Συνάντηση Ακουστικάριωv {split from: Ακουστικά Superlux HD 681...}

Re: Ακουστικά Superlux HD 681... το hi-end του φτωχού??

Οχι μη το κανεις γιατι και ακριβα ειναι και εχει σταματησει η akg να τα φτιαχνει.
Θα μας αφησεις με την ορεξη.: Bandit:

μιά καλή αναζήτηση στο διαδίκτυο πάντα μπορεί να είναι ελπιδοφόρα.
Άλλωστε και εγώ από το ebay τα πήρα, βέβαια αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμα έβρισκα κάθε τόσο 3-4 ζευγάρια να χτυπήσω.
Μπορεί βέβαια να στάθηκα τυχερός (τα πήρα τότε από έναν Γερμανό που τα θεωρούσε πολυτέλεια να τα έχει με το τέταρτο παιδί του) και τα πήρα sofortkaufen λίγα λεπτά αφού είχε βάλει την αγγελία, ενώ συνήθως τα βάζανε σε δημοπρασία.
Φυσικά τα κυνηγούσα πάνω από 2 χρόνια.
Σήμερα δεν υπάρχουν τόσες ευκαιρίες.
Όμως υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καταφέρνει να τα οδηγήσει σωστά ή να χρησιμοποιήσει σωστά.
Επίσης με την κρίση δεν είναι και λίγο να πάρεις 5 κατοστάρικα ή και παραπάνω στη δημοπρασία όταν όντως σου είναι πολυτέλεια η ακρόαση με ακουστικά. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν ξέρει τι αγοράζει.
Εγώ ακούω με ακουστικά από τα 10 μου.

Πάντως βρίσκεις.
Χώρια που υπάρχει σούσουρο ότι θα ξανακυκλοφορήσουν λόγω μεγάλης ζήτησης.

Πολυ σωστα,θα συμφωνησω..
Εαν κατι το θελεις πολυ και το κυνηγας καποια στιγμη η θα σε βρει η θα το βρεις εσυ...
Εαν δειτε παιδια αγγελιες που δηλωνονται στο Head.Fi καθημερινα θα σας πεσει το σαγονι..
Υπαρχουν αρκετοι οι οποιοι στην κυριολεξια σκοτωνουν τα μηχανηματα τους..
Το ζητημα ειναι να εχεις φραγκα οταν παρουσιαστει η χρυση ευκαιρια και να την αρπαξεις..
Ενα απλο παραδειγμα που βρηκα σημερα ειναι το παρακατω..
Ο τυπος το εχει κανει το ακουστικο ''συλλεκτικη εκδοση''.
Ακομα και 40 δολλαρια να σου ζητησει μεταφορικα,χαλαλι του..
http://www.head-fi.org/t/572244/beyerdynamic-dt-990-pro-250-ohms-manufaktur-custom

μιά καλή αναζήτηση στο διαδίκτυο πάντα μπορεί να είναι ελπιδοφόρα.
Άλλωστε και εγώ από το ebay τα πήρα, βέβαια αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμα έβρισκα κάθε τόσο 3-4 ζευγάρια να χτυπήσω.
Μπορεί βέβαια να στάθηκα τυχερός (τα πήρα τότε από έναν Γερμανό που τα θεωρούσε πολυτέλεια να τα έχει με το τέταρτο παιδί του) και τα πήρα sofortkaufen λίγα λεπτά αφού είχε βάλει την αγγελία, ενώ συνήθως τα βάζανε σε δημοπρασία.
Φυσικά τα κυνηγούσα πάνω από 2 χρόνια.
Σήμερα δεν υπάρχουν τόσες ευκαιρίες.
Όμως υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καταφέρνει να τα οδηγήσει σωστά ή να χρησιμοποιήσει σωστά.
Επίσης με την κρίση δεν είναι και λίγο να πάρεις 5 κατοστάρικα ή και παραπάνω στη δημοπρασία όταν όντως σου είναι πολυτέλεια η ακρόαση με ακουστικά. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν ξέρει τι αγοράζει.
Εγώ ακούω με ακουστικά από τα 10 μου.

Πάντως βρίσκεις.
Χώρια που υπάρχει σούσουρο ότι θα ξανακυκλοφορήσουν λόγω μεγάλης ζήτησης.

Eννοειται οτι θα κανεις παρουσιαση ,απλως κανω τον δυσκολο.:AFADF0:

Υ.Σ.Δεν βλεπω ομως ακομη να εχει γινει ειδικη κατηγορια για τα ακουστικα παρ οτι εξηγγελθη ....κατι σαν το "λεφτα υπαρχουν"?

Last edited:

Eννοειται οτι θα κανεις παρουσιαση ,απλως κανω τον δυσκολο.:AFADF0:

Υ.Σ.Δεν βλεπω ομως ακομη να εχει γινει ειδικη κατηγορια για τα ακουστικα παρ οτι εξηγγελθη ....κατι σαν το "λεφτα υπαρχουν"?

