συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.
Γενικά έχεις αποθημενα με τον προβολέα... τον πουλας δε τον πουλας, του κολλας ποδαράκια δε του κολλας, λυπήσου τον λίγο....
:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

γενικα δεν λυπαμαι τιποτα
και τα ποδαρακια δεν κολλιονται απλα πανω τους καθεται ο προβολεας

πολυς κοσμος νομιζει
μολις δει ομως κατι αρχιζει να γινεται επιφυλακτικος
ο συμφορομιτης δεν επεσε ποτε σε κα χαιτα που ακουει καλωδιααπο διπλανα δωματια
μετα θα καταλαβει οτι
η δεν ακουει
το πραμα δουλευει και απλα δεν το ειχε καταλαβει

τα πειραματοζωα
εινα ετοιμα
τα απογευματακι νεα

Attachments

• IMG_1491.JPG
    IMG_1491.JPG
    80.9 KB · Views: 47
Εδώ που τα λέμε είμαι περίεργος να δω τα αποτελέσματα.

Αν και πιστεύω ότι τα αντικραδασμικά ποδαράκια δεν προσφέρουν τίποτα στην βελτίωση της εικόνας ενός προβολέα.
Παρόλα αυτά για να το λέει ο Argi ίσως κάτι να ξέρει.
Πλάκα θα έχει αν.............
Για να δούμε.

εγω το μονο που ειπα
ειναι οτι απλα θα κανω μια δοκιμη
αλλοι βγαλαν νυχια και δοντια αλα γουρφεριν σε κοινο χρονο

Φαντάζεσαι λέει να υπάρχουν μικρο-δονήσεις που δεν τις καταλαβαίνουμε αλλα εππηρεάζουν την εικόνα... :O και να πάρει καλύτερη κίνηση!

δεν ειμαι μεντιουμ για να προβλεπω
μπορει και να χαλα την εικονα
παντως οτι και να της προκαλουν τα ποδαρακια να δουμε ποιος θα τα εξηγησει

Λεπόν...
Θες να κάνουμε ένα τεστάκι με καλώδια ρεύματος;
Όταν γυρίσω από διακοπές θα φέρει σπίτι μου ένα φιλαράκι τα καλώδιά του, τα Nordost Vishnu.
Δεν είναι κάτι το super duper, κάνουν κάπου 600 ευρώ το κομμάτι (υπάρχουν και πολύ ακριβότερα).
Αυτά θα τα αναγνωρίσω επειδή απλά δεν έκατσαν στο στερεοφωνικό μου με τίποτα!
Μου δίνεις 2 λάθη στα 10 αν καταλάβω τη διαφορά με ωτοασπίδες και μαξιλάρια στα αυτιά μου; :flipout:
Δεν θα το κάνουμε για τα λεφτά, αν όμως ακούσεις και εσύ τη διαφορά κερνάς ούζο σε παρακείμενο καφενείο!
Πάει; :BDGBGDB55:

2 λάθη στα 10 είναι κοντά στις πιθανότητες. Απαντώντας στην τύχη μπορεί να το πετύχεις χωρίς καν να ακούς καμία διαφορά. Η παραπάνω αναφερόμενη μεθοδολογία είναι φτιαγμένη ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείσει 100% το ενδεχόμενο της τυχαίας συμπεριφοράς. Όχι μόνο πρέπει ΚΑΘΕ φορά στα 15-20 δείγματα να αναγνωρίσεις το Α και το Β σωστά, στο τέλος πρέπει και να αποφασίσεις ποιο από τα Α ή Β είναι το καλύτερο (στην προκειμένη περίπτωση αυτό με το καλώδιο). Τέτοιο τεστ αποδέχομαι, με ή χωρίς λεφτά.
Όσοι εξακολουθείτε να επιμένετε στη φαντασίωση πως 2 μέτρα χαλκού στο τέλος της πορείας του ρεύματος από το εργοστάσιο παραγωγής μέχρι το σπίτι σας μπορούν να κάνουν διαφορά, πρέπει να εξηγήσετε το επιστημονικό μοντέλο που κάνει αυτή τη διαφορά να υπάρχει (την θεωρία δηλαδή) και φυσικά να επιβεβαιώσετε τους ισχυρισμούς σας με ένα double blind test (την πράξη δηλαδή).

mp

οταν ακουω κατι τετοια
το ρειχνω στα ron barcelό
μιας και οσοι εχουν δοκιμασει ενα καλο καλωδιο στο συστημα τους δεν χρειαζεται εγω να πω αν υπαρχει διαφορα
στο 2109850286 μπορεις να μας πεις τι ποσο πονταρεις
οταν χασεις τα λεφτα σου ψαξε για δικαιολογια η ρειχτο στα υπερφυσικα

Last edited:
Yes Argi,

It should improve your picture.

Paul

argi wrote:
Ηι Paul any expirience with video projector /tomorrow I will check a optoma 70 with stillpointsspr rgrds argi
αυτο ηταν το κινητρο
δουλευει η οχι
στην προταση του κατασκευαστη των stillpoints
για το τι εκαναν θα ηθελα καποια στιγμη να επαναλαβω το τεστ παρουσια τριτων

Yes Argi,

It should improve your picture.

Paul
H απάντηση αυτή και μόνο δείχνει την σοβαρότητα της εταιρίας και το σεβασμό προς τους πελάτες (κάτι άλλο θα έπρεπε να γράψω εδώ αλλά τεσπά) της.

Με λίγα λόγια, είμαι σίγουρος ότι θα σου έγραφε επίσης (σε αντίστοιχη ερώτηση):

Yes Argi,

It should improve your cappuccino.

Επίσης μου φάνηκαν ενδιαφέροντα τα σχόλια σου για τα αποτελέσματα του test. Είναι τα ίδια, αν όχι καλύτερα, με εκείνα του συγκριτικού καλωδίων HDMI. :p

επειδη ειχα προβλεψει το τι θα ακολουθησει
εδωσα και τις καταλληλες απαντησεις
γιατι αν εδινα διαφορετικες τα πραγματα θα ηταν αλλιως
μπαι δε γουει οταν με το καλο φτιαξεις και συ ενα προιον και βγει προιον της χρονιας
ξανασυζηταμε
για το τι ειναι τι
αλλιως απο θαψιματα αλλο τιποτα
μπαι δε γουει δεν πινω καφε

πως ειπαμε την δικια σας συσκευη που κατεβαινει φετος για βραβειο ?
οζονομασαζομηχανη ?
η μασαζοκολαν τζινα βαρωνη?:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Status
Not open for further replies.