Συνάντηση κορυφής AVClub στη Χαλκιδική

…άντε για να δούμε τη ψάρια θα πιάσουμε.. ;)

Last edited:
Re: Απάντηση: Συνάντηση κορυφής AVClub στη Χαλκιδική

Μπελλος Ευαγγελος said:
Μπραβο ρε παιδια !!!!!!! σας ζηλευω ......

GEORGE PAPAS καμει σουζες το εργαλειο ;;;;;;;;;;;;;;;; αντε βρε καλα γκαζια !!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου ρε Βαγγελη γκαζοφονια!Ωραια θα τανε να ερχοσουν παρεα μαζι μας...:ernaehrung004:

παλουκάρια καλά να περάσετε.
Προσοχή στους δρόμους γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει.
Ο κόσμος οδηγεί λες και είναι η τελευταία του φορά.
Και φυσικά προσοχή στα στρουμφάκια!

Θα είμαι νοερά μαζί σας!

Εκτος αν απο υπερβολικη καταναλωση νερου,δεν ειναι σε διαθεση να γραψουν,οσο για φωτο θα τις δουμε τα Χριστουγεννα μαζι με τις ακουστικες εντυπωσεις του Μανωλη για το player

Να λοιπόν που γύρισα!!
Αυτή τη στιγμή έφτασα και μόλις μπήκα στο μαγαζί άνοιξα το PC για να μπω μέσα στο Αβεκλάμπ.
Να σας πω μόνο ότι είχαμε μια ωραία συνάντηση με εκλεκτά μέλη, γνωριστήκαμε, ήπιαμε καφέ και μίλκ-σέϊκ, τα είπαμε μια χαρά και γενικώς ήταν όλα καλά και ανθηρά.
Τα εκλεκτά μέλη GeonX, Σεραφείμ, Σωκράτης Τ., George Papas, Νίκος Τσαμπάζης, Ποτακίδης Κώστας κι εγώ. Ρε μπας και ξέχασα κανέναν;
Νεότερα αύριο γιατί τώρα έχω να πλύνω τον κινητήρα και να πάω για μπάνιο και νανάκια.

Πετρος Νικολαιδης said:
Εκτος αν απο υπερβολικη καταναλωση νερου,δεν ειναι σε διαθεση να γραψουν,οσο για φωτο θα τις δουμε τα Χριστουγεννα μαζι με τις ακουστικες εντυπωσεις του Μανωλη για το player

μπαχαχαχαχαχαχα!!!!
μανωλη σε πηρανε χαμπαρι λεμε:Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Περα απο τη συναντηση με την υπολοιπη παρεα απο Αθηνα,πηγαμε στο Τζιμακο τον Πανουση,στο Porto Carras.Ωραιος ο Τζιμακος...στα κεφια του!Την Κυριακη,μαζι με τον Νικο,επισκεφτηκαμε τον Μιχαλη Μελιδη στην ιδιοκτητη παραλια του στο νησακι Διαπορος στη Βουρβουρου.Ηρθε και μας πηρε με το κοτερο και μας ξεναγησε στο νησι.Εχω περασει αμετρητες φορες απο την περιοχη,αλλα ποτε δεν ετυχε να σταθω και να την "ψαξω".Κυριολεκτικα ενας μικρος παραδεισος σε πολυ μικρη αποσταση απο την ξηρα.Κρυσταλλινα νερα,ζεστα και με χρωμα...Καραιβικης!Μαζι με τον Νικο οδηγησαμε πολλα χιλιομετρα στην ορεινη Χαλκιδικη και γενικα καναμε παρα πολλα πραγματα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα.Ορεξη και καλη διαθεση να υπαρχει!Μιχαλη θα σου ξαναρθουμε...

Απάντηση: Re: Συνάντηση κορυφής AVClub στη Χαλκιδική

GEORGE PAPAS said:
Περα απο τη συναντηση με την υπολοιπη παρεα απο Αθηνα,πηγαμε στο Τζιμακο τον Πανουση,στο Porto Carras.Ωραιος ο Τζιμακος...στα κεφια του!Την Κυριακη,μαζι με τον Νικο,επισκεφτηκαμε τον Μιχαλη Μελιδη στην ιδιοκτητη παραλια του στο νησακι Διαπορος στη Βουρβουρου.Ηρθε και μας πηρε με το κοτερο και μας ξεναγησε στο νησι.Εχω περασει αμετρητες φορες απο την περιοχη,αλλα ποτε δεν ετυχε να σταθω και να την "ψαξω".Κυριολεκτικα ενας μικρος παραδεισος σε πολυ μικρη αποσταση απο την ξηρα.Κρυσταλλινα νερα,ζεστα και με χρωμα...Καραιβικης!Μαζι με τον Νικο οδηγησαμε πολλα χιλιομετρα στην ορεινη Χαλκιδικη και γενικα καναμε παρα πολλα πραγματα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα.Ορεξη και καλη διαθεση να υπαρχει!Μιχαλη θα σου ξαναρθουμε...

Kαλά περνάτε καρντάσσια μου στις εξοχές!!!!

H συνάντηση ήταν καλή γιατί είδαμε τα παιδία από Αθηνά αλλά και από την Θεσσαλονίκη.Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Μιχάλη τον Μελίδη για την επόμενη ημέρα που περάσαμε πολύ ωραία με το φουσκωτό.

Attachments

• CIMG0011.JPG
    CIMG0011.JPG
    133.1 KB · Views: 78
Κακαλιός Στέργιος said:
πορτο καρρά?

Κότερα???

τι δουλειά έχω εγώ μαζί σας ρεεεεεε!!!!!!!!!
Έεε ! ! Μην είστε υπερβολικοί. Άκου κότερο. Μια σταλιά φουσκωτάκι είναι.
Η παραλία είναι ιδιωτική εφόσον πηγαίνω όποτε θέλω, σε όποιο σημείο θέλω και κυρίως είμαστε μόνοι και ήσυχοι. Μόνο εμείς. Όχι γύφτοι, ρωσσσοπόντιοι, αλβανοί, ρουμάνοι και λοιποί λωποδύτες που απ´ότι μαθαίνω ρημάζουν τις μοναχικές παραλίες με κόσμο,στο κλέψιμο. Ευτυχώς εκεί δεν φτάνουν.
Πάντως καλά περάσαμε.

Last edited:
Κακαλιός Στέργιος said:
πορτο καρρά?

Κότερα???

τι δουλειά έχω εγώ μαζί σας ρεεεεεε!!!!!!!!!
Έεε ! ! Μην είστε υπερβολικοί. Άκου κότερο. Μια σταλιά φουσκωτάκι είναι.
Η παραλία είναι ιδιωτική εφόσον πηγαίνω όποτε θέλω, σε όποιο σημείο θέλω και κυρίως είμαστε μόνοι και ήσυχοι. Μόνο εμείς. Όχι γύφτοι, ρωσσσοπόντιοι, αλβανοί, ρουμάνοι και λοιποί λωποδύτες που απ´ότι μαθαίνω ρημάζουν τις μοναχικές παραλίες με κόσμο,στο κλέψιμο. Ευτυχώς εκεί δεν φτάνουν.
Πάντως καλά περάσαμε.

Στη φωτό φαίνονται επίσης ο σκύλος αυστριακής καταγωγής (καταλαβαίνει στα αυστριακά), οι ψησταριές, τα κάρβουνα, τα τσαμασίρια μας, τα ψυγεία με τις μπύρες, και οι σακούλες των σκουπιδιών.
Και φυσικά η παραλία μας.