Συνάντηση DIY

Σπάσαμε ρεκόρ συμμετοχών αυτή τη φορά.
Εύχομαι να είμαστε ακόμα περισσότεροι στην επόμενη.

Το κινεζάκι ήρθε μέσα σε κουτί απο Asus.
Λέτε να μου βγάλει "ψηφιακίλα" :flipout: ?

Σπάσαμε ρεκόρ συμμετοχών αυτή τη φορά.
Εύχομαι να είμαστε ακόμα περισσότεροι στην επόμενη.

Το κινεζάκι ήρθε μέσα σε κουτί απο Asus.
Λέτε να μου βγάλει "ψηφιακίλα" :flipout: ?

Το πιθανότερο Δημήτρη είναι να σου βγάλει τσιπουρίλα....
:flipout:

Κατ' αρχήν, να δηλώσω ότι, για μένα τουλάχιστον, αυτή η συνάντηση ήταν η καλύτερη και μαζικότερη των τελευταίων χρόνων. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω παλιούς γνωστούς και φίλους και να γνωρίσω από κοντά άλλους, τους οποίους είτε διαβάζω μέσα από το φόρουμ είτε είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί τους, χωρίς όμως να έχουμε ειδωθεί ποτέ.

Η συνάντηση είχε μεγάλο αγωνιστικό παλμό, με δεκάδες θέματα να συζητούνται και να αναλύονται - από τα γνωστά audio θέματα μέχρι εξειδικευμένα ζητήματα μετρήσεων (λέγε με Dinos) και τα τελευταία κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα της επικαιρότητας.

Όσο δε γι' αυτούς που ρωτάνε για τον αριθμό των συμμετασχόντων, να αναφέρω ότι ο διαιρέτης στον τελικό λογαριασμό ήταν ο αριθμός 22.

Άντε συνάδελφοι, πάντα τέτοια!

Α, και κάτι ακόμη: νομίζω ότι η επιλογή της ημέρας, έτσι ώστε η επομένη να μην είναι εργάσιμος (Παρασκευή) ήταν μία καλή επιλογή, που μας επέτρεψε να μείνουμε στην παρέα μέχρι αργά. Και για όσους ρωτάνε, το πάρτι διαλύθηκε λίγο πριν τις 2.

Ας τόχουμε αυτό κατά νου στην επόμενη συνάντηση...

βασικά το κλείσαμε το μαγαζί ....:2thumb22sup:

Αφου δεν ηρθαν με σκουπα και αλατι... ολα καλα...

Και αν δεν ειχαν μεζεψει ολο το υπολοιπο μαγαζι εκτος απο το τραπεζι μας... δεν ξερω τι ωρα θα φευγαμε... :ernaehrung004:

Α, και κάτι ακόμη: νομίζω ότι η επιλογή της ημέρας, έτσι ώστε η επομένη να μην είναι εργάσιμος (Παρασκευή) ήταν μία καλή επιλογή, που μας επέτρεψε να μείνουμε στην παρέα μέχρι αργά. Και για όσους ρωτάνε, το πάρτι διαλύθηκε λίγο πριν τις 2.

Ας τόχουμε αυτό κατά νου στην επόμενη συνάντηση...

+1