Ρε σείς σαν ενεργό μέλος και μόνον έθεσα τα ερωτήματα.Τι φοβηθήκατε ??Οτι θα βγάλω τον ζουρλομανδύα στο διαδίκτυο??Μα θα έπρεπε να τον φορέσω και εγώ.
Τετρομαγμένοι ,έ Τετρομαγμένοι.

Τετρομαγμένοι ,έ Τετρομαγμένοι.

Χμ.... Σπύρο, είναι για μένα υπερβολή να χαρακτηρίσω ευατόν εθισμένο στο κλαμπ, μα είμαστε σοβαροί, ρε.
Οι ευκαιριες για παντρεμένους ( με ζιζάνια κιόλας ), να επικοινωνούν για κοινά χόμπι μεταξύ τους είναι ελάχιστες, ευτυχώς εδώ υπάρχουν πολύ παντρεμένοι και όχι μόνο φυσικά
Να ανεβάζω φωτογραφίες από τον Benq 7200 , σαν τρελλός στις 2:00 η ώρα ξημερώματα Παρασκευής, ( ενώ την επόμενη είχα συναντήσεις και κουτούλαγα από νύστα), με την Κodak, και να τις στέλνω στο κλάμπ, περασμένες 3:30, έ όχι δεν είμαι εθισμένος και ούτε πρόκειται να γίνω, γιατρέ μου.
Τι χάπια χρειάζομαι αλήθεια?
Εγω παντως απο την ενασχοληση μου με φορα τα τελευταια 7 χρονια ενα μονο ασφαλες συμπερασμα εβγαλα: Οτι φορα υψηλου επιπεδου οπως το δικο μας βελτιωνουν την ανθρωπινη επικοινωνια σε πολλα επιπεδα!
-Σε υποχρεωνουν να σκεφτεις και μετα να γραψεις πριν διατυπωσεις την γνωμη σου
-Σου "ανοιγουν το μυαλο" αφου πολλες φορες διαβαζεις αποψεις τελειως διαφορετικες απο την δικια σου οι οποιες σου προκαλουν υγιη προβληματισμο
-Γινονται η αφορμη να γνωρισεις απο κοντα πολλους και ενδιαφεροντες ανθρωπους τους οποιους αποκλειεται να γνωριζες στην πραγματικη ζωη λογω αποστασης/ διαφορετικων ενδιαφεροντων κλπ
Εδω μεσα απεκτησα πολλους και πραγματικους φιλους, κατι για το οποιο ειμαι ευγνομων σε αυτη την διαδικτιακη παρεα!
Τελικα διαψευτηκαν οσοι υποστηριζαν πως το ιντερνετ αποξενωνει τους ανθρωπους..Εγω πιστευω οτι τους φερνει πιο κοντα ενω παραλληλα "ξαναλανσαρει" μια αρχαιοτατη μορφη ανθρωπινης επικοινωνιας: τον γραπτο λογο...
Mε αφορμή τον τίτλο τού thread τού Νίκου,και απο την στιγμή που στο διαδίκτυο υπάρχουν πιά πολλά fora αλλά και blogs,και απο την στιγμή που σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι συμμετέχω και εγώ,μού έχουν δημιουργηθεί κάποια ερωτήματα.
1)Για ποιό λόγο συμμετέχει κάποιος σε ένα club έστω εξειδικευμένο,που όμως επιτρέπει και την συμμετοχή σε παράπλευρες τών βασικών κατηγορίες??
.
Πάντως επί της ουσίας, νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε κολλήσει επειδή ακριβώς υπάρχει, πέραν των ειδικών θεμάτων, και ένα κάποιο επίπεδο διαπροσωπικής επικοινωνίας, το οποίο βρίσκω ότι έχει προκύψει μάλλον αβίαστα και με τον καιρό, ακριβώς μέσω των ειδικών θεμάτων.
Τώρα το εθισμός ίσως είναι βαρειά λέξη... Σίγουρα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά πόσο δύσκολο θα ήταν να το κόψουμε μαχαίρι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.