Συμπεράσματα από το Συγκριτικό των "τιτάνων" low profile για όλους

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να βγει.
Mόλις τηλεφώνησα στην BSI.
Moυ είπαν ότι δεν υπάρχουν καθόλου στην αγορά και τους περιμένουν λίγο πρίν ή μετά το Πάσχα.
Υποθέτουν ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι μάλλον τους φτιάχνουν και οι καινούριοι θα έλθουν χωρίς το πρόβλημα.

Πάντως έτσι δεν θα τον ήθελα...

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Εγω περιμενω τον δικο μου το Σαββατο

Κατ εμε, αφου αφου ειδα τι εκανε ο benq σε hd θεασεις κ αφου ο "γκουρου" Καστρουνης", τον δινει 1ο κ σε sd υλικο, ειναι κορυφαιος των 4αρων(με μονη ενσταση πια το κατα ποσο βελτιώνονται τα αφυσικα κ υπερκορεσμενα χρωματα του).Σ ευχαριστω Browser, για την αμεση (κ χωρις ειρωνιες) απαντηση που μου δωσες κ μαλλον κ πιο τεκμηριωμενη,γιατι λεγοντας μας ο Μανωλης, οτι ο Βenq, ειναι πρωτος ολων σε sd θεασεις με το BD κλειστο,με τα απειρα μου ματια οταν κλεισαμε το bd στον benq, εγινε ο χειροτερος ολων!

Απ ότι έχω καταλάβει (διαβάζοντας αλλά και λίγο που τον είδα), ο 5000 χωρίς το BC δεν ''έχει πλέον νόημα''.

Για μενα ναι δεν εχει νοημα μιας και χανεται πληροφορια στα highlights......

ΔΙΟΡΘΩΣΗ-br οπως γραφει ο ΜανωΛης η bc οπως γραφει ο spcav αντι bd που γραψα κατα λαθος στο προηγουμενο post μου

Φίλε μου Messenger άμα έχεις κανένα νέο κάποια στιγμή από την ΒSI σχετικά με τις καινούργιες παραλαβές και την επίλυση του προβλήματος του benQ σφυρά το προς τα εδώ για να ξέρουμε και εμείς …….ευχαριστώ !!!!!:2thumb22sup:

Φίλε μου Messenger άμα έχεις κανένα νέο κάποια στιγμή από την ΒSI σχετικά με τις καινούργιες παραλαβές και την επίλυση του προβλήματος του benQ σφυρά το προς τα εδώ για να ξέρουμε και εμείς …….ευχαριστώ !!!!!:2thumb22sup:
Εννοείται...
Αλλά δεν πρόκειται και να με ειδοποιήσουν...
Να είσαι σίγουρος ότι αν βγεί θα το μάθουν άλλοι πρίν από μας και θα το δημοσιεύσουν (οι κάτοχοι του ΒΕΝQ...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Για μενα ναι δεν εχει νοημα μιας και χανεται πληροφορια στα highlights......

Δεν είναι θέμα ρύθμισης αυτό; Όπως θυμάσαι, τα παιδιά είπαν ότι ο προβολέας δεν ρυθμίστηκε με το Brilliant Color off. Υποθέτω ότι διορθώνεται εύκολα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν είναι θέμα ρύθμισης αυτό; Όπως θυμάσαι, τα παιδιά είπαν ότι ο προβολέας δεν ρυθμίστηκε με το Brilliant Color off. Υποθέτω ότι διορθώνεται εύκολα.

Διατηρω τις αμφιβολιες μου αν ειναι θεμα ρυθμισης οι απωλειες αυτες λευτερη.

Νομιζω οτι ειναι παραπλευρες απωλειες.

Θα μας πει ο Μανωλης.

Last edited:
Re: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Λοιπόν τα είπαμε όλα ή σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε αυριο;;;
(Μόνο για τους μη έχοντες προβολάκι)

:gossip:

Λοιπόν τα είπαμε όλα ή σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε αυριο;;;
(Μόνο για τους μη έχοντες προβολάκι)

:gossip:
Σκεφτομαστε ΤΙ θα κανουμε αυριο.....:2thumb22sup:

Βασικα εγω εχω αποκλεισει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε dlp όσο καλυτερο και να ειναι, μιας και φοβαμαι πολυ το rainbow για μενα και τους δικους μου, και τη δυσκολια τοποθετησης του...

Αποφασισα ΣΙΓΟΥΡΑ να παω σε LCD, αλλά ΔΕΝ ξέρω τι.....:ADFAD2:

Ειμαι σε σειρα προταιρεοτητας αναμεσα σε :

1) Sanyo Z2000 (λογω της τιμης του σε συνδυασμο με PS3 αλλά και της ευκρίνειας) αλλά με χαλαει το μαυρο του και η φωτεινοτητα του...

