Συνάντηση Ακουστικάριων Ιούνιος 2012

Προσωπικά δε θα πάω κάπου, αλλά λόγω τριημέρου σκέφτομαι μήπως κάποιοι λείπουν...

Όπως είπα και πιο πάνω θα λείπω το τριήμερο... αν όμως μπορείτε όλοι οι υπόλοιποι μην το αναβάλετε για μένα, κάντε την συνάντηση και θα έρθω στην επόμενη.

Εφόσον όλοι οι παίκτες συμφωνούν κατακυρώνεται! :a0210:

Συνάντηση Ακουστικάριων & Δοκιμές ακουστικών: :operator:

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

:party:​

Καλημέρα!

Επιτέλους κάτι ευχάριστο. Τι ώρα λέτε να γίνει η απόβαση;

9 δε θα μπορεσω δυστυχως εγω,αλλα δε πειραζει!Πιειτε και μια μπυρα και για μενα ετσι? ;-)

9 δε θα μπορεσω δυστυχως εγω,αλλα δε πειραζει!Πιειτε και μια μπυρα και για μενα ετσι? ;-)

Κρίμα! τη μπυρίτσα θα την πιούμε πάντως.

:ernaehrung004:

Κρίμα! τη μπυρίτσα θα την πιούμε πάντως.

:ernaehrung004:
Θα έχουμε κι´άλλες ευκαιρίες! :music-smiley-006:

Πάντως δεν θα υπάρχει μόνο μπύρα. :ernaehrung004:
Διαθέτουμε εξαιρετική ρακή. :beerglass:
Και τα συνοδευτικά αφήστε τα σε μένα...
:chef::eating::food-smiley-005::coffee::tee::dancing:

Εγώ θα φέρω το γλυκό πάντως.... Θα με γλυκάνετε που θα με γλυκάνετε, να ανταποδώσω το κάτιτις...

ΥΓ. Ψυγείο υπάρχει στο χώρο; :grinning-smiley-043

Αν χρειάζεται κάτι από φαγώσιμο/ πόσιμο μου λέτε. Διαφορετικά θα δράσω αυτοβούλως...

Όλοι αυτοβούλως νομίζω θα παίξουμε και δεν μας βλέπω για ακροάσεις!!!! :flipout:

Προβλέπεται καμιά συνάντηση για ακουστικά στα βόρεια;

Προβλέπεται καμιά συνάντηση για ακουστικά στα βόρεια;
Από εμάς τους Νότιους όχι. :frown:
Εσείς οι Βόρειοι πάντως μπορείτε ελεύθερα να το οργανώσετε.
Άλλωστε δεν προϋπήρξε κανένας σοβαρός προγραμματισμός. Αυτές οι συναντήσεις μάλλον αυθόρμητα προκύπτουν. Από την ανάγκη να διευρύνουμε τις εμπειρίες μας και να γνωριστούμε αναμεταξύ μας.

Και πολλές φορές το αυθόρμητο είναι και καλύτερο! :smile:

Ναι σίγουρα. Βολιδοσκοπώ αν υπάρχει κανείς εδώ ψηλά να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα ακουστικά μου σε άλλα ενισχυτικά και φυσικά άλλα ακουστικά

Ναι σίγουρα. Βολιδοσκοπώ αν υπάρχει κανείς εδώ ψηλά να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα ακουστικά μου σε άλλα ενισχυτικά και φυσικά άλλα ακουστικά

Ανοίξτε αντίστοιχο θέμα και κανονίστε κάτι...

Ελπίζω να δεί κάποιος σαλονικιός και να ανακινηθεί το θέμα, σόρυ αν σας χαλάω εδώ το νήμα

Τελικά παιδιά μόλις ειδα το προγραμμα του Ιουνίου και δεν το βλέπω να προλαβαίνω να ερθω στην μαζωξη :(... θα εχω δουλειά μέχρι αργά το βράδυ. Εκτός αν το πάτε μεχρι τις μικρές ωρες ... :)

Να περάσετε όμορφα!!!

Να δουμε αυτόν τον Ματριξ θα τον ακουσω ποτέ με τα 701....