Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο 13-4-2013

Μπορείς να βρεις και αντάπτορα Olympus OM to NEX! Ευκολότερο θαρρώ πως θα είναι από το να βρεις και φακό! Θα σου δώσω εγώ τον ΟΜ 50/3.5 Μacro να ..παίξεις

αντάπτορα μόνο από ebay? Εδώ Ελλάδα τίποτα κανεις ? Για λίγο ίσως .... να παίξω και εγώ

Αν έχετε αντάπτορα για pentax k mount έχω και εγώ ένα ψευτο-μακρο φακό που θα είναι μάλλον ενδιαφέρον σε mirrorless. Εγώ τουλάχιστον για λουλούδια τον χρησιμοποιώ συνέχεια και λογω μεγέθους θα ταιριάζει περισσότερο. Εφόσον δεν προκύψει κάτι θα τον φέρω

και αργά είναι, θα έχουν πλακώσει παιδάκια... αλλά ο.κ. Σάββατο είναι μην το παρατραβάμε :sleepey:

Πέραν του ψηφιακού 50/2 θα έχω μαζί μου και τον ΟΜ 50/3.5 macro μαζί με αντάπτορες για 4/3 και m4/3 σώματα

Νικο (pepper) έχεις k-mount σε m4/3 ανταπτορα?
Αργα είναι 11:30 ειδα προγνωση για 25-27 βαθμούς το Σάββατο θα μας φάει ο ήλιος

Last edited:
Νικο (pepper) έχεις k-mount σε m4/3 ανταπτορα?
Αργα είναι 11:30 ειδα προγνωση για 25-27 βαθμούς το Σάββατο θα μας φάει ο ήλιος

Τώρα θα ψαχτώ κι εγώ για αντάπτορες, που θα ξεθάψω τους αναλογικούς μου φακούς...
Προς το παρόν έχω μόνο ΟΜ σε 4/3 & m4/3
Να πούμε στις 10.00 για να μαζευτούμε στις 10.30;

Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Αν δεν υπάρχει προβλημα θα έρθει μαζί μάλλον και ενα φιλαράκι με G3+12-50 + OM 50mm/1.8+macro tubes 7-14-25 για να το γεμίσουμε το μαγαζί.

Ρε παιδιά ξανά λεω μην και περισσεύω, δεν έχω macro φακό και δεν έχω και ανταπτορα για τους φακούς σας για nex , να ρθω για καφέ?