συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.
περαν της πλακας και του χιουμορ.......

Μπορει καποιος να υποστηριξει με επιχειρηματα και οχι με αλλων επιβεβαιωσεις οτι το ταδε βοηθημα η σεταπ καλυτερευει οτιδηποτε στην προβολη μας ??

Δοξα το Θεο απο επιχειρηματα καταλαβαινουμε ολοι -λιγο, πολυ -.

Αντε να σας δω.

επειδη βλεπω πως η ειρωνεια ειναι της μοδος δεν βλεπω το λογο να χαλασουμε τον ειρμο των προλαλησαντων
μιας και οτι αυτοι γραφουν ειναι ΤΟ ΣΩΣΤΟ και δεν δεχεται αμφισβητηση
ενω οτι γραφουν οι αλλοι ξερουμε τωρα.............

Κοιτάξτε, τα αντικραδασμικά πιστεύω ότι έχουν νόημα στα μηχανήματα ήχου, ειδικά τα αναλογικά.

Αλλά, για να έχουν νόημα στους προβολείς πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ότι οι προβολείς παίζουν διαφορετικά ανάλογα με την ένταση του ήχου του χώρου, δηλαδή λόγω των κραδασμών. Αν δεν επηρεάζεται ο προβολέας από την κίνηση μερικών κώνων των 12", δύσκολο να επηρεάζεται από οτιδήποτε άλλο.

Όμως εγώ τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει / διαβάσει πουθενά.

Αν παρατηρηθεί κάτι τέτοιο, θα αρχίσουμε να εξετάζουμε τη λύση των αντικραδασμικών. Διαφορετικά απλά θα αποτελούν λύση για ένα ανύπαρκτο πρόβλημα.

Θα παρακαλούσα να λείπουν οι ειρωνείες και τα υποτιμητικά σχόλια.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα thread που αναφέρεται κάποια δοκιμή αντικραδασμικών, να καταλήγουμε σε κόντρες για δοκιμές καλωδίων ρεύματος, μασαζοκολάν και στοιχήματα…

Argi αν είδες κάτι, αν έκανες το πείραμα και παρατήρησες κάποιες διαφορές ενημέρωσε μας. Όμως μην αφήνεις στον αέρα και ανυπόστατο κάτι που εσύ επιδίωξες.

Κύριε Malakudi αν θέλετε να διαπιστώσετε ή να αποδείξετε κάτι για τα καλώδια ρεύματος μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα στην κατηγορία Hi-End ή στη Hi-Fi.

κανε ενα απλο πειραμα
βαλε ενα ομοαξονικο με την πηγη σε αλλο δωματιο
και αλλου τα ηχεια με τα ενισχυτικα
παιξε σε χαμηλη ενταση ωστε να μην φτανουν οι κραδασμοι στο δωματιο με την πηγη
και κανε την δοκιμη να βαλεις ποδαρακια κατω απο την πηγη
αν ακουσεις διαφορα αυτη θα ερχεται απο τα ποδαρακια και το τι κανουν στην πηγη
εξαλλου οι κραδασμοι απο τα ηχεια δεν φτανουν στο χωρο
με αυτη την λογικη τα ποδαρακια βελτιωνουν την συμπεριφορα της συσκευης ανεξερτητα απο τους κραδασμους του χωρου
αν θες καλωδιου σου δινω για να κανεις την δοκιμη και ποδαρακια εννοηται

Κωστα να ενημερωσω την σκια των μηνυματων μου που λεγεται ειρωνια και ακολουθει καθε θρεντ μου
τουλαχιστον εγω δεν εκτελω χρεη σκιας αλλων θρεντ
ειπα τι ειδα και διαβασες περι καρκινων και παει λεγοντας

ειπα τι ειδα
Αυτό πάλι που το είπες και δεν το βλέπω;

(μήπως να βάλω ποδαράκια και στην καρέκλα μου γιατί αρχίζω να μην βλέπω καλά τα post στο forum; :p)

Γιατί ως συνήθως (και έχει καταντήσει κουραστικό Argi, στο έχουν πει πολλές φορές πολλοί αλλά δεν φαίνεται να αλλάζεις λογική), είναι ότι ανοίγεις ένα θέμα διαλαλώντας δοκιμές, συγκριτικά και διάφορα και στο τέλος δεν λες τίποτα όσον αφορά το τι είδατε / ακούσατε αλλά μόνο μας πετάς διάφορες δηλώσεις κατασκευαστών, θείων από το Τιμπουκτού και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Με αυτή τη λογική, το να το ρίχνουμε στην πλάκα (και η ειρωνεία, τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, είναι μόνο πλάκα και δεν είναι κακοπροαίρετη ή προσωπική) είναι η μόνη λύση.

Κωστα να ενημερωσω την σκια των μηνυματων μου που λεγεται ειρωνια και ακολουθει καθε θρεντ μου
τουλαχιστον εγω δεν εκτελω χρεη σκιας αλλων θρεντ
ειπα τι ειδα και διαβασες περι καρκινων και παει λεγοντας

Φίλε Argi, αφενός εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι /αν είδες. Αφετέρου, το ειρωνικό μου σχόλιο περί "καρκίνου" κατευθυνόταν προς τον κατασκευαστή των αντικραδασμικών, όχι προς εσένα.

