συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.
Μαλιστα.

Με την ιδια λογικη αν καποιος μου πει ότι εβαλε πατακια στο πλυντηριο του και αυτο εγινε BluRay player (profile 2.0 :p), πρέπει να σπεύσω να το επιβεβαίωσω αλλιώς μπορεί και να ισχύει και να είμαι άπιστος Θωμάς;

Επέτρεψέ σε μερικούς από εμάς να έχουμε την δική μας λογική και την δική μας άποψη περί των νόμων της φυσικής και της πραγματικότητας καθώς και να διαχειριζόμαστε τον λιγοστό χρόνο μας όπως εμείς θεωρούμε καλύτερο.

καλο θα ηταν να ειμαστε λιγο σαβαροφανεις
το κακο δεν ειναι αν πιστευουμε η δεν πιστευουμε κατι
αλλα το πως συμπεριφερομαστε σχετικα με κατι που δεν πιστευουμε η
δεν θελουμε να πιστεψουμε .
Και δεν μπαινουμε καν στην διαδικασια να δοκιμασουμε κατι οχι
μονο και μονο επειδη δεν μας καθεται καλα στο αυτι.
Δεν με ενδιαφερει αν βαλει καποιος κατω απο το πλυντηριο του stillpoints
η βαλει λαχανακια βρυξελλων.
Ετσι και αλλιως τα δικα μου αυτια εινα ανοιχτα προς οποιαδηποτε δοκιμη
καποια αλλα την βρισκουν με το <κερι>.
Καθενας με τον τροπο του.

Ισιδωρε, δεν χρειαζεται να εισαι ιδιαιτερα γνωστης του αθληματος, για να καταλαβεις οτι ορισμενα πραγματα δεν στεκουν σε καμια λογικη..
Το να βελτιωθει η εικονα του προβολεα βαζοντας του ειδικα ποδαρακια ειναι τοσο πιθανο, οσο και το να παρεις καλυτερη εικονα βαφοντας τον με μαρκαδορακια...
Ειναι κουραστικο ορισμενες φορες να προσπαθουμε εδω μεσα να αποδειξουμε οτι η γη δεν ειναι επιπεδη..
Αν βρεις πουθενα στον κοσμο καποιον γνωστη του αθληματος ο οποιος να ισχυριζεται οτι βελτιωσε την εικονα του μεσω "ποδαρακιων", θα ηθελα πολυ να διαβασω που στηριζει τους επιχειρηματολογια του...
Αλλα ο ισχυρισμος αυτος ειναι εξισου λογικος με το "εβαψα την Alpha Romeo κοκκινη και μου εδωσε 30 χιλιομετρα επιπλεον τελικη!"
OK και σε ξαναρωταω ειμαι υποχρεωμενος να το ξερω εγω αυτο?Εξαλου οπως προανεφερα ο λογος υπαρξης αυτου του φορουμ ειναι αυτος.Να λυνουμε οποια απορια εχουμε.
Τωρα αν υπαρχουν προσωπικες κοντρες(τις οποιες δεν γνωριζουμε,αλλα ετσι φαινεται)δεν φταιμε εμεις σε κατι.Δηλαδη δεν βοηθαει πουθενα οταν πχ ο Αργυρης γραφει κατι να πεφτει ενα ειρωνικο(με χιουμοριστικο παντα στυλ)σχολιο.
Παντα φιλικα -bye-

ισιδωρε δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος καποια πραγματα
α
υπαρχει και ενα πτηνο που επειδη χωνει το κεφαλι του στην αμμο
και δεν βλεπει νομιζει οτι και οι αλλοι δεν το βλεπουν
πως το ειπαμε ?
πως το ειπαμε?
α στρουθοκαμηλο
απο οτι φαινεται το συγκεκριμενο πτηνο ειναι της μοδος
α
και ατι ακομα
εκει που ευτυχως δεν ειναι τη μοδα τα πτηνα μιας και αποδημησανε
http://harmonicdiscord.com/forums/viewtopic.php?t=7859
τελος
ευτυχως που εδω και καποιοιβλεπουν και ακουν
ευτυχως γιατι τοτε το προβλημα θα το ειχα εγω
τωρα ομως οχι

