συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.
και επειδη καποιοι την βρησκουν με την στρουθοκαμηλο
(οχι σε αυτην την κατηγορια)
αν ανεβασω pms
(η καποιοι τυχεροι εχουν προλαβει καποια μηνυματα μου πριν σβηστουν η αλλοιωθουν)
Καταλαβαινουν ποιοι εχουν το μαχαιρι και ποιοι το καρπουζι
καθως και ποιοι εχουν κοψει τα χερια τους πιστευοντας οτι απλα ειναι καρπουζοζουμο

Last edited:
Τακη, το ιδιο εχει ισχυριστει κι ο Μανωλης, κι αποσο γνωριζω το ισχυριζεται ακομα. Το ιδιο κι ο Κωστας Παπαγεωργιου αν δεν κανω λαθος !

Ναι Χρηστο και γι'αυτο σπευσαμε να κανουμε ενα πειραματακι για να διαπιστωσουμε αν οντως ισχυει...
Δεν θυμαμαι ομως κανεναν αλλο περαν του Αργυρη να υποστηριζει οτι βαζοντας ποδαρακια στον προβολεα...βελτιωνεται η εικονα!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Ξεκινοντας απο το τελευταιο, ναι, χιουμορ εκανα. Δεν εκανα συγκριση του Γαλιλεου με τον Αργυρη, ουτως ή αλλιως δεν ξερω κανεναν απο τους δυο τοσο καλα -bye-

Απο το λιγο που εχω παρακολουθησει, ο Αργυρης επιμενει σε κατι, και καποιο αλλοι ακριβως στο αντιθετο.

Η μοναδικη μου "ενσταση" ειναι οτι ο Αργυρης, σας ζηταει, να πατε να το δειτε αν δεν τον πιστευετε, ενω εσεις απορριπτετε οχι μονον την προταση του, αλλα και την διαπιστωση του.

Τα λοιπα περι ειρωνειων, ok, δεν τα αξιολογω, πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ουσιαστικα, περισσοτερο δικην χιουμορ.

Και επειδη καλο ειναι να κρατω μικρο καλαθι, δεν ξερω αν δινω την εντυπωση οτι ειμαι υπερμαχος της αποψης του Αργυρη, ομολογω οτι δεν ειμαι πληρως ενημερος περι ολων των "διενεξεων" (χιουμοριστικο και αυτο) που εχουν δημιουργηθει.

Παντα φιλικα, και συγνωμη για την παρεμβαση. :grinning-smiley-043

Ντινο, αν εσενα καποιος σου ελεγε οτι εβαψε το αυτοκινητο του με αλλο χρωμα και τωρα παει πιο γρηγορα, θα πηγαινες ειλικρινα να δεις αν λεει αληθεια; Η θα πηγαινες για να κανεις χαβαλε;

Eγω σχολιασα τα περι καλωδιου.

Μεχρι τωρα και ασχετα με το τεστ που κανατε με τα παιδια, ουτε ο Μανωλης ουτε ο Κωστας εχουν αλλαξει τις αποψεις τους, τουλαχιστον απο οσα ακουω και διαβαζω.

Οπως σεβομαι τα δικα σας συμπερασματα σεβομαι και του Κωστα και του Μανωλη,ισως και λιγο παραπανω λογο εμπειριας και γνωσης του αντικειμενου.

Περι ποδαρακιων , δεν εκανα κανενα σχολιο .

Eγω σχολιασα τα περι καλωδιου.

Μεχρι τωρα και ασχετα με το τεστ που κανατε με τα παιδια, ουτε ο Μανωλης ουτε ο Κωστας εχουν αλλαξει τις αποψεις τους, τουλαχιστον απο οσα ακουω και διαβαζω.

Οπως σεβομαι τα δικα σας συμπερασματα σεβομαι και του Κωστα και του Μανωλη,ισως και λιγο παραπανω λογο εμπειριας και γνωσης του αντικειμενου.

Περι ποδαρακιων , δεν εκανα κανενα σχολιο .

Ναι, αλλα περι ποδαρακιων ο λογος στο συγκεκριμενο thread..
Το παραδειγμα των καλωδιων το εφερα για να τονισω, πως οταν υπαρχει ενας βασιμος ισχυρισμος, οχι μονο δεν φοβομαστε, αλλα επιδιωκουμε να κανουμε πειραματα!

Και by the way, ευχαριστως να επαναλαβουμε το πειραμα με τα καλωδια, παρουσια και του Μανωλη και του Κωστα και του Αρτζι που το φερει βαρεως που δεν τον καλεσαμε την προηγουμενη φορα....

Eπι του παραδειγματος σχολιασα. Θεωρω και τον ισχυρισμο του Μανωλη και του Κωστα βασιμο. Ειδικοτερα εφοσον ισχυει ακομα !