Yes Argi,

It should improve your picture.

Paul

argi wrote:
Ηι Paul any expirience with video projector /tomorrow I will check a optoma 70 with stillpointsspr rgrds argi
αυτο ηταν το κινητρο
δουλευει η οχι
στην προταση του κατασκευαστη των stillpoints
για το τι εκαναν θα ηθελα καποια στιγμη να επαναλαβω το τεστ παρουσια τριτων

Αργύρη μου φαίνεται ότι με κοροϊδεύεις.

Που ακριβώς έγραψες τι είδατε?

Το μόνο σχετικό αποτέλεσμα που έχει να κάνει με το παρόν thread είναι αυτό το post σου που κάνω quote και φυσικά δεν εμπεριέχει καμία διαπίστωση ή παρατήρηση σου.

Αναφέρεις μόνο ότι
'για το τι έκαναν θα ηθελα καποια στιγμη να επαναλαβω το τεστ παρουσια τριτων'...???

Αυτό πάλι που το είπες και δεν το βλέπω;

(μήπως να βάλω ποδαράκια και στην καρέκλα μου γιατί αρχίζω να μην βλέπω καλά τα post στο forum; :p)

Γιατί ως συνήθως (και έχει καταντήσει κουραστικό Argi, στο έχουν πει πολλές φορές πολλοί αλλά δεν φαίνεται να αλλάζεις λογική), είναι ότι ανοίγεις ένα θέμα διαλαλώντας δοκιμές, συγκριτικά και διάφορα και στο τέλος δεν λες τίποτα όσον αφορά το τι είδατε / ακούσατε αλλά μόνο μας πετάς διάφορες δηλώσεις κατασκευαστών, θείων από το Τιμπουκτού και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Με αυτή τη λογική, το να το ρίχνουμε στην πλάκα (και η ειρωνεία, τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, είναι μόνο πλάκα και δεν είναι κακοπροαίρετη ή προσωπική) είναι η μόνη λύση.
ο ομιλων ειχε πει
οτι η πορτα ειναι ανοιχτη για οποιονδηποτε θελει να ειναι παρων
αλλα κανεις δεν εκανε τον κοπο να την περασει
το τι εχει γινει κουραστικο το ξερω
αλλα ξερω οτι ενα και μονο θρεντ ειχα ανοιξει με δοκιμη καλωδιων hdmi
και δυστυχως για σενα το εκανα
πες μου ποια αλλα θρεντ ανοιξα?
ΑΚΟΥΩ

Αργύρη μου φαίνεται ότι με κοροϊδεύεις.

Που ακριβώς έγραψες τι είδατε?

Το μόνο σχετικό αποτέλεσμα που έχει να κάνει με το παρόν thread είναι αυτό το post σου που κάνω quote και φυσικά δεν εμπεριέχει καμία διαπίστωση ή παρατήρηση σου.

Αναφέρεις μόνο ότι
'για το τι έκαναν θα ηθελα καποια στιγμη να επαναλαβω το τεστ παρουσια τριτων'...???

νομιζω πως ξερεις πως δεν εχω κανενα λογο να σε κοροιδεψω
και πιστευω να καταλαβαινεις οτι αν εγραφα οτι ειδα διαφορες η ειρωνεια θα ηταν τριςχειροτερη
γιαυτο ζητησα και παρουσια αλλων
να μην ειμαι μονο εγω ο ονειροπαρμενος

ο ομιλων ειχε πει
οτι η πορτα ειναι ανοιχτη για οποιονδηποτε θελει να ειναι παρων
αλλα κανεις δεν εκανε τον κοπο να την περασει
το τι εχει γινει κουραστικο το ξερω
αλλα ξερω οτι ενα και μονο θρεντ ειχα ανοιξει με δοκιμη καλωδιων hdmi
και δυστυχως για σενα το εκανα
πες μου ποια αλλα θρεντ ανοιξα?
ΑΚΟΥΩ

ΟΚ, η πόρτα ήταν ανοικτή, δεν ξέρω πόσοι διάβηκαν το κατώφλι σου, εσύ πάντως λογικά ήσουν ήδη μέσα. Θα μας πεις λοιπόν τι είδες ή όχι;

Το ότι άνοιξες το θέμα με τα καλώδια για εμένα προσωπικά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι, ως συνήθως, το τεστ δεν έγινε και δεν μετέφερες καμία εντύπωση φυσικά, απλώς αποδεικνύει το προφανές: Δεν σου άρεσαν τα αποτελέσματα του συγκριτικού που κάναμε με τα παιδιά και θεώρησες ότι πρέπει να αντιδράσεις επειδή ‘σου θίξαμε τα καλώδια’. Και δεν έκανες καν τον κόπο να προσπαθήσεις να το κάνεις με στοιχειώδη λογική αλλά απλώς έμεινες, ως συνήθως, στα λόγια.