α
και κατι ακομα
εδω δεν λυνουμε απορειες
αυτο που λεμε αυτο ειναι
η αλλιως
πιστευε και μη ερευνα

Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

εκει που ευτυχως δεν ειναι τη μοδα τα πτηνα μιας και αποδημησανε
http://harmonicdiscord.com/forums/viewtopic.php?t=7859

Απ'ότι βλέπω, είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι άκουσαν διαφορές μεταξύ διαφορετικών βυσμάτων RCA σε καλώδια IC. Μάλιστα, αιτιολόγησαν τις διαφορές αυτές, αναφέροντας αλλαγή στη χωρητικότητα των IC μετά την αλλαγή, η οποία οφειλόταν στο λιγότερο μέταλλο των νέων βυσμάτων. Λογικότατο αποτέλεσμα, επιστημονικά τεκμηριωμένο.

Στην κουβέντα μας που κολλάει;

στην τρομερη διαθεση για φιλομαθεια
και δοκιμες
που μαλλον δεν γινονται '
και απο οτι καταλαβαινω
δεν θελουμε να γινονται
τεκμηριομενα παντα και μετα απο δοκιμες

OK και σε ξαναρωταω ειμαι υποχρεωμενος να το ξερω εγω αυτο?Εξαλου οπως προανεφερα ο λογος υπαρξης αυτου του φορουμ ειναι αυτος.Να λυνουμε οποια απορια εχουμε.
Τωρα αν υπαρχουν προσωπικες κοντρες(τις οποιες δεν γνωριζουμε,αλλα ετσι φαινεται)δεν φταιμε εμεις σε κατι.Δηλαδη δεν βοηθαει πουθενα οταν πχ ο Αργυρης γραφει κατι να πεφτει ενα ειρωνικο(με χιουμοριστικο παντα στυλ)σχολιο.
Παντα φιλικα -bye-

Ισοδωρε, ενας απο τους ρολους ενος φορουμ ειναι να λύνει (οποιος επιθυμει) λογικές αποριες και οχι ατεκμηριωτες αρλουμπες που κολλησαν στο μυαλο καποιων..
Δεν υπαρχει καμια προσωπικη κοντρα, απλα τον ελαχιστο χρονο που διαθετουμε εδω μεσα, καλο ειναι να μην τον αναλωνουμε προσπαθωντας να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...
Αν καποιος (οπως ο Argi) προβαλει εναν παραλογο ισχυρισμο, ΟΦΕΙΛΕΙ να τον αποδειξει και οχι να λεει "ελα σπιτι μου να το ακουσεις"....
Τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, οχι πανηγυρι εδω μεσα...

το τι ειμαστε το βλεπουμε απο τις καθημερινες αποχωρησεις
δεν εχω τιποτα να αποδειξω
δν νοιωθω την αναγκη αλλωστε
αλλα απο οτι βλεπουμε
δεν υπαρχει διαθεση για δοκιμες μονο για τεκμηριωμενες θεωρειες
που καμμια φορα η πραξη τα βγαζει οφ
τοτε το γυρναμε στο αλλου
απλα δεν εχουμε το θαρρος για δοκιμες
γιατι μετα ποιος τον ακουει τον αρτζι
ενω στα χαρτια τα κανουμε οπως εμεις θελουμε
πλεον καποιοι δεν μπαινουν καν στον κοπο να μπουν και να διαβαζουν
δεν πειραζει
και αυτο πρακτικο ειναι αλλωστε
ωχ σορι θεωριτικο
μπαι δε γουει ο ισιδωρος αυτο το αρλουμπιαρικο θα το ζησει σημερα
και δυστυχως η λιστα ολο και μεγαλωνει
καποιοι πλεον δεν ειναι εδω
ο αρλουμπιαρης ειναι

Τον Γαλιλεο παντως κανεις δεν τον πιστευε.
Και η τελευταια του κουβεντα πριν τον σκοτωσουν, ηταν: "και ομως γυριζει"

Δεν λεω οτι ο Αργυρης εχει δικιο, αλλα ουτε και αδικο.

