Και τι ψάρια θα φάμε βεβαίως βεβαίωςGeonX said:…άντε για να δούμε τη ψάρια θα πιάσουμε..![]()
Γεια σου ρε Βαγγελη γκαζοφονια!Ωραια θα τανε να ερχοσουν παρεα μαζι μας...:ernaehrung004:Μπελλος Ευαγγελος said:Μπραβο ρε παιδια !!!!!!! σας ζηλευω ......
GEORGE PAPAS καμει σουζες το εργαλειο ;;;;;;;;;;;;;;;; αντε βρε καλα γκαζια !!!!!!!!!!!!!!
Πετρος Νικολαιδης said:Εκτος αν απο υπερβολικη καταναλωση νερου,δεν ειναι σε διαθεση να γραψουν,οσο για φωτο θα τις δουμε τα Χριστουγεννα μαζι με τις ακουστικες εντυπωσεις του Μανωλη για το player
GEORGE PAPAS said:Περα απο τη συναντηση με την υπολοιπη παρεα απο Αθηνα,πηγαμε στο Τζιμακο τον Πανουση,στο Porto Carras.Ωραιος ο Τζιμακος...στα κεφια του!Την Κυριακη,μαζι με τον Νικο,επισκεφτηκαμε τον Μιχαλη Μελιδη στην ιδιοκτητη παραλια του στο νησακι Διαπορος στη Βουρβουρου.Ηρθε και μας πηρε με το κοτερο και μας ξεναγησε στο νησι.Εχω περασει αμετρητες φορες απο την περιοχη,αλλα ποτε δεν ετυχε να σταθω και να την "ψαξω".Κυριολεκτικα ενας μικρος παραδεισος σε πολυ μικρη αποσταση απο την ξηρα.Κρυσταλλινα νερα,ζεστα και με χρωμα...Καραιβικης!Μαζι με τον Νικο οδηγησαμε πολλα χιλιομετρα στην ορεινη Χαλκιδικη και γενικα καναμε παρα πολλα πραγματα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα.Ορεξη και καλη διαθεση να υπαρχει!Μιχαλη θα σου ξαναρθουμε...
Έεε ! ! Μην είστε υπερβολικοί. Άκου κότερο. Μια σταλιά φουσκωτάκι είναι.Κακαλιός Στέργιος said:πορτο καρρά?
Κότερα???
τι δουλειά έχω εγώ μαζί σας ρεεεεεε!!!!!!!!!
Έεε ! ! Μην είστε υπερβολικοί. Άκου κότερο. Μια σταλιά φουσκωτάκι είναι.Κακαλιός Στέργιος said:πορτο καρρά?
Κότερα???
τι δουλειά έχω εγώ μαζί σας ρεεεεεε!!!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.