Συνάντηση DIY

28 June 2006
2,941
Συμφορουμίτες καιρό έχουμε να βρεθούμε. Τι λέτε για αυτή την Παρασκευή (28/5)?

Έχει το πλεονέκτημα ότι για την πλειοψηφία η επόμενη είναι αργία και λόγω του τριήμερου που μας πέρασε είναι λιγότερο πιθανό κάποιοι να φύγουν (άσε που και ο καιρός είναι ακόμα κάπως).

Για το πού, αφού μαζευτούμε τελικά σε ικανό αριθμό, μέχρι την Πέμπτη τα βρίσκουμε..
Ρίξτε και σεις καμμιά ιδέα.

Κάπως βραχυπρόθεσμο είναι, αλλά στη βράση κολάει το σίδερο. Κρίνοντας από όσους γνωρίζουμε προσωπικά και είχαμε μια πρώτη επικοινωνία, πιστεύουμε πως είναι καλή ευκαιρία.

Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να γνωριζόμαστε όλοι με όλους προσωπικά.. Αλλά γι αυτό υπάρχουν οι συναντήσεις, για να το πραγματώσουμε το άτιμο το ιδανικό.

Χαιρετισμούς (προ πάντων αγωνιστικούς, λόγω επικαιρότητας :ernaehrung004:)
Κωνσταντίνος

Last edited:
Απαραίτητη συμπλήρωση που δεν συμπεριελήφθη στο αρχικό μήνυμα, για να μην γίνει "σεντόνι", δηλαδή δυσανάγνωστο:

Ιδιαίτερη πρόσκληση θα θέλαμε να απευθύνουμε και στους φίλους που ναι μεν δεν είναι ενεργοί ντιούηδες, έχουν όμως την περιέργεια να ρίχνουν και καμμιά ματιά κατά δω, έχοντας πιθανώς την - εύλογη- απορία:
"Τι κάνουν αυτοί με τα κολλητήρια τα καλώδια, τις σέγες και τα πριονίδια, όταν αυτό που σκοτώνονται να φτιάξουν με 300 π.χ ευρώ θα τους κόστιζε λιγότερο να το αγοράσουν και θα ήταν πιθανώς καλύτερο?"

Επίσης και στους έχοντες θεσμικούς ρόλους στο φόρουμ αλλά και στο σωματείο για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις προς όφελος της κατηγορίας και να σας ευχαριστήσουμε και από κοντά για την υποστήριξη :worshippy:.

Ξέρω τουλάχιστον έναν που εμπίπτει και στις 2 παραπάνω κατηγορίες...

Ελάτε να γνωριστούμε, είμαστε φυσιολογικοί, τα φαινόμενα απατούν!!
Περισσότερα από κοντά...

Παρών κι εδώ 2.
Να πάρουμε και κανένα χαιεντά μαζί μας να γελάμε?
Προτείνω bullamatsi !

Αισθανομαι ευτηχής
που μαζι με το συνάδελφο Κογινθιο
θα εκπγοσωπίσουμε την παγαταξη της χαλιεντ
Ογμομενος απο τη συμπαγασταση σας θα πγοσπαθησω να παγασταθω στο γεγονος

Last edited:
Αισθανομαι ευτηχής
που μαζι με το συνάδελφο Κογινθιο
θα εκπγοσωπίσουμε την παγαταξη της χαιεντ
Ογμομενος απο τη συμπαγασταση σας θα πγοσπαθησω να παγασταθω στο γεγονός

σογι τυπογαφικό λάθος

Last edited:
Παρασκευή (μεθαύριο) είναι μια πολύ καλή σύμπτωση. Θα είμαι Αθήνα και θα παραμείνω μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι. Άρα υπολογίστε και μένα. Θα είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά πολλά μέλη της ομάδας DIY.

Φυσικά θα μπορέσω και εγώ να έρθω. Ντίνο πολύ καλή περίπτωση, αντε γιατι έχουμε πολύ καιρό να σε δούμε από κοντά.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Συνάντηση DIY

Ρίξτε καμμιά ιδέα συμφορουμίτες..
Κώστα νομίζω η Καισαριανή ταιριάζει(στη μέση για πολούς).Αν ναί δώσε συντεταγμένες.
ΥΓ.Δεν είμαι Ντιούης ακριβώς, αλλά έχω "μέσον".

Last edited:
αν το κρατησετε μπορει να πεταχτω γυρω στις 11 γιατι θα δουλευω πιο πριν