Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Δεν διαφέρει το μενού ανάμεσα σε browser - κινητό - tv, παντού το ίδιο είναι
Οκ, απλα με βολευει το στυλ που εχει στην εφαρμογη τηϛ η ΕΟΝ οπου βλεπειϛ τη λιστα των καναλιων και διπλα σε αλλη στηλη ολοκληρο το προγραμμα καθε καναλιου. Και εγω για πολυ συγκεκριμενουϛ λογουϛ cosmote κρατησα, ομωϛ, για την ενημερωση των ενδιαφερομενων, θεωρω οτι πρεπει να γραφουμε και οσα μαϛ αρεσουν και οσα δε μαϛ αρεσουν. Εντελωϛ υποκειμενικα παντα. Επι τη ευκαιρια, επανερχομενοϛ σε παλιοτερο ερωτημα μου βγηκε τελικα ο λογαριασμοϛ για το πεναλτυ αποχωρησηϛ απο ΕΟΝ και εχει περιθωριο πληρωμηϛ περιπου ενα μηνα. Επισηϛ μεχρι τωρα δε μου ζητησαν να επιστρεψω το δορυφορικο δεκτη. Αυτα για οσουϛ εχουν παρομοιεϛ αποριεϛ.

Οκ, απλα με βολευει το στυλ που εχει στην εφαρμογη τηϛ η ΕΟΝ οπου βλεπειϛ τη λιστα των καναλιων και διπλα σε αλλη στηλη ολοκληρο το προγραμμα καθε καναλιου. Και εγω για πολυ συγκεκριμενουϛ λογουϛ cosmote κρατησα, ομωϛ, για την ενημερωση των ενδιαφερομενων, θεωρω οτι πρεπει να γραφουμε και οσα μαϛ αρεσουν και οσα δε μαϛ αρεσουν. Εντελωϛ υποκειμενικα παντα. Επι τη ευκαιρια, επανερχομενοϛ σε παλιοτερο ερωτημα μου βγηκε τελικα ο λογαριασμοϛ για το πεναλτυ αποχωρησηϛ απο ΕΟΝ και εχει περιθωριο πληρωμηϛ περιπου ενα μηνα. Επισηϛ μεχρι τωρα δε μου ζητησαν να επιστρεψω το δορυφορικο δεκτη. Αυτα για οσουϛ εχουν παρομοιεϛ αποριεϛ.
Δεν σε βολεύει αυτό δηλαδή ή δεν το βλέπεις έτσι;
40ca7625050a5c670a7998753e191bbc.jpg

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: billys13

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εντοπισει που βρισκεται αυτη η επιλογη που δειχνει πολυ βολικη. Τιϛ περισσοτερεϛ φορεϛ βλεπω μεσω δορυφορου. Αυριο που θα εχω προσβαση θα το σκαλισω.

Για μένα το μεγάλο πλεονέκτημα της cosmote TV είναι πως μπορείς να δεις από δεύτερη οθόνη ότι πρόγραμμα θέλεις, αντίθετα στην Nova περιορίζεται σε tablet, κινητό ή laptop
Όχι μόνο δεύτερη αλλά και τρίτη γίνεται κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Πατάς ή στο πρόγραμμα άμα θες να δεις live ή στο replay tv αν θες ετεροχρονισμένα και στο εμφανίζει έτσι

Πατάς ή στο πρόγραμμα άμα θες να δεις live ή στο replay tv αν θες ετεροχρονισμένα και στο εμφανίζει έτσι
Το ξέρω. Αυτό δείχνω!

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εντοπισει που βρισκεται αυτη η επιλογη που δειχνει πολυ βολικη. Τιϛ περισσοτερεϛ φορεϛ βλεπω μεσω δορυφορου.

Απαντούσα στον thiseas
Το καταλαβα! Για αυτο εκανα και thump up!