2) Epson TW-2000 ( τα εχει ΟΛΑ και συμφερει και εχει και καλη εγγυηση λαμπας επισης) αλλά με χαλαει το ότι τα παιδια λένε ότι έχει τη χειρότερη ευκρίνεια απο τους υπόλοιπους....

3) Panasonic 2000 ( εδώ τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα) αλλά είναι και σημαντικα ποιο ακριβος απο τους αλλους και ΔΕΝ ξερω αν εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην εικόνα.... Επίσης, ΔΕΝ ξερω τι παιζει απο πλευρας υποστηριξης σε περιπτωση βλαβης ....

Βασικά θέλω ενα καλο προβολακι 1080p που να γεμιζει ΑΝΕΤΑ και φωτεινα ενα πανακι 100'' , που θα με βγαλει ασπροπρόσωπο για τα επόμενα 1,5-2 χρονια τουλαχιστον, και θα το χρησιμοποιώ για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Θα το εχω αναμμενο περιπου 4-5 ωρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σχεδον, εκτος απο τις διακοπές.... :ernaehrung004:

Ακουω γνωμες...

Last edited:

Μπορεις να δεις και τον επερχομεναο Sony vw40 , ειναι ο ιδιος με τον vw50, και φυσικα αξιζει να τον δεις.

Βασικα εγω εχω αποκλεισει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε dlp όσο καλυτερο και να ειναι, μιας και φοβαμαι πολυ το rainbow για μενα και τους δικους μου, και τη δυσκολια τοποθετησης του...

1) Sanyo Z2000 (λογω της τιμης του σε συνδυασμο με PS3 αλλά και της ευκρίνειας) αλλά με χαλαει το μαυρο του και η φωτεινοτητα του...

2) Epson TW-2000 ( τα εχει ΟΛΑ και συμφερει και εχει και καλη εγγυηση λαμπας επισης) αλλά με χαλαει το ότι τα παιδια λένε ότι έχει τη χειρότερη ευκρίνεια απο τους υπόλοιπους....

3) Panasonic 2000 ( εδώ τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα) αλλά είναι και σημαντικα ποιο ακριβος απο τους αλλους και ΔΕΝ ξερω αν εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην εικόνα.... Επίσης, ΔΕΝ ξερω τι παιζει απο πλευρας υποστηριξης σε περιπτωση βλαβης ....

Βασικά θέλω ενα καλο προβολακι 1080p που να γεμιζει ΑΝΕΤΑ και φωτεινα ενα πανακι 100'' , που θα με βγαλει ασπροπρόσωπο για τα επόμενα 1,5-2 χρονια τουλαχιστον, και θα το χρησιμοποιώ για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Θα το εχω αναμμενο περιπου 4-5 ωρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σχεδον, εκτος απο τις διακοπές.... :ernaehrung004:

Ακουω γνωμες...

με βαση του παραπανω (σε bold) παρε αυτον που εχει το καλυτερο service και την φθηνοτερη λαμπα.

Η' τον φτηνοτερο αφου με την διαφορα τιμης μπορεις να αγορασεις και μια ακομη λαμπα. -bye-

με βαση του παραπανω (σε bold) παρε αυτον που εχει το καλυτερο service και την φθηνοτερη λαμπα.
Αυτος μαλλον ειναι o Epson, αφού μαλλον οπως το κοβω η λαμπα του θα πεσει ΠΟΛΥ πριν τα 3 χρονια ή τις 3000 ώρες και θα μου την αλλαξουν ΔΩΡΕΑΝ απο την εταιρια.... :2thumb22sup:

Απο την άλλη μου αρέσει και ο SANYO (που εχει και αυτοματο κλειστρο φακου για να τον προστατευει οταν τον εχω στο ταβανι) αλλά και συστημα καθαρισμου των πανελς απο τη σκονη.... Δεν καιγομαι τοσο πολυ για το PS3 τώρα άμεσα, μιας και ΔΕΝ θα το χρησιμοποιώ και πολύ, αλλά σε συνδυασμό με τον SANYΟ εχουν και τα δυο ΤΕΛΕΙΑ τιμή... :SFGSFGSF:

Θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια οσους ηταν στο συγκριτικό μιας και εγω μενω επαρχια και ΔΕΝ εχω την ευκαιρια να τους δω απο κοντα ΠΡΙΝ αποφασισω...

1) Σε πραγματικες συνθηκες θεασεις τα 1600 lumens φωτεινοτητας του Επσον εναντι των 1200 του SANYO είχαν οφθαλμοφανη διαφορά ή όχι ???

2)Το μαυρο του SANYO ηταν απλα υποδεεστερο του Επσον, ή ήταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ σε σημειο που να ενοχλει ιδιαίτερα κατα τη θεαση σκοτεινων σκηνών ???

3) Απο πλευρας lens shift και zoom ο SANYO τι λεει ??? Γιατι θα μπορουσα αν παρω αυτον τελικά, να τον τοποθετησω πιο κοντα στο πανι απο εκει που θα εβαζα τον ΕΠΣΟΝ (γυρω στα 3,5 μετρα αντι για 4,5) και να κερδισω έτσι σε φωτεινότητα καθως θα πεφτει η λαμπα του με τον καιρό... Το πανι μου ειναι 100-105'' ...

