ρε Βαγγελη.πολλα δεν ειναι τα 400-500watts..?
αρα θα παει σε τελικο?και σε ποιον?δεν θα φυγει πολυ ψηλα σε χρημα?
πολυ ψαγμενα πραγματα και αγνωστα για εμενα..
απ`οτι ειδα ειναι μονομπλοκ(?)οποτε παει σε 2χnCore 400 +ενα προ.
δηλαδη ενα συνολικο κοστος που θα ξεπερναει κατα πολυ το κοστος των ηχειων.
αξιζει τοσο πολυ ρε Βαγγο,ενα ηχειο των 1000 ευρω?
Μου κάνει εντύπωση που από μία ακρόαση οδηγήθηκες στο παραπάνω συμπερασμα. Εγώ άργησα για να οδηγηθώ σε αυτή την άποψη. Γενικά τα ηχεία της ATC κάποιους τους εθίζουν, ένας από αυτους ειμαι και εγώ....Μοναδικό μειονέκτημα ότι εκπαιδεύειτον ακροατή του σε έναν τόσο καθαρό,φυσικό και απαραμόρφωτο ήχο που θέλει ένα διάστημα εξοικείωσης για να αντιληφθε ίαυτός πόσο βρώμικα – φουσκωμένα – θολά ήταν τα προηγούμενα ηχεία του.,,!
Δημήτρη, με τα καλά ηχεία ακούς διαφορές σε ενισχυτές πολύ πάνω από την δική τους τιμή.πολυ ψαγμενα πραγματα και αγνωστα για εμενα..
απ`οτι ειδα ειναι μονομπλοκ(?)οποτε παει σε 2χnCore 400 +ενα προ.
δηλαδη ενα συνολικο κοστος που θα ξεπερναει κατα πολυ το κοστος των ηχειων.
αξιζει τοσο πολυ ρε Βαγγο,ενα ηχειο των 1000 ευρω?
Κι εγώ δεν περίμενα να ακούσω τόση διαφορά. Η έγνοια μου ήταν να δω κυρίως δύο πράγματα: α) αν ένα ηχείο της κατηγορίας των 1.000 ευρώ (πλέον είναι σε προφορά αρκετά πιο κάτω) μπορεί να κάνει αισθητή διαφορά σε σχέση με το παλαιότερό μου (θετική απάντηση, πραγματικά αισθητή διαφορά) και β) αν τα περί υπεραναλυτικότητας στα όρια της κλινικότητας για κάποιους και η τάση των ηχείων να εκθέτουν άσχημα τις μέτριες - κακές ηχογραφήσεις ισχύουν και για τα δικά μου αυτιά (αρνητική απάντηση, θα έλεγα ότι τα βρήκα μάλλον φυσικά σαν στυλ αναπαραγωγής και δοκιμάζοντάς τα και με τουλάχιστον μέτριες ηχογραφήσεις δεν τρόμαξα, άκουσα τα ελαττώματά τους αλλά δεν πόνεσαν τ' αυτιά μου). Φαίνεται ότι το πιο "μόνιτορ" άκουσμα μου αρέσει. Τώρα 1.600 ευρώ για ενισχυτή είναι σαφές ότι δεν δίνω. Αν το μπάτζετ ηχείων ήταν της κλάσης των ATC 40 ή αντίστοιχων ίσως. Τώρα με τίποτα. Τα μισά και αν.κύριοι
Από ενίσχυση τώρα δεν χάνεις κάτι να πας τον sony μια βόλτα από κολωνάκι να δεις τι ψάρια πιάνει. Είναι αλήθεια ότι τα watt ουδείς εμίσησε αλλά μην τρελένεσαι κιόλας.
Μου κάνει εντύπωση που από μία ακρόαση οδηγήθηκες στο παραπάνω συμπερασμα. Εγώ άργησα για να οδηγηθώ σε αυτή την άποψη. Γενικά τα ηχεία της ATC κάποιους τους εθίζουν, ένας από αυτους ειμαι και εγώ.
Όχι Δημήτρη, δεν θα περισέψει....μηπως "περισσευει" το ρευμα και η ποιοτητα των nCore για το συγκεκριμενο ηχειο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.