Καλο και εκτιμητεο ειναι να θελουμε να "προστατευσουμε" τα μελη απο παραπληροφορηση, λιγο ισοροποια φενεται πως λειπει, αναφορικα με τον σεβασμο σε καποια αλλα.

Ντινο, αλλο ειναι να λες μια ανακριβεια, και αλλο ειναι να την υποστηριζεις μεχρι τελικης πτωσεως χωρις να μπορεις να προσφερεις ουτε μια λογικη εξηγηση για το "Φαινομενο" εκτος του, "Ελα να το δεις με τα ματια σου" και οτι ειμαστε ολοι "απιστοι θωμαδες" και "φοβομαστε τα πειραματα"! Ποιοι εμεις, που οπως γνωριζεις, πειραματιζομαστε με την παραμικτη ευκαιρια, ΑΡΚΕΙ να υπαρχει μια λογικη υποσταση σε αυτο...Αποδειξη, το οτι οταν ο Αρτζι ισχυριστηκε κατι λογικο (πως τα ακριβα καλωδια HDMI βελτιωνουν την εικονα) σπευσαμε αμεσως να κανουμε το σχετικο τεστ στο σπιτι του Συριου (ασχετα του οτι δεν επιβεβαιωθηκε ο ισχυρισμος του..).

Α, και να συγκρινουμε τον Γαλιλαίο με τον Αρτζι το εξελαβα ως χιουμορ, ετσι;

Last edited:
ο σεβασμος κερδιζεται και χανεται
απο εκει και μετα εγω ειπα να κανω ακομα μια δοκιμη
τιποτα περισοτερο.
Αλλα σε καποιους δεν αρεσουν οι δοκιμες
και
κανουν τις πιθανες δοκιμες γεγονοτα αβασιμα.
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι καταλαβαν οτι εγω απλα προτεινα μια δοκιμη
για να δουμε κατι αν δουλευει
Και καποιοι αλλοι εκαναν σαν να ειπα οτι δουλευει
τα συμπερασματα δικα σας

Η αλήθεια ειναι ότι συνεχώς φεύγουν μέλη και πηγαινουν σε αλλα forum όπως αυτό :p

credit to ΣΒ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: συμπεριφορα προβολεα

Φίλε Αργύρη, πριν λίγο καιρό έκανες τη δοκιμή παρέα με έναν ακόμα φίλο.

Μετά από πολλά πόστς σε καταφέραμε να γράψεις το παρακάτω:

παντα φιλικα
ειδα λιγοτερο θορυβο μαλλον ακουσα
και τα εβαλα- εβγαλα αρκετες φορες
γενικα τα stillpoints ειρεμουν καθε τι
στο ηχο κοινος γνωστος μπορει να σου πει πριβε τι εκαναν στο χωρο μου
τωρα στην εικονα δεν μπορω να πω οτι καταλαβα διαφορες
γιαυτο ζητησα και αλλα ματια
γιατι τα αλλα 2 που βρεθηκαν στον χωρο δεν καταλαβαν
και αυτα διαφορα

αλλα δεν αποκλειεται να ειδαν ολα τα ματια λαθος
η και σωστα
συντομα θα ξαναεπαναλαβω το τεστ
μιας και θα εχω προβολεα ευκαιρο

(το bold δικό μου)

Οπότε, για να καταλάβω, θέλεις να επαναλάβουμε τη δοκιμή που έκανες με περισσότερα ζευγάρια μάτια, για την περίπτωση που βρεθεί κάποιος που θα δει διαφορές;

