έχω εγώ όχι δεν ξέρω αν το έχει στο ιδιόκτητο box αλλά δεν νομίζω

• Like
Reactions: zapper
Καλημέρα.
Μέσω streaming και οι δύο εταιρίες δίνουν 3 ταυτόχρονες θεάσεις, με 2 ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια;
Επίσης για νέα σύνδεση ( μόνο tv) η τιμή είναι 28€ ; γιατί σε κάποιες σελίδες της cosmote αναγράφεται ότι είναι 28€ για τους 2 πρώτους μήνες και μετά 31€, ενώ στη Nova είναι ξεκάθαρα 28€.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Σήμερα είχα επικοινωνία με το chat της Nova για αυτό το θέμα..

Me: Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης των πρόσθετων καναλιών cosmote, μετά το πέρας του δωρεάν 2μήνου.

χωρίς κάποιο πέναλντι..

Nova: Ναι μετά τους 2 δωρεάν μήνες μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

Me: Δηλαδή πέραν του διμήνου, αν δεν απενεργοποιήσω την υπηρεσία σημαίνει ότι είμαι δεσμευμένος να έχω αυτή την υπηρεσία μόνιμα;

δεν ξερω αν είμαι κατανοητός...

δηλαδή να την ενεργοποιώ κατά το δοκούν τους μήνες που επιθυμω.. ή υπάρχει κάποια δέσμευση χρονική

Nova:
Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε και έπειτα να την ενεργοποιήσετε ξανά.

όχι δεν έχετε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο να την απενεργοποιήσετε.

Ακριβώς δεν έχετε κάποιο περιορισμό, απλά η αλλαγή γίνεται μια φορά τον μήνα.
Σαν τον προεδρο του Εδεσσαικου ειναι
Δεν μπορουν να απαντησουν ευθεως αν εχει η οχι πεναλτι
Και αν δεν εχει ποιος εγκεφαλος εγραψε την ανακοινωση τους η οποια αφηνει υπόνοιες οτι θα εχει κατι που θα πρεπει να διορθωθεί

• Like
Reactions: Paris2018
Χθες στο ολυμπιακος καλλιθεα, θεαση cosmotesport μεσω νοβα κοντα στο γκολ εγινε ενα σπασιματακι και διακοπη 1-2 δευτερολεπτα με αποτελεσμα να μην δω το γκολ. Δεν παρατηρησα κατι αλλο μεσα στον αγωνα αλλα ισως ειναι και ενδεικτικο για το πως δουλευει η εφαρμογη της νοβα και πιθαμως του τι θα ακολουθησει σε μεγαλα ματς

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Επίσης ο δέκτης Skyworth είναι πιο δύσκολος στη σύνδεση του με την τηλεόραση; Βλέπω πως θέλει κάτι ====ιούλες του στυλ wifi μεταφορά απο το τηλέφωνο και κάτι τέτοια; Γιατι το αντίστοιχο του ΚΑΟΝ βλέπω πως απλά κοτσάρεις πάνω το εθερνετ συνδέεις τον λογαριασμό και τέλος. Έτσι είναι;

Καλησπέρα παλικάρια ,
Στη "διαμάχη" Cosmote tv - EON tv νομίζω ότι είναι καλύτερη η δεύτερη αφού έχει όλα της πρώτης + EUROSPORT. Ειδικά τώρα που σταμάτησαν οι streaming συνδρομές του EUROSPORT...
Για όποιον βλέπει τένις είναι μονόδρομος η EON , με τα 3 Grand Slams ...
Σκέψεις κάνω για το αν κόψω την Cosmote και πάω ΕΟΝ ...

Γνώμες ευπρόσδεκτες...

Καλησπέρα παλικάρια ,
Στη "διαμάχη" Cosmote tv - EON tv νομίζω ότι είναι καλύτερη η δεύτερη αφού έχει όλα της πρώτης + EUROSPORT. Ειδικά τώρα που σταμάτησαν οι streaming συνδρομές του EUROSPORT...
Για όποιον βλέπει τένις είναι μονόδρομος η EON , με τα 3 Grand Slams ...
Σκέψεις κάνω για το αν κόψω την Cosmote και πάω ΕΟΝ ...

Γνώμες ευπρόσδεκτες...
Εμένα προσωπικά μου αρέσει σαν εφαρμογή η Cosmote tv. Αλλά έχεις δίκιο αν κάποιος του αρέσουν κάποια άλλα αθλήματα τότε είναι μονόδρομος είναι η Nova