Σύντομα πριν τα ξεχάσω...
1. Πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες από όλους. Και όλοι ξέρετε πλέον ότι δεν έχω άδικο, τις είδαμε, τις είδατε, καταπληκτικές και πάνω
2. Πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός των μελών και μη που μαζευτήκαμε! Και είχε πλάκα, άγνωστοι μετά αγνώστων σε απόλυτα αρμονική συνύπαρξη, κάθε κουβέντα είχε και κάτι σημαντικό να μάθει ο άλλος, ο εξοπλισμός που έσκασε μύτη ξεπέρασε κάθε φαντασία, ρινγκ φλας, δαχτυλίδια, προσαρμογείς, extension tubes, φακοί AF και MF να φαν κι οι κότες, κάναμε σεμινάριο εξειδίκευσης και δεν το καταλάβαμε!
3. Δεν έχει σημασία αν ο 30/2.8 ήταν δικός μου ή όχι, σημασία έχει ότι μου χρωστάτε το νοίκι του
4. Κι εσύ Bill, ετοιμάσου να ξηλωθείς
5. Κάποιος έριξε μια ωραία ιδέα, δεν θυμάμαι να βγει να το πει μόνος του ποιος ήταν. Είπε λοιπόν, η επόμενη "εξόρμηση" να είναι σούρουπο-νύχτα στην παλιά Αθήνα. Είμαι μέσα με τα τσαρούχια!
6. Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ήταν 4/3κηδες και αυτό δεν είναι τυχαίο. Χωρίς παρεξήγηση, είναι αυτό που είπε ένας φίλος εδώ μέσα (συγχώρα με που δεν θυμάμαι όνομα). Οι Ολυμπάκηδες είναι ένα γκέτο. Μεγάλη κουβέντα, η πιο επιτυχημένη ατάκα. Και είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς (με λίγα λόγια) γιατί αυτοί οι ελάχιστοι κολλημένοι (μπροστά στα πλήθη των κανονικοσονάκηδων) πρωτοστατούν σε εξορμήσεις, σε πάθος και σε συναδερφισμό. Αλλά δεν είναι ώρα τώρα για αναλύσεις...
7. Στη συνάντησή μας έδωσε το "παρών" και ο νέος Olympus m.Zuiko 60mm/f:2.8 Macro. Την παρουσία του τη χρωστάμε στην αντιπροσωπεία της Olympus και προσωπικά στην κα Νατάσσα Βελεσιώτη. Χρόνια επαγγελματίας φωτογράφος δεν θυμάμαι στο παρελθόν κάτι ανάλογο, οπότε αυτό από μόνο του ανεβάζει το βαθμό της αισιοδοξίας μας για μια ανάλογη συνέχεια. Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει, πάντα σε τέτοια Νατάσσα!
8. Θα ανοίξω ένα νέο νήμα για τον 60/2.8 και παρακαλώ για τις απόψεις και τα δείγματα όλων όσων τον δοκίμασαν (αλλά και όποιου άλλου έχει να πει κάτι...)
Πάντα σε τέτοια συνφορουμίτες (και μη), στο επανιδείν λίαν συντόμως