Ντινο, αλλο ειναι να λες μια ανακριβεια, και αλλο ειναι να την υποστηριζεις μεχρι τελικης πτωσεως χωρις να μπορεις να προσφερεις ουτε μια λογικη εξηγηση για το "Φαινομενο" εκτος του, "Ελα να το δεις με τα ματια σου" και οτι ειμαστε ολοι "απιστοι θωμαδες" και "φοβομαστε τα πειραματα"! Ποιοι εμεις, που οπως γνωριζεις, πειραματιζομαστε με την παραμικτη ευκαιρια, ΑΡΚΕΙ να υπαρχει μια λογικη υποσταση σε αυτο...Αποδειξη, το οτι οταν ο Αρτζι ισχυριστηκε κατι λογικο (πως τα ακριβα καλωδια HDMI βελτιωνουν την εικονα) σπευσαμε αμεσως να κανουμε το σχετικο τεστ στο σπιτι του Συριου (ασχετα του οτι δεν επιβεβαιωθηκε ο ισχυρισμος του..).

θυμουνται ολοι την δοκιμη που ηταν να ημουν απων
και ποτε δε με καλεσαν
και οταν ρωτησα γιατι δεν με καλεσαν μου ειπα οτι ελεγα αρλουμπες
και οταν ρωτησα σε ποιο σημειο ηταν οι αρλουμπες
απαντηση δεν πηρα
μονο σιωπη
με αυτο πιστευω οτι ολοι καταλαβαν ποιος λεει αρλουμπες
και ποιος ειναι τι
ευτυχως κρινομαστε απο αυτα που γραφουμε
και τα pms που δεχομαι μου δινουν να καταλαβω αν εχω αδικο

Ξεκινοντας απο το τελευταιο, ναι, χιουμορ εκανα. Δεν εκανα συγκριση του Γαλιλεου με τον Αργυρη, ουτως ή αλλιως δεν ξερω κανεναν απο τους δυο τοσο καλα -bye-

Απο το λιγο που εχω παρακολουθησει, ο Αργυρης επιμενει σε κατι, και καποιο αλλοι ακριβως στο αντιθετο.

Η μοναδικη μου "ενσταση" ειναι οτι ο Αργυρης, σας ζηταει, να πατε να το δειτε αν δεν τον πιστευετε, ενω εσεις απορριπτετε οχι μονον την προταση του, αλλα και την διαπιστωση του.

Τα λοιπα περι ειρωνειων, ok, δεν τα αξιολογω, πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ουσιαστικα, περισσοτερο δικην χιουμορ.

Και επειδη καλο ειναι να κρατω μικρο καλαθι, δεν ξερω αν δινω την εντυπωση οτι ειμαι υπερμαχος της αποψης του Αργυρη, ομολογω οτι δεν ειμαι πληρως ενημερος περι ολων των "διενεξεων" (χιουμοριστικο και αυτο) που εχουν δημιουργηθει.

Παντα φιλικα, και συγνωμη για την παρεμβαση. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: συμπεριφορα προβολεα

Φίλε Αργύρη, πριν λίγο καιρό έκανες τη δοκιμή παρέα με έναν ακόμα φίλο.

Μετά από πολλά πόστς σε καταφέραμε να γράψεις το παρακάτω:

(το bold δικό μου)

Οπότε, για να καταλάβω, θέλεις να επαναλάβουμε τη δοκιμή που έκανες με περισσότερα ζευγάρια μάτια, για την περίπτωση που βρεθεί κάποιος που θα δει διαφορές;
αλλη μια φορα γιατι ειμαι δυσνοητος
ζητησα να ειναι και καποιος αλλος παρων γιατι 4 ματια ειναι καλυτερα απο 2
και αργησα να απαντησω γιατι συχνα πυκνα εισπραττω ειρωνια
πραμ που μονο στην κατηγορια των προβολεων εισπραττω
στις αλλες κατηγοριες οχι
γιατι αραγε?
ελπιζω τωρα να με καταλαβες

Last edited:

Τακη, το ιδιο εχει ισχυριστει κι ο Μανωλης, κι αποσο γνωριζω το ισχυριζεται ακομα. Το ιδιο κι ο Κωστας Παπαγεωργιου αν δεν κανω λαθος !

Status
Not open for further replies.