OK και σε ξαναρωταω ειμαι υποχρεωμενος να το ξερω εγω αυτο?Εξαλου οπως προανεφερα ο λογος υπαρξης αυτου του φορουμ ειναι αυτος.Να λυνουμε οποια απορια εχουμε.Ισιδωρε, δεν χρειαζεται να εισαι ιδιαιτερα γνωστης του αθληματος, για να καταλαβεις οτι ορισμενα πραγματα δεν στεκουν σε καμια λογικη..
Το να βελτιωθει η εικονα του προβολεα βαζοντας του ειδικα ποδαρακια ειναι τοσο πιθανο, οσο και το να παρεις καλυτερη εικονα βαφοντας τον με μαρκαδορακια...
Ειναι κουραστικο ορισμενες φορες να προσπαθουμε εδω μεσα να αποδειξουμε οτι η γη δεν ειναι επιπεδη..
Αν βρεις πουθενα στον κοσμο καποιον γνωστη του αθληματος ο οποιος να ισχυριζεται οτι βελτιωσε την εικονα του μεσω "ποδαρακιων", θα ηθελα πολυ να διαβασω που στηριζει τους επιχειρηματολογια του...
Αλλα ο ισχυρισμος αυτος ειναι εξισου λογικος με το "εβαψα την Alpha Romeo κοκκινη και μου εδωσε 30 χιλιομετρα επιπλεον τελικη!"
εκει που ευτυχως δεν ειναι τη μοδα τα πτηνα μιας και αποδημησανε
http://harmonicdiscord.com/forums/viewtopic.php?t=7859
OK και σε ξαναρωταω ειμαι υποχρεωμενος να το ξερω εγω αυτο?Εξαλου οπως προανεφερα ο λογος υπαρξης αυτου του φορουμ ειναι αυτος.Να λυνουμε οποια απορια εχουμε.
Τωρα αν υπαρχουν προσωπικες κοντρες(τις οποιες δεν γνωριζουμε,αλλα ετσι φαινεται)δεν φταιμε εμεις σε κατι.Δηλαδη δεν βοηθαει πουθενα οταν πχ ο Αργυρης γραφει κατι να πεφτει ενα ειρωνικο(με χιουμοριστικο παντα στυλ)σχολιο.
Παντα φιλικα![]()
παντα φιλικα
ειδα λιγοτερο θορυβο μαλλον ακουσα
και τα εβαλα- εβγαλα αρκετες φορες
γενικα τα stillpoints ειρεμουν καθε τι
στο ηχο κοινος γνωστος μπορει να σου πει πριβε τι εκαναν στο χωρο μου
τωρα στην εικονα δεν μπορω να πω οτι καταλαβα διαφορες
γιαυτο ζητησα και αλλα ματια
γιατι τα αλλα 2 που βρεθηκαν στον χωρο δεν καταλαβαν
και αυτα διαφορα
αλλα δεν αποκλειεται να ειδαν ολα τα ματια λαθος
η και σωστα
συντομα θα ξαναεπαναλαβω το τεστ
μιας και θα εχω προβολεα ευκαιρο
θυμουνται ολοι την δοκιμη που ηταν να ημουν απωνΝτινο, αλλο ειναι να λες μια ανακριβεια, και αλλο ειναι να την υποστηριζεις μεχρι τελικης πτωσεως χωρις να μπορεις να προσφερεις ουτε μια λογικη εξηγηση για το "Φαινομενο" εκτος του, "Ελα να το δεις με τα ματια σου" και οτι ειμαστε ολοι "απιστοι θωμαδες" και "φοβομαστε τα πειραματα"! Ποιοι εμεις, που οπως γνωριζεις, πειραματιζομαστε με την παραμικτη ευκαιρια, ΑΡΚΕΙ να υπαρχει μια λογικη υποσταση σε αυτο...Αποδειξη, το οτι οταν ο Αρτζι ισχυριστηκε κατι λογικο (πως τα ακριβα καλωδια HDMI βελτιωνουν την εικονα) σπευσαμε αμεσως να κανουμε το σχετικο τεστ στο σπιτι του Συριου (ασχετα του οτι δεν επιβεβαιωθηκε ο ισχυρισμος του..).
Α, και να συγκρινουμε τον Γαλιλαίο με τον Αρτζι το εξελαβα ως χιουμορ, ετσι;
Ντινο, αλλο ειναι να λες μια ανακριβεια, και αλλο ειναι να την υποστηριζεις μεχρι τελικης πτωσεως χωρις να μπορεις να προσφερεις ουτε μια λογικη εξηγηση για το "Φαινομενο" εκτος του, "Ελα να το δεις με τα ματια σου" και οτι ειμαστε ολοι "απιστοι θωμαδες" και "φοβομαστε τα πειραματα"! Ποιοι εμεις, που οπως γνωριζεις, πειραματιζομαστε με την παραμικτη ευκαιρια, ΑΡΚΕΙ να υπαρχει μια λογικη υποσταση σε αυτο...Αποδειξη, το οτι οταν ο Αρτζι ισχυριστηκε κατι λογικο (πως τα ακριβα καλωδια HDMI βελτιωνουν την εικονα) σπευσαμε αμεσως να κανουμε το σχετικο τεστ στο σπιτι του Συριου (ασχετα του οτι δεν επιβεβαιωθηκε ο ισχυρισμος του..).
αλλη μια φορα γιατι ειμαι δυσνοητοςΦίλε Αργύρη, πριν λίγο καιρό έκανες τη δοκιμή παρέα με έναν ακόμα φίλο.
Μετά από πολλά πόστς σε καταφέραμε να γράψεις το παρακάτω:
(το bold δικό μου)
Οπότε, για να καταλάβω, θέλεις να επαναλάβουμε τη δοκιμή που έκανες με περισσότερα ζευγάρια μάτια, για την περίπτωση που βρεθεί κάποιος που θα δει διαφορές;
Ντινο, αλλο ειναι να λες μια ανακριβεια, και αλλο ειναι να την υποστηριζεις μεχρι τελικης πτωσεως χωρις να μπορεις να προσφερεις ουτε μια λογικη εξηγηση για το "Φαινομενο" εκτος του, "Ελα να το δεις με τα ματια σου" και οτι ειμαστε ολοι "απιστοι θωμαδες" και "φοβομαστε τα πειραματα"! Ποιοι εμεις, που οπως γνωριζεις, πειραματιζομαστε με την παραμικτη ευκαιρια, ΑΡΚΕΙ να υπαρχει μια λογικη υποσταση σε αυτο...Αποδειξη, το οτι οταν ο Αρτζι ισχυριστηκε κατι λογικο (πως τα ακριβα καλωδια HDMI βελτιωνουν την εικονα) σπευσαμε αμεσως να κανουμε το σχετικο τεστ στο σπιτι του Συριου (ασχετα του οτι δεν επιβεβαιωθηκε ο ισχυρισμος του..).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.