ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
δεν ντρέπεστε βρε να οργανώσετε μάζωξη στα γενέθλιά μου 500 χλμ μακρυά?![]()
που είναι το νήμα των γενεθλίων οεο?:help:
αλλο τουτο?
Δεν έχεις νήμα?
δεν ντρέπεστε βρε να οργανώσετε μάζωξη στα γενέθλιά μου 500 χλμ μακρυά?![]()
Κάλλη, υποκλίνομαι στη πηγαία τέχνη σου και ντρέπομαι για λογαριασμό όλων μας που δεν σε τραβήξαμε μία φωτογραφία.
Ξέρεις με τη φωτογραφία κλέβεις το χρόνο και απαθανατίζεις τη στιγμή. Την επόμενη φορά οι συνδαιτυμόνες φωτογράφοι επιβάλλεται να έχουν τον εξοπλισμό τους.
ΥΓ. Ευτυχώς οι φωτογραφίες, μάλλον, δεν διέψευσαν τις δηλώσεις μου περί φαγητού...
ΥΓ2. Γιώργη, εμάς το τρελοκομείο δεν μπορεί να μας κάνει κάτι. Τώρα για θεραπευτές, ίσως έχουμε κάτι να προσφέρουμε...
Εντάξει, Κάλλη μου, να τον εξαιρέσω τον Μπάϊρα, άλλωστε δεν έχω διάθεση να αδικήσω κανένα!να μην ντρέπεσαι για λογαριασμό όλων, διότι ο καλός μου ο Μπάϊρας εννοείται ότι φρόντισε για μένα (όπως πάντοτε άλλως τε).
Μόνο που στις φωτογραφίες που έβγαλε, είμαι με ένα ποτήρι στο χέρι, κάτι σαν τον Ορέστη Μακρή επί το θηλυκότερον, οπότε, αφού κρατάω και το μαχαίρι, κρατάω και το καρπούζι, δεν την ανέβασα , μπας και διασώσω την δημόσια εικόνα μου ως κυρία της Μουσικής κατηγορίας - υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα ξαναακουστεί το Torture garden στην εκπομπή μου.:ernaehrung004:
που είναι το νήμα των γενεθλίων οεο?:help:
αλλο τουτο?
Δεν έχεις νήμα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.