Διαφωτιστε με παρακαλώ..... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Αυτος μαλλον ειναι o Epson, αφού μαλλον οπως το κοβω η λαμπα του θα πεσει ΠΟΛΥ πριν τα 3 χρονια ή τις 3000 ώρες και θα μου την αλλαξουν ΔΩΡΕΑΝ απο την εταιρια.... :2thumb22sup:

Απο την άλλη μου αρέσει και ο SANYO (που εχει και αυτοματο κλειστρο φακου για να τον προστατευει οταν τον εχω στο ταβανι) αλλά και συστημα καθαρισμου των πανελς απο τη σκονη.... Δεν καιγομαι τοσο πολυ για το PS3 τώρα άμεσα, μιας και ΔΕΝ θα το χρησιμοποιώ και πολύ, αλλά σε συνδυασμό με τον SANYΟ εχουν και τα δυο ΤΕΛΕΙΑ τιμή... :SFGSFGSF:

Θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια οσους ηταν στο συγκριτικό μιας και εγω μενω επαρχια και ΔΕΝ εχω την ευκαιρια να τους δω απο κοντα ΠΡΙΝ αποφασισω...

1) Σε πραγματικες συνθηκες θεασεις τα 1600 lumens φωτεινοτητας του Επσον εναντι των 1200 του SANYO είχαν οφθαλμοφανη διαφορά ή όχι ???

2)Το μαυρο του SANYO ηταν απλα υποδεεστερο του Επσον, ή ήταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ σε σημειο που να ενοχλει ιδιαίτερα κατα τη θεαση σκοτεινων σκηνών ???

3) Απο πλευρας lens shift και zoom ο SANYO τι λεει ??? Γιατι θα μπορουσα αν παρω αυτον τελικά, να τον τοποθετησω πιο κοντα στο πανι απο εκει που θα εβαζα τον ΕΠΣΟΝ (γυρω στα 3,5 μετρα αντι για 4,5) και να κερδισω έτσι σε φωτεινότητα καθως θα πεφτει η λαμπα του με τον καιρό... Το πανι μου ειναι 100-105'' ...

Διαφωτιστε με παρακαλώ..... :ernaehrung004:

Στα σημειωσα με πρασινο. Οσον αφορα το 3, κατεβασε τα μανουαλ τους και δες τα στοιχεια. Δεν ειναι δυσκολο.
Προσοχη ομως, αν και το ξαναειπα, τα σχολια περι μαυρου ισχυουν στην αιθουσα που ειδαμε εμεις τα μηχανακια, στα σαλονια θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα !!!

Και εγώ!

Είχα 1η επιλογή τον BenQ W5000 αλλά με ενόχλησε πολύ το Rainbow όταν τον είδα στο συγκριτικό το περασμένο Σάββατο!

Τον Epson τον είχα αποκλείσει από την αρχή λόγο ευκρίνειας (ή ...δυσκρίνειας αν θες).

Για τους άλλους 2, διάβασε τα σχόλια μου στη σελίδα 36 που τους είδα να παίζουν δίπλα δίπλα.
Εγώ μετά που σύγκρινα Sanyo και Panasonic, ....πήρα τον Panasonic!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=469873&postcount=358

Ακουω γνωμες...
Για το άνετα και φωτεινά με τους LCD δεν ξέρω.......

Δυστυχώς εδώ είναι μακράν καλύτεροι οι DLP.

Κατι που θυμηθηκα τωρα οσον αφορα την κινηση του επσον.

Εχω την εντυπωση οτι κανει ακριβως τα ιδια πραγματα που κανει κι ο benq. Να παιρνει σηλαδη 24 αλλα να παιζει στα 60.
Στα ματια μου εδειχναν το ιδιο πραγμα ακριβως σε αυτο το θεμα.

Το παρατηρησε κανεις ?

Nα επισημανω κατι περι "μαυρου" των μηχανηματων που θα πρεπει να εχουμε υποψιν μας.

Το μαυρο που ειδαμε στο συγκριτικο, αφορουσε το συγκεκριμενο "σκοτεινο" χωρο με τις οποιες ανακλασεις ειχε.
Αυτο σημαινει οτι το μαυρο που θα δειτε στο σαλονι σας, πιθανως βαμενο σε ανοιχτα χρωματα εως πολυ ανοιχτα, θα ειναι διαφορετικο.

Browser με αυτό εννοείς ότι δεν θα έχει και τόση σημασία που ο SANYO δεν έχει καλό μαύρο (δηλαδή οι διαφορές μεταξύ των προβολέων αμβλύνονται) ή το αντίθετο (δηλαδή επειδή δεν έχει καλό μαύρο θα είναι απαράδεκτος στο σαλόνι μου με τα ανοιχτά χρώματα);