όχι βρε....
λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά κατηγορία θα γίνει...

Ηθελα και εγω παντως καποια στιγμη να ακουσω τα AKG K1000,να δω πως ειναι αυτη η διαφορετικη αισθηση που δινουν σε σχεση με τα συμβατικα ακουστικα.Οπως και να'χει,κανε μια παρουσιαση supersonic!

Μιας και μιλουσατε για τις ευκαιριες που παρουσιαζονται,θυμαμαι καποια στιγμη σε ενα καταστημα της sony ειχα βρει τα sony R10,(ενα μοντελο που ουκ ολιγοι στο headfi πινουν νερο στο ονομα τους),στα 800 ευρω.Απ'οτι εχω δει στο headfi,αυτα πουλιουνται τωρα χιλιαδες ευρω μεταχειρισμενα...
Σκεφτομαι καμια φορα αν τα ειχα παρει που λεει ο λογος,ποσο θα μπορουσα να τα πουλησω τωρα(το κατα ποσο θα ηταν ευκολο βεβαια να βρεις αγοραστη,δε ξερω...)

βασικά αν τα είχες πάρει, δεν νομίζω να ήθελες να τα δώσεις....

βασικά αν τα είχες πάρει, δεν νομίζω να ήθελες να τα δώσεις....

Ναι παιζει και αυτο :smile:

Βεβαια αν μπορουσα να τα πουλησω τιποτα 3000-4000 ευρω,τοτε θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα ακομη και αν ηταν 100% οτι ηθελα απο ενα ζευγαρι ακουστικων.

Το να κερδισεις 2000-3000 ευρω απο το πουθενα δεν ειναι λιγο πραμα!

όντως....
μας έχουν ζορίσει αφάνταστα

Μην αναγκαστουμε καμια ωρα να πουλησουμε και οτι ηδη εχουμε,και καταληξουμε στο τελος με ενα ζευγαρι ο καθενας απο αυτα τα μονταρισμενα superlux του παροντος νηματος... :frown:

ακόμα δεν ξέρουμε δυστυχώς που είναι ο πάτος

φυσικά σε κάτι τέτοιες στιγμές, αυτά που φεύγουν πρώτα είναι αυτά που είναι hiend.....
εμένα με βλέπω να μένω με τα 240....

άλλα 30 χρόνια μου βγάζουν

φυσικά σε κάτι τέτοιες στιγμές, αυτά που φεύγουν πρώτα είναι αυτά που είναι hiend.....
εμένα με βλέπω να μένω με τα 240....

άλλα 30 χρόνια μου βγάζουν

Και σε τιμες χωμα να υποθεσω...

Να προσπαθουμε γενικα οτι μπορουμε,και να εχουμε και ενα μετρο,και ο θεος βοηθος,τι να κανουμε.

Ε μια χαρα ειναι τα AKG... :a0210:

τι να πουμε....
πριν από μια εβδομάδα με απασχολούσε το χιλιάρικο που θα έδινα γιά το αυτοκίνητο....
τώρα πιά μου φαίνεται....αστείο.

Εγω ειμαι και σε λιγο διαφορετικη φαση,ειμαι κατω των 30,τελειωσα ενα ΤΕΙ Δομικων εργων,και τωρα προς το παρον ειμαι ανεργος και ψαχνομαι...
Για μενα τωρα αγορες "παιχνιδιων" δυστυχως δε παιζουν τωρα με την καμια...
Ανασφαλεια και αγχος γενικως παιζει

άμα είσαι άνεργος δεν έχεις ανάγκη όπως είπε ο Μπένυ γιατί δεν έχεις ακίνητη περιουσία

αφού τοπε ο άνθρωπος...
τι στο καλό, δεν ξέρει?

Τι να πεις...

Τελοσπαντων να σας καληνυχτισω εδω γιατι αυριο εχει λιγο πρωινο ξυπνημα για ψαξιμο...

πριν λιγο καιρο ειχα πετυχει Κ1000 (καινουρια απο οτι ελεγε ο τυπος) στα 1000

πριν λιγο καιρο ειχα πετυχει Κ1000 (καινουρια απο οτι ελεγε ο τυπος) στα 1000

και τα δικά μου αν μου λέγανε ότι ήταν καινούργια μπορεί και να το πίστευα...

Για να οργανωθουμε λιγακι...
Λοιπον οσοι ειναι οκ για μεθαυριο Πεμπτη να το δηλωσουν για ενα τελευταιο τσεκ να αρχιζω να στελνω pm με πληροφοριες. :a0210:

Μέσα...

έπρεπε να έχεις ήδη στείλει πμ...για να έχουμε όλοι τα τηλέφωνα όλων, αλλά και την διεύθυνση σου...

σου στέλνω με πμ τα δικά μου τηλέφωνα.