supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Re: Ακουστικά Superlux HD 681... το hi-end του φτωχού??
μιά καλή αναζήτηση στο διαδίκτυο πάντα μπορεί να είναι ελπιδοφόρα.
Άλλωστε και εγώ από το ebay τα πήρα, βέβαια αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμα έβρισκα κάθε τόσο 3-4 ζευγάρια να χτυπήσω.
Μπορεί βέβαια να στάθηκα τυχερός (τα πήρα τότε από έναν Γερμανό που τα θεωρούσε πολυτέλεια να τα έχει με το τέταρτο παιδί του) και τα πήρα sofortkaufen λίγα λεπτά αφού είχε βάλει την αγγελία, ενώ συνήθως τα βάζανε σε δημοπρασία.
Φυσικά τα κυνηγούσα πάνω από 2 χρόνια.
Σήμερα δεν υπάρχουν τόσες ευκαιρίες.
Όμως υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καταφέρνει να τα οδηγήσει σωστά ή να χρησιμοποιήσει σωστά.
Επίσης με την κρίση δεν είναι και λίγο να πάρεις 5 κατοστάρικα ή και παραπάνω στη δημοπρασία όταν όντως σου είναι πολυτέλεια η ακρόαση με ακουστικά. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν ξέρει τι αγοράζει.
Εγώ ακούω με ακουστικά από τα 10 μου.
Πάντως βρίσκεις.
Χώρια που υπάρχει σούσουρο ότι θα ξανακυκλοφορήσουν λόγω μεγάλης ζήτησης.
Οχι μη το κανεις γιατι και ακριβα ειναι και εχει σταματησει η akg να τα φτιαχνει.
Θα μας αφησεις με την ορεξη.: Bandit:
μιά καλή αναζήτηση στο διαδίκτυο πάντα μπορεί να είναι ελπιδοφόρα.
Άλλωστε και εγώ από το ebay τα πήρα, βέβαια αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμα έβρισκα κάθε τόσο 3-4 ζευγάρια να χτυπήσω.
Μπορεί βέβαια να στάθηκα τυχερός (τα πήρα τότε από έναν Γερμανό που τα θεωρούσε πολυτέλεια να τα έχει με το τέταρτο παιδί του) και τα πήρα sofortkaufen λίγα λεπτά αφού είχε βάλει την αγγελία, ενώ συνήθως τα βάζανε σε δημοπρασία.
Φυσικά τα κυνηγούσα πάνω από 2 χρόνια.
Σήμερα δεν υπάρχουν τόσες ευκαιρίες.
Όμως υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καταφέρνει να τα οδηγήσει σωστά ή να χρησιμοποιήσει σωστά.
Επίσης με την κρίση δεν είναι και λίγο να πάρεις 5 κατοστάρικα ή και παραπάνω στη δημοπρασία όταν όντως σου είναι πολυτέλεια η ακρόαση με ακουστικά. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν ξέρει τι αγοράζει.
Εγώ ακούω με ακουστικά από τα 10 μου.
Πάντως βρίσκεις.
Χώρια που υπάρχει σούσουρο ότι θα ξανακυκλοφορήσουν λόγω μεγάλης ζήτησης.