Συνάντηση DIY

Περασα πολυ ωραια εχθες.

Επιτελους γνωρισα ανθρωπους που ηξερα μονο απο το user name ή/και το avatar τους.

Να ζητησω συγνωμη απο οσους δεν μπορεσα να συστηθουμε αλλα ειμασταν αρκετοι και σε καθε "πηγαδακι" που καθομουνα ειχα τοσα να ακουσω που δεν μου εκανε καρδια να σηκωθω.
Η DIY και η "ευρυτερη" DIY ειναι γεματη απο ανθρωπους διαμαντια.

Να στε καλα ολοι.

Υ.Γ. Απο εδω και περα μαλλον δεν θα ξαναχασω συναντηση...

γιατί να ξαναχάσεις Στέλιο??

μια χαρά περάσαμε ...

πάντα τέτοια !!

Ναι ναι!!!

Και αν βρουμε καμια φορα κανενα χωρο να μαζευτουμε για πιο DIY καταστασεις (ψησταρια, καρβουνα, κλπ) εγω βαζω τσικουδια για να μη μας πειραξει το φαγητο :ADFADF1:

ωραια πραγματα, χαρηκα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα, παντα τετοια

Παίδες χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε - για άλλη μια φορά καταπληκτική η βραδιά :-)

Μιλάμε για την πιο μεγάλη συγκέντρωση στην DIY ever! :award:
Φοβερά θέματα συζητήθηκαν, αναλύθηκαν και διαλύθηκαν και τέλος αναμίχθηκαν με μπύρες κρασιά και οινοπνεύματα!
Είδαμε παλιούς φίλους, αλλά το καλύτερο από όλα ήταν οτι είδαμε πως πλέον υπάρχει νέα και φανατική φρουρά στην DIY να αντικαταστήσουν "κάτι κουρασμένα παληκάρια" (σαν και εμένα πχ:smash:)...

Πάντα τέτοια συνάδελφοι!!:ernaehrung004:

Last edited:
Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς με τους οποίους είχαμε καιρό να τα πούμε και ακόμα περισσότερο που γνώρισα νέους.

Με τις φωτο χωλαίνει λίγο το πράγμα, τραβήχτηκαν μερικές από κινητό, να δούμε πρώτα πως βγήκαν.

Πάντα τέτοια συμφορουμίτες!!

Απάντηση: Re: Συνάντηση DIY

τώρα που το σκέφτομαι, και χωρίς φωτογραφίες ίσως είναι καλύτερα ...

Καλά ρέ επειδή εμείς δηλαδή δέν έχουμε κατσαβίδια και τανάλιες (:flipout:)δέν δικαιούμαστε μιάς θεσούλας στην άκρη γιά νά πιουμε κανά ποτηράκι..?
Αυτος ο Μήτσος ο Θ. δεν καταλαβαίνω πώς ´χωνεται´ παντού σε εξόδους τής DIY ,τής High-End ,τής Μουσικής??
Τώρα με τον Καλλικράτη τον βλέπω γιά Δήμαρχο.:fahne90:
Πάντως παίδες είσαστε ομαδάρα..:worshippy::worshippy:
Κάτι σαν τήν Carla Bley Big Band..
Τήν επόμενη φορά σφυρίξτε και στούς αδαείς.

χάρηκα πολύ για τους παλιούς φίλους που ξαναείδα αλλά και όσους γνώρισα τώρα

Αλλά ακόμα περισσότερο γιατί απ' ότι είδα το πνεύμα του diy καλά κρατεί! :2thumb22sup:

τι φωτο να βγάλουν ρε σεις ???

αμα κρίνω από την τελευταίες φορές που μαζεύονται μέλη γενικά , ,,,........

θα πλακώσει το ΣΔΟΕ για διαφυγόντα κέρδη και πόθεν έσχες :smash::bigcry::grinning-smiley-043

προτείνω την επόμενη φορά πλειοδοτικό διαγωνισμό από τους ταβερνιάρηδες για το φόρουμ

θα βγαίνει φτηνότερα !!!

( μα ΛΙΓΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ρε παιδί μου δεν μπορείτε να γίνετε ,,, καμιά σαλατίτσα ατομική κάνα Περιέ ...)

Re: Απάντηση: Re: Συνάντηση DIY

Καλά ρέ επειδή εμείς δηλαδή δέν έχουμε κατσαβίδια και τανάλιες (:flipout:)δέν δικαιούμαστε μιάς θεσούλας στην άκρη γιά νά πιουμε κανά ποτηράκι..?
Αυτος ο Μήτσος ο Θ. δεν καταλαβαίνω πώς ´χωνεται´ παντού σε εξόδους τής DIY ,τής High-End ,τής Μουσικής??
Τώρα με τον Καλλικράτη τον βλέπω γιά Δήμαρχο.:fahne90:
Πάντως παίδες είσαστε ομαδάρα..:worshippy::worshippy:
Κάτι σαν τήν Carla Bley Big Band..
Τήν επόμενη φορά σφυρίξτε και στούς αδαείς.

η αλήθεια είναι οτι αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν εξπρές ... (κρίνοντας όμως εκ του αποτελέσματος το γοργόν και χάριν έχει ....)

όσο για το Μήτς Θ. ..... μετά τα τσίπουρα έπαψε να αναζητά ζαντάκ (τυχαίο ??? ... δε νομίζω :music-smiley-005:)

Μπράβο μας. Όλα ήσαν υπέροχα. Η παρέα, το φαγητό και το κρασάκι.
Μου δόθηκε η εταιρία να γνωρίσω αρκετούς από τους φίλους της DIY. Φυσικά σε μια μόνο συνάντηση, δεν είναι εύκολο να γνωριστείς με όλους, ιδιαίτερα αν μένεις μακριά από την Αθηνά και δεν υπάρχει μια πιο καθημερινή επαφή. Ελπίζω να το επαναλάβουμε (π.χ νωρίς το φθινόπωρο όπου οι συνθήκες θα είναι παρόμοιες). Οι φωτογραφίες δεν ήταν μέσα στις προτεραιότητες της συνάντησης. Έτσι έγινε χρήση μόνο κινητών (και οι περισσότερες είναι αρκετά κουνημένες). Παρ’ όλα αυτά ανεβάζω μερικές φωτογραφίες, ενδεικτικές του κλίματος. Και σ’ ανώτερα.

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    65.5 KB · Views: 80
  • 02.jpg
    02.jpg
    192.8 KB · Views: 72
  • 03.jpg
    03.jpg
    100.6 KB · Views: 70
  • 04.jpg
    04.jpg