Όσο για τα άλλα θέματα που έχεις ανοίξει και για τα οποία με ρωτάς, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να απαντήσω. Να σου θυμίσω απλώς πόσοι έχουν αγανακτήσει με αυτά και πόσοι σου έχουν επισημάνει τελευταία ότι έχει καταντήσει κουραστικό.

Και επειδή ξαναλέω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, αντιθέτως περνάω καλά διαβάζοντας τέτοια θέματα και για να μην παρεξηγηθώ και στο τέλος, εγώ το αφήνω το θέμα εδώ (και όποτε ξαναπιάσουμε κάτι τεχνικό επί της ουσίας, το συζητάμε).

Αρτζι φιλε μου, καλο ειναι πριν αρχισεις να κανεις "νεωτεριστικα" πειραματα πανω σε ενα τομεα που προφανως δεν κατεχεις (εικονα-προβολεις), να εχεις πρωτα διαβασει τα πολυ βασικα της θεωριας και να μην ακους τον καθε τυχαρπαστο απο την αλλη ακρη του κοσμου που θελει να σου πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες.
Δεν ειναι δυνατον πχ καποιος να θελει να θεραπευσει τον καρκινο και να μην εχει φοιτησει ουτε ενα ετος στην Ιατρικη!
Αυτα χωρις ουδεν ιχνος ειρωνιας.
Καλη επιστροφη σε ολους!

Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Ετσι, η φωνή της λογικής και της εγκράτειας επέστρεψε! :p

νομιζω πως ξερεις πως δεν εχω κανενα λογο να σε κοροιδεψω
και πιστευω να καταλαβαινεις οτι αν εγραφα οτι ειδα διαφορες η ειρωνεια θα ηταν τριςχειροτερη
γιαυτο ζητησα και παρουσια αλλων
να μην ειμαι μονο εγω ο ονειροπαρμενος

Αργύρη δυστυχώς αυτό που έχω δει μέχρι σήμερα είναι ότι οι διατυπώσεις, παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει και διαπιστώσει είναι μονολεκτικά και δεν μεταφέρουν στα μέλη το πόρισμα.

Προσπάθησε σε παρακαλώ να μεταφέρεις λίγο καλύτερα τις όποιες εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Αρτζι φιλε μου, καλο ειναι πριν αρχισεις να κανεις "νεωτεριστικα" πειραματα πανω σε ενα τομεα που προφανως δεν κατεχεις (εικονα-προβολεις), να εχεις πρωτα διαβασει τα πολυ βασικα της θεωριας και να μην ακους τον καθε τυχαρπαστο απο την αλλη ακρη του κοσμου που θελει να σου πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες.
Δεν ειναι δυνατον πχ καποιος να θελει να θεραπευσει τον καρκινο και να μην εχει φοιτησει ουτε ενα ετος στην Ιατρικη!
Καλη επιστροφη σε ολους!
συμφωνα με τα λεγομενα σου και αυτα που εγραψα
η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
η δεν καταλαβαινεις
αν θες σου εξηγω οτι τα ποδαρακια τα ειχα και δεν χρειαζοταν να αγορασω
οποτε ο τυχαρπαστος δεν στεκει να προσπαθει να μου πουλησει το προιον που μου εχει πουλησει
απλο ειναι νομιζω
τωρα
αν κατι μου βελτιωνει η οχι την εικονα πιστευω δεν χρειαζεται να διαβασω απλα βλεπω
μπαι δε γουει μην λες τυχαρπαστο καποιον που ειναι διασημος στην αμερικη για τα προιοντα του
και απο το εδω φορουν δεν ξερουν σε ποια χωρα ζει και υπαρχει

Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Ετσι, η φωνή της λογικής και της εγκράτειας επέστρεψε! :p

Το θεμα ειναι γιατι ΕΣΥ εισαι ακομα online και δεν κανεις κανενα μπανιο; :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

συμφωνα με τα λεγομενα σου και αυτα που εγραψα
η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
η δεν καταλαβαινεις
αν θες σου εξηγω οτι τα ποδαρακια τα ειχα και δεν χρειαζοταν να αγορασω
οποτε ο τυχαρπαστος δεν στεκει να προσπαθει να μου πουλησει το προιον που μου εχει πουλησει
απλο ειναι νομιζω
τωρα
αν κατι μου βελτιωνει η οχι την εικονα πιστευω δεν χρειαζεται να διαβασω απλα βλεπω
μπαι δε γουει μην λες τυχαρπαστο καποιον που ειναι διασημος στην αμερικη για τα προιοντα του
και απο το εδω φορουν δεν ξερουν σε ποια χωρα ζει και υπαρχει

To εδω φορουν παρακολουθει πολυ κοντα το Αμερικα dont worry...
Το θεμα ειναι γιατι εσυ βλεπεις πραγματα τα οποια ειναι φυσικα αδυνατο να βελτιωσουν την εικονα.. Η δυναμη της αυθυποβολης ισως;

Status
Not open for further replies.