Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:00

Παιδες κατα πως φαινεται ειναι χλωμα τα πραγματα.Δεν με βλεπω να φευγω απο το γραφειο μια νορμαλ ωρα.

Άκυρο....γενικώς....
Αιμίλιε, είναι μια ώρα πριν τη συνάντηση, έχουν ενημερωθεί Λύμπε, Διονύσης, Φώτης;

EDIT: Μόλις πήρε και ο Δημήτρης Δ. και ρωτάει ο άνθρωπος τι να κάνει;

EDIT2: Εγώ, πάντως θα πάω, είναι ντροπή να πάει κάποιος και να μην βρει κανένα...

Last edited:
Γρηγορη ουτε ο Στελιος μπορει.... Εγω δεν εχω θεμα. Οτι θελετε.
Αιμίλιε, πήγαινε. Θα έρθω, ειδοποιώ και τον Δημήτρη...

Παιδιά ο Στέλιος είναι ψιλοάρρωστος, δεν υπάρχει πρόβλημα αν το ακυρώσουμε. Ίσα ίσα θα έρθουν και περισσότεροι ελπίζω αν το οργανώσουμε μια άλλη μέρα.

Εκπληκτικά.....!!!!!!

Αυτές οι μειοψηφίες τελικά.......:ernaehrung004:

Υ.Γ Θεικές ατάκες απο Λύμπε......(θα σας πει ο Μπάιρα..).....:fahne90::flipout:

Απάντηση: Re: Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:

.
ειχαμε και ευχαριστες αφιξεις που δεν περιμεναμε

Δημητρη χαρηκα πολυ που σε γνωρισα σημερα ποιο κοντα
Αιμιλιος τι να πω ειναι αδελφος
Galen μετρημενος και σωστος ..

για τους υπολοιπους δεν λεω τιποτε
ειναι τα γνωστα καθαρματα !!

.

Ουτε ενα τηλεφωνο δεν πηρατε...
για ...χρονια πολλα...:))))

Γελάσαμε (κάποιοι περισσότερο), πολιτικολογήσαμε, μιλήσαμε με πάθος, ένταση και συναίσθημα για κινηματογράφο και μουσική, κάναμε αναδρομές στο παρελθόν και προβλέψεις για το μέλλον, μιλήσαμε για τη χημεία της έλξης και της αποστροφής, συμφωνήσαμε ότι είναι υγιές να διαφωνούμε και ότι η ουτοπία και το όνειρο συμπορεύονται, φάγαμε και ήπιαμε ελαφριά και τέλος αναχωρήσαμε με το αίσθημα την ικανοποίησης και της εσωτερικής πληρότητας.

Ελπίζω και επιθυμώ, τις "ποιοτικές διαφυγές" μας να τις επαναλαμβάνουμε τακτικά και με μεγαλύτερη πληρότητα.

ΥΓ. Τσιφ, δυστυχώς είσαι μακριά, αλλά σε βεβαιώνω ότι πάντα στις κουβέντες μας σε αναφέρουμε με εκτίμηση και αγάπη.

:ernaehrung004:

δεν ντρέπεστε βρε να οργανώσετε μάζωξη στα γενέθλιά μου 500 χλμ μακρυά?-bye-

Oμορφη βραδια.
Χαρηκα πολυ που ξαναειδα φιλους και γνωρισα καινουριους,
ενδιαφεροντες, ωραιους ανθρωπους. Πολυ καλη η παρεα.
Να'σαι καλα Στελιο που το οργανωσες.
Θα προσυπογραψω ως προς τις τακτικες επαναληψεις της χτεσινης βραδιας. Αξιζει!

Απάντηση: Re: Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:

δεν ντρέπεστε βρε να οργανώσετε μάζωξη στα γενέθλιά μου 500 χλμ μακρυά?-bye-

εγω ντρεπομαι Δημητρη μου
αλλα σου ευχωμαι ολοψυχα οτι καλυτερο
χαρα υγεια αγαπη !!

.

φάγαμε και ήπιαμε ελαφριά

Διαγράφω πάραυτα τα πειστήρια του εγκλήματος (νερόβραστα κολοκυθάκια, φιλέτα κοτόπουλου, πράσινες σαλάτες - και φυσικά τα δεκάδες μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού) και θα προσπαθήσω να ανεβάσω τις υπόλοιπες φωτογραφίες....
Παρακαλώ να είσθε επιεικείς με τη φωτογράφο-είναι της Μ.Κ.