Eπι του παραδειγματος σχολιασα. Θεωρω και τον ισχυρισμο του Μανωλη και του Κωστα βασιμο. Ειδικοτερα εφοσον ισχυει ακομα !
Οκ. Η επαναληψη του πειραματος ειναι ουτως ή αλλως, η μητερα της επιστήμης! :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Ντινο, αν εσενα καποιος σου ελεγε οτι εβαψε το αυτοκινητο του με αλλο χρωμα και τωρα παει πιο γρηγορα, θα πηγαινες ειλικρινα να δεις αν λεει αληθεια; Η θα πηγαινες για να κανεις χαβαλε;

Εννοειται οτι αν μου ελεγε κατι τετοιο, και δεν θα πηγαινα και αν το "παρατραβαγε", θα τον δουλευα ψιλο γαζι.

Απλα, δν ξερω αν ειναι αντιστοιχο το παραδειγμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Εννοειται οτι αν μου ελεγε κατι τετοιο, και δεν θα πηγαινα και αν το "παρατραβαγε", θα τον δουλευα ψιλο γαζι.

Απλα, δν ξερω αν ειναι αντιστοιχο το παραδειγμα.

Για το αθλημα των προβολεων, ειναι....

BTW, θεωρητικα, ενα καλογυαλισμενο αυτοκινητο παει πιο γρηγορα απο ενα βρωμικο.
-bye--bye-

πολυ ευχαριστως διαθετω τον προβολεα με τα ποδαρακια που του εβαλα
και να ρυθμιστει την ιδια ωρα με ενα ιδιο αν γινεται
και να παιξει πολυκαναλος ηχος δυνατα να δουμε αν υπαρχει διαφορα
δεν λεω πως με το ζορι θα υπαρχει
απλα θα ηθελα να κανω κα αυτη την δοκιμη

Θεωρώ λογικό όταν κάποιος έχει 120db στα 30hz και 40hz και κουνιούνται τα παντζάκια από το παντελόνι να επηρεάζει σαφέστατα και τον προβολέα αφού όλο το σασί είναι εκτεθειμένο στο ωστικό κύμα. Ειδικά αν ο φακός είναι "στον αέρα" και όχι πακτωμένος είναι λογικό να επηρεάζεται σε χαμηλές συχνότητες.

Κάνω quote το παραπάνω post του argi διότι θέλω να ρωτήσω το εξής : ΧΩΡΙΣ ήχο στον χώρο, εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά;

Υ.Γ. όσο για το συγκριτικό ξανά με καλώδια, ας ανοιχτεί άλλο θέμα με συμμετοχές για να μην τα κάνουμε εδώ κουλουβάχωτα, αλλά θα ήθελα να δω συμμετοχές και από τα δύο "στρατόπεδα", όχι κριτική στα pm και στα τηλέφωνα.

Last edited:
Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Ναι, αλλα οχι ενα φρεσκοβαμμενο ετσι; :p

Σχεδον, εχει να κανει με την ποιοτητα της βαφης + μπογιας :a0210:

Να σας θυμίσω τα εξής:

Επειδή το θέμα με τα ποδαράκια στον προβολέα μπορεί, υπό ακραίες συνθήκες, να έχει μία βάση (όπως είπε και ο Τασος νωρίτερα), μέχρι τώρα δεν το σχολίασα.

Για να ξέρουμε όμως επί ποίας βάσης συνομιλητών μιλάμε, να θυμίσω ότι ρώτησα τον Argi χθες και επιβεβαίωσε ότι άκουσε διαφορά βάζοντας ποδαράκια και στο Audyssey (να θυμίσω επίσης ότι το Audyssey είναι ένα ‛equalizer’ – χωρίς προφανώς μηχανικά / κινούμενα μέρη).

Οπότε Ντίνο μου, τι μπογιές και πράσινα άλογα μου λες τώρα, εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. :p

αν καποιος θελει μου λεει τι αισθηση εχει το να βαζεις το κεφαλι σου στην αμμο
που ξερω μπορει να μου αρεσει
παντως το πρωτο μηνυμα μιλαγε για δοκιμη
νατο
--------------------------------------------------------------------------------

εχει δοκιμασει κανεις αντικραδαμικα ποδαρακια κατω απο προβολεα
αυριο το απογευμα θα κανω μια λαιβ δοκιμη
ποδαρακια θα ειναι τα stillpoints
τα οποια κανουν θαυματα σε συσκευες ηχου
για να δουμε κατω απο ενα προβολεα θα μπορεσουν να κανουν το ιδιο ?

πως βγαλατε το συμπερασμα οτι ειπα οτι με το ζορι δουλευει ακομα δεν μπορω να το καταλαβω?
για την ειρωνια που ηρθε απο το ακριβως επομενο μηνυμα δεν το αναφερω καν

Last edited:
Επειδή πραγματικά κουράστηκα να διαβάζω ειρωνίες και σχόλια θα ήθελα να σταματήσουν και ή δυνατόν να ακουστούν σοβαρές απόψεις.

Τώρα αν είναι δυνατόν δεν ξέρω, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε.

Όσο για το θέμα των καλωδίων μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ απλό και τεκμηριωμένα.

Θα ανοίξω σχετικό Thread μόλις λάβω επιβεβαίωση από τον Μανώλη.

Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.