• Like
Reactions: Stratos19
Αν και δεν γνωριζω τα τουρνουα του τεννις, αρκετο τεννις εχει και η cosmote.
Τα τένις της Cosmote τα βλέπεις και έχοντας Νοβα με τα +€3 . Τα τένις της Νοβα που παίζουν στο Eurosport δεν τα βλέπεις έχοντας Cosmote. Αυτό ειναι το πρόβλημα...
Εχτές είχε πχ τον τελικό του US OPEN , φυσικά μόνο στη Νόβα (EUROSPORT) .

• Like
Reactions: Paris2018

Ρε παιδιά αυτό με τις 2 συσκευές ταυτόχρονα για ποιους και ποιες συσκευές ισχύει?
Έχω cosmote μέσω δορυφόρου και αν βλέπω από τον αποκωδικοποιητή μπορώ να δω από δεύτερη συσκευή, αν όμως βλέπω από το App της smart tv δεν μπορώ να δω από άλλη συσκευή.

Ρε παιδιά αυτό με τις 2 συσκευές ταυτόχρονα για ποιους και ποιες συσκευές ισχύει?
Έχω cosmote μέσω δορυφόρου και αν βλέπω από τον αποκωδικοποιητή μπορώ να δω από δεύτερη συσκευή, αν όμως βλέπω από το App της smart tv δεν μπορώ να δω από άλλη συσκευή.
Χρειάζεται το πακέτο με 5 ευρώ των extra συσκευών.
Έπειτα μπορείς να βλέπεις σε 3 συσκευές με ΟΤΤ εφαρμογή συν μια ακόμα από δορυφορο. 4 τηλεοράσεις δηλαδή ταυτόχρονα 3 αθλητικά.

Χρειάζεται το πακέτο με 5 ευρώ των extra συσκευών.
Έπειτα μπορείς να βλέπεις σε 3 συσκευές με ΟΤΤ εφαρμογή συν μια ακόμα από δορυφορο. 4 τηλεοράσεις δηλαδή ταυτόχρονα 3 αθλητικά.

Άρα έτσι όπως είμαι μπορώ από μία συσκευή + αποκωδικοποιητή, σωστά;

Τα τένις της Cosmote τα βλέπεις και έχοντας Νοβα με τα +€3 . Τα τένις της Νοβα που παίζουν στο Eurosport δεν τα βλέπεις έχοντας Cosmote. Αυτό ειναι το πρόβλημα...
Φιλε Σταυρο μηπως εισαι καποιο παλιο μελος με νεο λογαριασμο; Καταλαβαμε που δουλευεις. Κανεις μπαμ.

Φιλε Σταυρο μηπως εισαι καποιο παλιο μελος με νεο λογαριασμο; Καταλαβαμε που δουλευεις. Κανεις μπαμ.
Καλα, δεν εγραψε και κατι... μια σωστη διαπιστωση εκανε.

Εκτοϛ κι αν εχει δωσει κι αλλα... δειγματα.

• Like
Reactions: angelalex
που δουλεύω ρε φιλαράκι ; Αφού δεν έχεις μυαλό να καταλάβεις αυτό που γράφω , μάντεψες και που δουλεύω άμπαλε.

• Haha
  • Like
Reactions: billys13 and karras
Και όχι μόνο, έχει αθλήματα που δεν αφορούν τα μεγάλα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ), αλλά σκι, τέννις, και άλλα. Ένα μεγάλο + για την nova σε όσους παρακολουθούν αυτά..

Και όχι μόνο, έχει αθλήματα που δεν αφορούν τα μεγάλα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ), αλλά σκι, τέννις, και άλλα. Ένα μεγάλο + για την nova σε όσους παρακολουθούν αυτά..
πρόσεχε γιατί θα σε κατηγορήσουν και σένα , ότι ξέρουν που δουλεύεις για αυτό τα γράφεις xa xa .

• Like
Reactions: karras

Πώς βλέπεις από τρίτη? Με δορυφορικό εμένα με αφήνει σε άλλη μια τηλεόραση μεσω app